Sinovac etkisiz bir aşı mı?

Bende sizin gibi oldum 1 hafta acı çektim resmen . Bir yerde dinledim eğer böyle olursa koruyuculuk artıyor diye umarım öyledir

Kesinlikle aşı çok önemli, yaptırmamayı düşünmedim bile. Ama sinovac hakkında etkisiz söylentileri korkutuyor beni.

Aşının amacı o zaten . Fakat yeterince bilgilendirilmediği için insanlar olayları anlamakta güçlük çekiyorlar . Aşı olup pozitif olmayacağız zannediyorlar

Kesinlikle aşı çok önemli, yaptırmamayı düşünmedim bile. Ama sinovac hakkında etkisiz söylentileri korkutuyor beni.
Etkisiz değil . Fakat yeni mutasyonlara karşı gücü az o yüzden 3. Dozu bıontech olun diyorlar.

Aşının amacı o zaten . Fakat yeterince bilgilendirilmediği için insanlar olayları anlamakta güçlük çekiyorlar . Aşı olup pozitif olmayacağız zannediyorlar
Ben öyle düşünmüyorum aslında. Sadece 2 doz sinovacla, aşı yaptırmamak arasınsa fark yokmuş tarzı yazıları okumak moralimi bozuyor.

Ben sağlıkçıyım. Sinovac oldum. Sayısız kovid aldık 24 nöbetlerim full acil koviddi. normal hastalarında bütün sekresyonlarına maruz kalıyoruz sonradan pozitif diye haber geliyor. Şu vakte kadar kovid olmadım yada semptom yaşamadım diyelim. Tabi biz sağlıkçılarda yüzeyel bağışıklıkta oluşuyor ama çalıştığım serviste hepimiz sinovac olduk. Birkaç kişi kovid oldu sadece onlarda kendi ailelerinden bulaştı hastaneden değil…

Ben öyle düşünmüyorum aslında. Sadece 2 doz sinovacla, aşı yaptırmamak arasınsa fark yokmuş tarzı yazıları okumak moralimi bozuyor.
Yok artık ama deltada etkisi çok azmış o kesin . Bende kendinizi zorlayıp 1 doz bıontech olun

Bence alerjin varsa hiç bulaşma benimde alerjilerim var doktorum sinovac ol dedi. Biontec daha fazla alerjik reaksiyona neden oluyormuş. Hayatını riske etmene değmez. Ve bütün aşılarını kesinlikle hastanede yaptır. Ne olur ne olmaz. Acil müdahale lazım olabiliyor alerji için.

2 doz sinovac aşısı oldum.2 hafta önce delta varyantına yakalandım.Neredeyse hiç belirti olmadan atlattım.
Test yaptırma sebebim ,olacağım ameliyat öncesi tetkiklerden biriydi.
Yoksa test bile yaptırmazdım.
Kulaktan dolma değil bizzat yaşadığımı yazıyorum.
2.dozdan 10 gün sonra yakalandım.Belki 2 hafta geçseydi bulaşmazdı
Eşime ve aileme temasta olduğum halde bulaşmadı.
3.dozu yine sinovac yaptıracağım.

Evet 3.dozu da sinovac yaptıracağım. Sonrasında yine dikkatli olurum, zaten maskeyi hiç çıkarmıyorum.
Teşekkür ederim cevap için.

En çok içimi rahatlatan yorum bu oldu. Çok teşekkür ederim.
Size de çok çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim cevap için.
Aldığım cevaplardan anladığım kadarıyla sinovac'da gayet etkili bir aşı.
İçim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…