Sinovac Aşısı Olanlar ve Yan Etkisi Yaşayanlar

imready

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
500
472
41
Merhabalar arkadaşlar. 15 gün önce ilk doz sinovac aşısı oldum. 10 gün sonra da üşüttüm ve bayağı ağır hasta oldum. Doktora falan gitmedim ama 3 gün ateş çektim. Daha da inmeseydi acile gidecektim ama 4. gün ateş bitti çok şükür. Ama halsizlik eklem ağrılar hep devam etti. Diğer günler kendimi toparladım gibi oldum ama hala bir titreme, terleme, baş dönmesi yaşıyorum. Hastayken de çok titreme oluyordu. Bunlar soğuk algınlığına ek olarak aşının yan etkisi olabilir mi?

Aşının yan etkisi olamaz bence hiç duymadım böyle bi etki ama bilemem belkide yan etkidir. Ben ve bütün ailem aşılandık ama bizde şükür yan etki yapmadı

Aşının yan etkisi olamaz bence hiç duymadım böyle bi etki ama bilemem belkide yan etkidir. Ben ve bütün ailem aşılandık ama bizde şükür yan etki yapmadı
Ben de bayramdan sonra ki hafta ikinci dozu vurulacağım. İnşallah birşey çıkmaz. Üşüttüğüme bağlamak istiyorum bu yaşadıklarımı bende.

Geçtiğimiz haftalarda sinovac oldum, hem de gebe iken. Herhangi bir yan etkisini yaşamadım. Sadece olduktan sonraki gün sabah kalkarken kolum çok az acıyordu onda da muhtemelen üzerine biraz yatmışım, 1 saat içinde geçti.

Şöyle kiondan önceki ay tetanoz aşısı oldum beş gün ateşli, ağrılı bir şekilde hasta oldum. Yani bağışıklık sistemi öyle çok sağlam bir insan değilim ama sinovac ta sorun yaşamadım. Hatta etrafımda yaşayanı da görmedim.

Ben baya baya omuz agrısı kolda bacakta uyusma ve bas agrısı yasadım ıkımcı dozu asla vurulmayı dusunmuyorum umarım bu etkıler gecer 3. Gun be hala aynıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…