- 6 Şubat 2008
- 71
- 0
- Konu Sahibi suleyuksel
işte benim cennetiim Güzelkent
burayı hatırlar gibiyim manzara süper yalnız insanın iştahını kabartıyor :icecream:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte benim cennetiim Güzelkent
ben burdayım da sen yoksun be şeker .:))
burdayım burdayııııııımm
burdayım burdayııııııımm
slm kızlar kimse yokmu nasılsınız bakalım .
bende iyiyim canımcım aynı valla çok soğuk şimdi evimde olmak isterdim valla.kar yağışıın izlerken çayımı yudumlarmak koltuğuma şöyle bi yayılmak isterdimm. senağlamasenağlamasenağlama
cnm ben makina ressamıyım.2 yıl olucak haziranda evleneli.bebiş yok daha kısmet seneye düşünüyoruz ama kısmet tabii.sen peki.
yok cnm allahaşükür sorun olmadı ben eşime kulak yapıyorum bilirsin cevizli yapıyorum bayılıyor valla.devamlı istiyr.keşkek onuda seviyor.tirit sevedi bir tek çok ağır oluyor dedi.diğer yemeklerde bildiğimiz şeyler zaten ben onlardan öğrendiklerim var onlarıda yapıyorum ama dediğim gibi eşim kulak dedimmi bitiyor cevizlisini bayılıyor cnm.
iştahımı kabarttın:icecream: rejimin üstüne iyi gtti bu yemekler şimdi benim nişanlım hamur işlerini pek sevmiyor onlar hep bulgurlu yemekler yapıyorlar bilirsin antep urfa adana yemekleri ağırdır biraz çok farklı yani bir sevdiği balık hamsi.siz durumu iyi kurtarmışsınız yemek konusunda bakalım biz ne yapacaz.ortak nokta istanbul yemekleri olur heraldeşutarafagitti