N
_NURUM_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.781
hımmm anadımm bebişimm.
demin koymuştu fotosunu.şimdi tekrar bulut yapmışş :))
snn face yoktu dimi.bulutu bi görsenn.ayy yiyesimm gelio .canım ya çok şekerr
tmam tatlışımmm.
seviorum senii.
şimdiden sıhhatler olsunn.güle güle kirlen.hahahaahhkaydirigubbakcemile3
sen gel yine resim koyarım canım
filizcim merhaba şimdi girdim foruma yazdıklarınızı okudum bulutcum alerjik ha bilirim ne zor olduğunu benimde toza karşı alerjm var tozlu ortamda nefesim tıkanır gözlerim kızarır.çok dikkat et canım bebekler daha hassas olur.kıyamam bulutuma
dün akşam üzeri taşındık sağolsun mervemle nurtanem taşınmaya yardımcı oldum.bana pek bişey yaptırmadılar hamileyim ya benide oturduğum yerde taşıdılar ama merve söyledi en ağır şey benmişim yani şişkoyumkaydirigubbakcemile3
ya nurtanemin gece bi baktım ne mesaj sayısı görünüyor nede avatarı acep banlanmışmı oluyor.pek anlamıyorum bu işlerden ama bu yüzden gelememiş olabilir.
bizde seni öptük ama gelme ders çalış bizim yüzümüzden derse vakit bulamıyosun kızarım bak sonra...
melikemle nurtanem yokkk başka eksik varmıı :ecrin_bebek:
hg canımmm nerelerdesin
bende geldimm canlarımmm.filizim ya geç kaldım kus bakma.az işim vardı.hallettim geldimm.bu arada melikecimde gelmişş.hoşgeldinn böcüğüm benimm.nasılsın bakemm
eeeeeee nur tanemiz daha yok mu yaneeeeee????iyide nerde yaaaaaamafoldumben
bizde seni yofri kuşummopuyorumnanaktan
bilmiorumm kuzu yaa.vala bugün hiç gelmedii.o erkenden burda olurduu.ilk açılışı ikimiz yapardık.ama hiç gelmedi bugünn.acaba bebişimi hasta.yada kendisi.
nese aklıma kötü şeyler getirmim.misafiri falan vardır pcye bakamamıştır umarımm
bnde geldım bnde geldim,slm kıslar:)))
ben geldimmmmmmmm aklinialirimsmile
slm canım hoşgeldina.s.
aha mervemde geldii.
ya tam benim çıkacağım zaman geldinizz(
ağlıcamm ama bakkk