N
_NURUM_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.841
gitmeden son kez yazimm dedimm.ay bırakıp çıkamıomkii
bende aslann burcuyummm heeeeeeguclubacismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarımm benimm dersane vaktı geldii.
size ii sohbetlerrr
sewiorum sizlerii
unutmayınn benii emii
tam sohbet zamanı ya ((((
off offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bizde seni seviyoz canımcım yaa ben öle kelimeleri sevmiyomda ondan takıldım canımcımmmyasakkelime[/QUOTEaynn cnm cıkabılene ask olsun valla bnm kociş hamur işlerine pek bı meraklıda,onlarla ugrastım daa yemek yapmaıdm amadelikafadulden bırazdan kalkıp yemek yapcam cnm:)
banada aşkım karete öğretioduu güçlüymüşüm elim ağırmış öle dediii delikafadulden
bizde seni seviyoz canımcım yaa ben öle kelimeleri sevmiyomda ondan takıldım canımcımmmyasakkelime[/QUOTEaynn cnm cıkabılene ask olsun valla bnm kociş hamur işlerine pek bı meraklıda,onlarla ugrastım daa yemek yapmaıdm amadelikafadulden bırazdan kalkıp yemek yapcam cnm:)
bende 3 gün oldu canımcım hamur yogurdum tepsi böregi yaptım çok leziz oldu yane anne eli degmiş gibiydiiiiicokacimcoook
hadeee yaaa korktum wellaaaaaeyvahedigeldismile Çok üzgünüm çoook
benimde oklavam agırdırrrrrklava:
:roflol:
haydeee hopaaa
yandan yandann
aşağıdan yukardann kıwır allah kıwırr:teytey:
benim ogluşumda yay burcu
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
:dance::dance::dance::dance:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:benneyaptımki
bende 3 gün oldu canımcım hamur yogurdum tepsi böregi yaptım çok leziz oldu yane anne eli degmiş gibiydiiiiicokacimcoook
ohh afıyet olsun cnm.bnde bugun budolabı boregı yptım bklm nası olcek ılk defa denıyorum
bacım sana deillll hakedeneeee keleeeeeeolumunekankayizsmile Şeniz ben sana hiç kıyarmıyımmmmm bebişemmmmmkaydirigubbakcemile3
saolunn canlarımm benimmmmmmmmmmmmmmmmma.s.