Sinop///57

bayrakrt8.jpg

işte benim cennetiim :KK70: Güzelkent

burayı hatırlar gibiyim manzara süper yalnız insanın iştahını kabartıyor :icecream:

iyiyiz ayzuncuğum karla ve soğukla mücadele ediyoz karda kışta çalışmak pek zevk vermesede çalışıyoruz ne yazkkı sen nasılsın

bende iyiyim canımcım aynı valla çok soğuk şimdi evimde olmak isterdim valla.kar yağışıın izlerken çayımı yudumlarmak koltuğuma şöyle bi yayılmak isterdimm. senağlamasenağlamasenağlama

bende iyiyim canımcım aynı valla çok soğuk şimdi evimde olmak isterdim valla.kar yağışıın izlerken çayımı yudumlarmak koltuğuma şöyle bi yayılmak isterdimm. senağlamasenağlamasenağlama

çok dua ettim dün akşam bugün tatil olsun diye ama olmadısenağlama
neyse sağlık olsun napalım kaderim böyleymişyerimseniben sen ne iş yapıyorsun
evlisinde çocuk falan var mı

cnm ben makina ressamıyım.2 yıl olucak haziranda evleneli.bebiş yok daha kısmet seneye düşünüyoruz ama kısmet tabii.sen peki.

cnm ben makina ressamıyım.2 yıl olucak haziranda evleneli.bebiş yok daha kısmet seneye düşünüyoruz ama kısmet tabii.sen peki.

allah mutluluk versin güzelim inallah artık yakışır bir bebek :emir_bebek:
bende mobilya mağazasında muhasebeciyim belki bahsetmişimdir nişanlıyım 2,5 senedir kısmetse temmuz 20 de düğünüm var :asigim:
memleketten uzak bir yere gideceğim ne yazıkkı antepe yolculuk varsenağlama

ay cnmm allah tamamına erdirsin.uzak olmak zor olucak tabii ama her şeye alışılıyor sonuçta.ne güzel düğün temmuzda süper cnm ya.allah mutlu etsin bi ömür.

bizim oraların yemeklerini yaparmısın eşin beğeniyormu mesala her yerin damak tadı farklı ya iki farklı kültür olunca oda zor oluyor

yok cnm allahaşükür sorun olmadı ben eşime kulak yapıyorum bilirsin cevizli yapıyorum bayılıyor valla.devamlı istiyr.keşkek onuda seviyor.tirit sevedi bir tek çok ağır oluyor dedi.diğer yemeklerde bildiğimiz şeyler zaten ben onlardan öğrendiklerim var onlarıda yapıyorum ama dediğim gibi eşim kulak dedimmi bitiyor cevizlisini bayılıyor cnm.

yok cnm allahaşükür sorun olmadı ben eşime kulak yapıyorum bilirsin cevizli yapıyorum bayılıyor valla.devamlı istiyr.keşkek onuda seviyor.tirit sevedi bir tek çok ağır oluyor dedi.diğer yemeklerde bildiğimiz şeyler zaten ben onlardan öğrendiklerim var onlarıda yapıyorum ama dediğim gibi eşim kulak dedimmi bitiyor cevizlisini bayılıyor cnm.

iştahımı kabarttın:icecream: rejimin üstüne iyi gtti bu yemekler şimdi :eek:benim nişanlım hamur işlerini pek sevmiyor onlar hep bulgurlu yemekler yapıyorlar bilirsin antep urfa adana yemekleri ağırdır biraz çok farklı yani bir sevdiği balık hamsi.siz durumu iyi kurtarmışsınız yemek konusunda bakalım biz ne yapacaz.ortak nokta istanbul yemekleri olur heraldeşutarafagitti

iştahımı kabarttın:icecream: rejimin üstüne iyi gtti bu yemekler şimdi :eek:benim nişanlım hamur işlerini pek sevmiyor onlar hep bulgurlu yemekler yapıyorlar bilirsin antep urfa adana yemekleri ağırdır biraz çok farklı yani bir sevdiği balık hamsi.siz durumu iyi kurtarmışsınız yemek konusunda bakalım biz ne yapacaz.ortak nokta istanbul yemekleri olur heraldeşutarafagitti

evet cnm bizim durum iyi.bende onların yemeklerini seviyorum oda bizim bi sorun yok yani.darısı sizin başınıza sizde ortak noktalar bulursunuz nasıl olsaa.cnmm ya sen rejimdesin bende kilo alma derdindeyim valla. :roflol::roflol:

X