- 24 Şubat 2010
- 951
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
hımmm anladım güzelimmm.e eşinde işe gidince tek kalıosunn.evlemi ilgilenicen bebişemi yetişcen .zor vala.allah yardmcın olsunn.
şu diş evresid geçsin rahatlarsın diş çıkarken ateş huysuzluk uykusuzluk kaşıntı salya:)oluyor...az kalmış büyütmüşün maşallah bebişii....sonra negüzel oyuncakları ver oynasın tehlıkelı şeylerıde kaldırımışındır yürür rahatca...ayaklanınca bebek öle ortada sehpa cam şeyler felan bırakılmıyor herşeye yanaşıyor bebek çünkü...kolay gelsin canımm anne olmak çok güzel bir duygudur yaa
şu diş evresid geçsin rahatlarsın diş çıkarken ateş huysuzluk uykusuzluk kaşıntı salya:)oluyor...az kalmış büyütmüşün maşallah bebişii....sonra negüzel oyuncakları ver oynasın tehlıkelı şeylerıde kaldırımışındır yürür rahatca...ayaklanınca bebek öle ortada sehpa cam şeyler felan bırakılmıyor herşeye yanaşıyor bebek çünkü...kolay gelsin canımm anne olmak çok güzel bir duygudur yaa
[/COLOR]
darısı bize kuzucummmkaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
darısı bize kuzucummmkaydirigubbakcemile3
Evt anne olmak cok güzel bir duygu bazen cileden cikariyo beni ama katlanmak zorundayim bi huysuzlugu olmasa cok huysuzlasiyo...
Bi yürümeye baslasin saten hic bisey birakmaz bende süs esyalarini kokulu mumlari cok severim yürüyünce kaldirmak zorundayim malesef bi büyüseydi sempatiksalakcinni:dance:
Evt anne olmak cok güzel bir duygu bazen cileden cikariyo beni ama katlanmak zorundayim bi huysuzlugu olmasa cok huysuzlasiyo...
Bi yürümeye baslasin saten hic bisey birakmaz bende süs esyalarini kokulu mumlari cok severim yürüyünce kaldirmak zorundayim malesef bi büyüseydi sempatiksalakcinni:dance:
aminnn tatlim insalah hayirlisi sizi görcez bakiyim elinizi cabuk tutun bulun bi koca:roflol::dance:
bende iki bekarla konusuyorumm...
aman dediklerime alinmayin ben sakaciyimdir kötü bisey demem ok yanlis anlamayin ne dersemdesempatiksalakcinni
büyür bebekim büyürr.7 aylık olmuşşş.ayy tam sevilme çağıı.kız merak ettimm.fotosunu koysana yakışıklının
evet değişik sesler çıkarırlar gülerler herşeyi ağzına götürürler tam ısırılmalık zamanları kolları yumuk yumuk oluyor ısırcan bi güzelll sempatiksalakcinni
görüşürüz cnm koly gelsinn sizlere bende annemle içki köfte yapcam sempatiksalakcinni
yemeye gelirimkaydirigubbakcemile3