- Konu Sahibi MaysaveBulut
-
Merhaba ben 2. Dozu yaptırdım sinovac ama çok şükür sıkıntı yaşamadım çevre bir çok insan var 3.dozu yaptiran üstelik benim pıhtılaşma sorunum var korkmayınMerhaba arkadaşlar bugün 1.doz sinovac aşısı oldum fakat beynine, akciğerine,bacağına aşıdan sonra pıhtı atması olmuş bir çok kişinin açıkçası korkuyorum 2.dozu olmaya
Sinovac 2 doz olup sıkıntı yaşamayan var mı?
Bacaklarımda az da olsa varis var
Yahu inanmayın zaten aşı karşıtlarının amacı insanları endişelendirmek.Bende gebeyken bilmeden vuruldum. Konu sahibinin yazdıklarını okuyunca elim ayağım titriyor panik atak geliyor resmen.Çevrelrimde bizzat gördükleri duydukları var mı bu tür bir olaylar ? Yoksa netten sağdan soldan duyduklarını mı yazıyorlar, bilmiyorum. Benim cevremde herkes aşı oldu. Komplikasyon yaşayan olmadı. Annemin ilaç alerjisi var oda oldu. Beyninde pıhtı oluşmuştu. Vücudu pıhtı yapıyor. Sürekli kan sulandırıcı kullanıyor. Oda gayet iyi şükürler olsun. Emin olmadan oradan buradan duyduk diyerek insanları bu şekilde korkutmaya kimsenin hakkı yok. Zaten pimpirikli panik ataklı bir insanım ne kadar okumayayım desemde karşıma çıkıyor. Kalbim sıkışıyor bu tür yazılarda.
Teşekkür ederim inceliyorum hemen. Aslında merak ettiğim şey, telefon düzeltmeleriyle saçma olmuş bir önceki cümlem, hep duyuyoruz pıhtı atmış sapasağlam adam organ yetmezliğinden yoğum bakıma girmiş. Ölmüş, ölmekten beter olmuş söylemleri var her yerde. Bunlar kulaktan duyma mı yoksa bizzat şahit olunan şeyler mi ? Misal babam, komşum, bizzat kendim yaşadım bu belirtileri diyen yok gibi. Ama -muşlu ifadeler bitmiyor, yoğum bakıma düşmüş, ölmüş kayıtlara geçmemiş 3. Şahıslara ait söylemler hepYahu inanmayın zaten aşı karşıtlarının amacı insanları endişelendirmek.
Ablam da hamile, aşı yaptırdıktan sonra hiçbir sorun yaşamadı. Keza hamileyken aşı yaptıran diğer yakınlarım da.
Bırakın bilimsel bir makaleyi, hayatında hiç ilaç prospektüsü bile okumamış insanların söylediklerini fazla ciddiye alıyorsunuz.
Stres en büyük düşmanınız, rahat olun. Bilime güvenin.
Otrera’nın topiğine bakmanızı öneririm :) Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey
Çoğu kulaktan dolma maalesef. İlla ki yan etkilerini yaşayan insanlar olmuştur ama iddia edildiği gibi yaygın görülmüyor.Teşekkür ederim inceliyorum hemen. Aslında merak ettiğim şey, telefon düzeltmeleriyle saçma olmuş bir önceki cümlem, hep duyuyoruz pıhtı atmış sapasağlam adam organ yetmezliğinden yoğum bakıma girmiş. Ölmüş, ölmekten beter olmuş söylemleri var her yerde. Bunlar kulaktan duyma mı yoksa bizzat şahit olunan şeyler mi ? Misal babam, komşum, bizzat kendim yaşadım bu belirtileri diyen yok gibi. Ama -muşlu ifadeler bitmiyor, yoğum bakıma düşmüş, ölmüş kayıtlara geçmemiş 3. Şahıslara ait söylemler hep
Bazen de kafalarına göre söyleyebiliyorlar . Bende gebeyim haftaya 14.haftam o zaman bende aşı olacam . Şuan gebelerin ve çocukların yoğun bakımda olduğunu duyunca aşıdan mı hastalıktan mı korkuyorsun deseler tabi ki hastalıktan . Kuzenim 6 aylık hamile tüm açılarını olmuştu evet covit oldu ama sanki nezle olmuş gibi geçiriyor hiçbir sorunum yok diyor hatta pozitif olduğuna bile inanamıyor çünkü bir şey hissetmiyorum diyor.Bende gebeyken bilmeden vuruldum. Konu sahibinin yazdıklarını okuyunca elim ayağım titriyor panik atak geliyor resmen.Çevrelrimde bizzat gördükleri duydukları var mı bu tür bir olaylar ? Yoksa netten sağdan soldan duyduklarını mı yazıyorlar, bilmiyorum. Benim cevremde herkes aşı oldu. Komplikasyon yaşayan olmadı. Annemin ilaç alerjisi var oda oldu. Beyninde pıhtı oluşmuştu. Vücudu pıhtı yapıyor. Sürekli kan sulandırıcı kullanıyor. Oda gayet iyi şükürler olsun. Emin olmadan oradan buradan duyduk diyerek insanları bu şekilde korkutmaya kimsenin hakkı yok. Zaten pimpirikli panik ataklı bir insanım ne kadar okumayayım desemde karşıma çıkıyor. Kalbim sıkışıyor bu tür yazılarda.
Teşekkür ederim yorum icinKonu sahibini linc etmisler yazik .asi karsitlarindan bir farklari yok.oysa dso biontec in yan etkisinin kan pihtilasmasi oldugunu acikladi.bilimsel dayanak.konu sahibi sinovicta oyle bir durum yok. Biontecte olsan sinovacta olsan ailede pihtilasma problemi varsa coraspin kullan 10 gun.korkma bursey olmaz.
286 kişide 1. Binde dört üç ihtimalmis. Doktor demişti.Kaynağınız nedir? Ben aşı sonrası pıhtı atması yaşayan birini görmedim de.
Hiç yoktur demiyorum ama “birçok kişide olmuş” fazla iddialı bir cümle.
Onu sormadım corasprın vardı evde hamıleyken kullandıgım onu ıcıyorm.Aspirin denilen pembe olan mı coraspirin olan mı
O zaman sizin hamilelikte kan pıhtılasması sorunu vardı sanırımOnu sormadım corasprın vardı evde hamıleyken kullandıgım onu ıcıyorm.
Düşük riski vardıO zaman sizin hamilelikte kan pıhtılasması sorunu vardı sanırım
merhaba yakınlarım 3 doz sinovac oldu bir şey olmadıMerhaba arkadaşlar bugün 1.doz sinovac aşısı oldum fakat beynine, akciğerine,bacağına aşıdan sonra pıhtı atması olmuş bir çok kişinin açıkçası korkuyorum 2.dozu olmaya
Sinovac 2 doz olup sıkıntı yaşamayan var mı?
Bacaklarımda az da olsa varis var
bizzat anneannemde oldu ilk aşıdan sonra.!!!Kaynağınız nedir? Ben aşı sonrası pıhtı atması yaşayan birini görmedim de.
Hiç yoktur demiyorum ama “birçok kişide olmuş” fazla iddialı bir cümle.
olmadığı olmucagi anlamina gelemzmerhaba yakınlarım 3 doz sinovac oldu bir şey olmadı
babamda zaten pıhtı sorunu var. onda da hiçbir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?