Çok teşekkür ederim, hemen inceliyorum.Otrera doktor ve bu tarz konularda üyelere elinden geldiğince yardımcı olup merak ettiğiniz şeyleri açıklıyor. Bununla ilgili bir topiği var linkini ekliyorum.
Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭
Merhabalar hanımlar. Hepimizin bildiği üzere covid-19 pandemisi ve aşılanmasıyla ilgili çok fazla soru, endişe,ve teoriler mevcut. Bu topiği açma amacım aşılanma ve enfeksiyonla ilgili temel endişe ve soruların cevaplarını bilimsel verilere ve çalışmalara dayanarak sizlerle paylaşmak. Sizlerden...www.kadinlarkulubu.com
Ama ben biontech yatıramıyorum ki. Hala ölüm oranları yüksek.saglik calisani degilim who' ya göre koruyuculugu yuzde 51.
bildigim kadariyla 3. dozu biontech ile devam ediyorlar. hatta yurtdisina cikacaklara 4. doz tanimlanmisti.
yaptiramama sebebiniz asi mi yok, yoksa tercihiniz mi degil orayi anlayamadim.Ama ben biontech yatıramıyorum ki. Hala ölüm oranları yüksek.
Korkuyla yaşamak çok yordu beni
Ben hastaneye biontech yaptırmak için randevu almıştım. Yoğun allerji geçmişimden dolayı sinovac' a yönlendirdiler.yaptiramama sebebiniz asi mi yok, yoksa tercihiniz mi degil orayi anlayamadim.
Anladim, umarim arkadaslar yardimci olur. Saglikli gunler dilerim.Ben hastaneye biontech yaptırmak için randevu almıştım. Yoğun allerji geçmişimden dolayı sinovac' a yönlendirdiler.
Yani 20' ye yakın maddeye karşı allerjim var ama isimlerini hatırlamıyorum bile.
Yüzde 83 muhteşem bir oran. Umarım öyledir.Sinovac yüzde 83, Biontec yüzde 91 koruma sağlıyor diye biliyorum.
Çok teşekkür ederim, çok rahatlatıcı bir cevapSağlıkçı değilim ama etrafımda çokça hastalık geçiren insan gördüm.
Kendimde gebelik ve alerji sebebiyle sinovac oldum.
Açıkçası en son doktor bir arkadaşımın söylediği şu, sinovac olanlar ilk zaman gelmiyordu yeni yeni gelmeye başladılar onda da yoğun bakım ve ölüm yok. Hastalık daha hafif seyrediyor 3. Dozu da olup bağışıklığı yükseltecek gıdalar ile kendimizi güçlü tutmalıyız diye düşünüyorum
Tekrar dan bir alerji testi yaptirip şansınızi deneyin derimBen hastaneye biontech yaptırmak için randevu almıştım. Yoğun allerji geçmişimden dolayı sinovac' a yönlendirdiler.
Yani 20' ye yakın maddeye karşı allerjim var ama isimlerini hatırlamıyorum bile.
Tabiki aşı virüsün vücuda girmesini engellemiyor vücut virusu tanıdığı için hastalık kolay atlatiliyor.Bir de şunu düşünüyorum. Hepimizin su çiçeği aşısı var çocukken olduk ancak su çiçeğini de bir çoğumuz geçirdik. Bu demek oluyor ki aşılar tamamen engellemese bile bir şekilde daha rahat geçiriyoruz hastalığı. Aşılara genel itibariyle böyle bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?