• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinovac pıhtı?

Konu sahibini linc etmisler yazik .asi karsitlarindan bir farklari yok.oysa dso biontec in yan etkisinin kan pihtilasmasi oldugunu acikladi.bilimsel dayanak.konu sahibi sinovicta oyle bir durum yok. Biontecte olsan sinovacta olsan ailede pihtilasma problemi varsa coraspin kullan 10 gun.korkma bursey olmaz.

Merhaba arkadaşlar bugün 1.doz sinovac aşısı oldum fakat beynine, akciğerine,bacağına aşıdan sonra pıhtı atması olmuş bir çok kişinin açıkçası korkuyorum 2.dozu olmaya
Sinovac 2 doz olup sıkıntı yaşamayan var mı?
Bacaklarımda az da olsa varis var
Merhaba ben 2. Dozu yaptırdım sinovac ama çok şükür sıkıntı yaşamadım çevre bir çok insan var 3.dozu yaptiran üstelik benim pıhtılaşma sorunum var korkmayın

Ailece aşıcıyız ve aşılıyız. Ama aşı sonrası pıhtı atması babamda da oldu. Üç gün hastanede yattı. Biz de apar topar kalktık yaşadıkları şehre gittik. Sol kolu hala uyuşuk. Fizik tedavi oluyor ama pek işe yaradığını söyleyemem. Kuzenim aynı hastanede doktor. Aşının yan etkisi olabileceğini o da söylemişti ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. 🤷🏻‍♀️

Bende gebeyken bilmeden vuruldum. Konu sahibinin yazdıklarını okuyunca elim ayağım titriyor panik atak geliyor resmen. 😔 Çevrelrimde bizzat gördükleri duydukları var mı bu tür bir olaylar ? Yoksa netten sağdan soldan duyduklarını mı yazıyorlar, bilmiyorum. Benim cevremde herkes aşı oldu. Komplikasyon yaşayan olmadı. Annemin ilaç alerjisi var oda oldu. Beyninde pıhtı oluşmuştu. Vücudu pıhtı yapıyor. Sürekli kan sulandırıcı kullanıyor. Oda gayet iyi şükürler olsun. Emin olmadan oradan buradan duyduk diyerek insanları bu şekilde korkutmaya kimsenin hakkı yok. Zaten pimpirikli panik ataklı bir insanım ne kadar okumayayım desemde karşıma çıkıyor. Kalbim sıkışıyor bu tür yazılarda.
Yahu inanmayın zaten aşı karşıtlarının amacı insanları endişelendirmek.

Ablam da hamile, aşı yaptırdıktan sonra hiçbir sorun yaşamadı. Keza hamileyken aşı yaptıran diğer yakınlarım da.

Bırakın bilimsel bir makaleyi, hayatında hiç ilaç prospektüsü bile okumamış insanların söylediklerini fazla ciddiye alıyorsunuz.

Stres en büyük düşmanınız, rahat olun. Bilime güvenin.

Otrera’nın topiğine bakmanızı öneririm :) Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭

Yahu inanmayın zaten aşı karşıtlarının amacı insanları endişelendirmek.

Ablam da hamile, aşı yaptırdıktan sonra hiçbir sorun yaşamadı. Keza hamileyken aşı yaptıran diğer yakınlarım da.

Bırakın bilimsel bir makaleyi, hayatında hiç ilaç prospektüsü bile okumamış insanların söylediklerini fazla ciddiye alıyorsunuz.

Stres en büyük düşmanınız, rahat olun. Bilime güvenin.

Otrera’nın topiğine bakmanızı öneririm :) Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭
Teşekkür ederim inceliyorum hemen. Aslında merak ettiğim şey, telefon düzeltmeleriyle saçma olmuş bir önceki cümlem, hep duyuyoruz pıhtı atmış sapasağlam adam organ yetmezliğinden yoğum bakıma girmiş. Ölmüş, ölmekten beter olmuş söylemleri var her yerde. Bunlar kulaktan duyma mı yoksa bizzat şahit olunan şeyler mi ? Misal babam, komşum, bizzat kendim yaşadım bu belirtileri diyen yok gibi. Ama -muşlu ifadeler bitmiyor, yoğum bakıma düşmüş, ölmüş kayıtlara geçmemiş 3. Şahıslara ait söylemler hep 🤷

Teşekkür ederim inceliyorum hemen. Aslında merak ettiğim şey, telefon düzeltmeleriyle saçma olmuş bir önceki cümlem, hep duyuyoruz pıhtı atmış sapasağlam adam organ yetmezliğinden yoğum bakıma girmiş. Ölmüş, ölmekten beter olmuş söylemleri var her yerde. Bunlar kulaktan duyma mı yoksa bizzat şahit olunan şeyler mi ? Misal babam, komşum, bizzat kendim yaşadım bu belirtileri diyen yok gibi. Ama -muşlu ifadeler bitmiyor, yoğum bakıma düşmüş, ölmüş kayıtlara geçmemiş 3. Şahıslara ait söylemler hep 🤷
Çoğu kulaktan dolma maalesef. İlla ki yan etkilerini yaşayan insanlar olmuştur ama iddia edildiği gibi yaygın görülmüyor.

Kaynanam oldu 3 toz 2 sinovac 1 biontech
Kalbinde pili var epilepsi hastası sık sık baş ağrısı çekiyor o kadar çok hastalığı var ki resmen burda anlatsam ağzın açık okursun ama ne hikmetse aşıların hiç biri ters etki etmedi genel ateş kol ağrısı vs olur diye korkmuştum ona bile gelemez öyle biri ama maşallahı var . Herşey aşıyi bahane ediyor ayrıca ekşi sözlükten okuyarak nasıl vardınız bu tanıya ?

Bende gebeyken bilmeden vuruldum. Konu sahibinin yazdıklarını okuyunca elim ayağım titriyor panik atak geliyor resmen. 😔 Çevrelrimde bizzat gördükleri duydukları var mı bu tür bir olaylar ? Yoksa netten sağdan soldan duyduklarını mı yazıyorlar, bilmiyorum. Benim cevremde herkes aşı oldu. Komplikasyon yaşayan olmadı. Annemin ilaç alerjisi var oda oldu. Beyninde pıhtı oluşmuştu. Vücudu pıhtı yapıyor. Sürekli kan sulandırıcı kullanıyor. Oda gayet iyi şükürler olsun. Emin olmadan oradan buradan duyduk diyerek insanları bu şekilde korkutmaya kimsenin hakkı yok. Zaten pimpirikli panik ataklı bir insanım ne kadar okumayayım desemde karşıma çıkıyor. Kalbim sıkışıyor bu tür yazılarda.
Bazen de kafalarına göre söyleyebiliyorlar . Bende gebeyim haftaya 14.haftam o zaman bende aşı olacam . Şuan gebelerin ve çocukların yoğun bakımda olduğunu duyunca aşıdan mı hastalıktan mı korkuyorsun deseler tabi ki hastalıktan . Kuzenim 6 aylık hamile tüm açılarını olmuştu evet covit oldu ama sanki nezle olmuş gibi geçiriyor hiçbir sorunum yok diyor hatta pozitif olduğuna bile inanamıyor çünkü bir şey hissetmiyorum diyor.

Şuan pıhtıyı geçtim aşıyı olduğumdan beri 6 gündür yoğun bi nefes darlığı oluştu geçmiyor 2 gece önce acile gittim oksijen seviyemde biraz düşme varmış aşıdan sonra oldum diyorum dr değildir diyor kuru öksürükte var nefes alamıyorum pıhtı ya gelmeden başıma neler geldi uzun cümle kuramıyorum nefes alamiyorum 🤢Başka bi dr.la görüştük alerjik reaksiyon göstermiş demiş astım fis fisi verdiler offf

Konu sahibini linc etmisler yazik .asi karsitlarindan bir farklari yok.oysa dso biontec in yan etkisinin kan pihtilasmasi oldugunu acikladi.bilimsel dayanak.konu sahibi sinovicta oyle bir durum yok. Biontecte olsan sinovacta olsan ailede pihtilasma problemi varsa coraspin kullan 10 gun.korkma bursey olmaz.
Teşekkür ederim yorum icin🌸
Aşı karşıtlığı ne kadar mantıksızsa, aşının ölümcül yan etkilerini, sonuçlarını görmezden gelip kulak tıkamakta, bunu dile getirenleri linçlemek 'de o kadar saçma
Ben karşıyım dememiştim 1.dozumu olmuştum sağlıkçılar arasında epey bi pıhtı problemi yaşanıyor bi sürü etraftan duyuyorum korktum burada sormak istemiştim
Şimdi ben aşı olalı 6 gün oldu nefes darlığı çekiyorum mahvoldum bu da mi yalan ? Bi sürü ilaç verdiler olmadı yatiricaz dediler surekli oksijen seviyem bakıyorlar

Benımde sag kolumda uyusma karıncalanma bacaklarımda hıssızlık bosalma gıbı durumlar soz konusu.bas donmesı vs de var.dr uma yazdım gecmezse gel dedı,kım bılır ne cıkcak zorla aşı yaptıranlar utansın

Dr a gittim arkadaslar ve aşının bunları yaptıgını cunku aşının virüs oldugunu covıd gıbı yan etkıler yapabıldıgını asprın ıcmem gerektıgını soyledı(şikayetlerım sağ kol bacak ıuyusması çekmesi ve bıyun agrısı bazen bas donmesı)

Merhaba arkadaşlar bugün 1.doz sinovac aşısı oldum fakat beynine, akciğerine,bacağına aşıdan sonra pıhtı atması olmuş bir çok kişinin açıkçası korkuyorum 2.dozu olmaya
Sinovac 2 doz olup sıkıntı yaşamayan var mı?
Bacaklarımda az da olsa varis var
merhaba yakınlarım 3 doz sinovac oldu bir şey olmadı
babamda zaten pıhtı sorunu var. onda da hiçbir sorun olmadı

Back