Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kızlar yaa ben pcnin başından kalkamıomm.şu kkden ayrılamıomm.daha doğrusu sizin sohbetten :))

öğleden beri lavoboya gitcemm ama bırakıp gidemiommkaydirigubbakcemile3

kızlar yaa ben pcnin başından kalkamıomm.şu kkden ayrılamıomm.daha doğrusu sizin sohbetten :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 koşşş koşşş amann kaydirigubbakcemile3

hemen geliomm kuzularımmkaydirigubbakcemile3

daha fazla dayanamıcamm böle gidersee:roflol:

kız koş git tuvalete sonra doğacak sonuçlardan biz sorumlu olmayızz vallayasakkelime

inşallahhh canımm tekrar diyorum sivasa gidince 1 hafta gıbı net olmaz bağlatcam benı unutmayınnnnn sakınnnnnn olumunekankayizsmile

unutmayız meraketme hep kulaklarını çınlatırız canım..sen benim içinde gez sivası neolurrrrr çok özledim biliyosun...

10 nisanda gidicem temmuzda nişanım olcak inşallah ramazanda sivasta olurum izmirde oruç zor tutulyo....sonra izmire dönebilirimm bakalım

oooo sen baya kalcan sivasta bende hemen dönücen sandım...iyi gidince önce gez sonra ınternet bağlat canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…