- 24 Şubat 2010
- 951
- 0
- 39
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.101
daha coook beklersiniz sizzzz ooooo ölme esseyim ölme siz evlenene kadarrrrrr ben 10 :roflol:tene cocuk yaparim beeee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 abowww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha coook beklersiniz sizzzz ooooo ölme esseyim ölme siz evlenene kadarrrrrr ben 10 :roflol:tene cocuk yaparim beeee
önce merveyi evlendirelim oynayalım bi sonra sıra sana gelecek...
olur şimdiden hazırlıklar yapalım bari ev araba yazlık falan
canım zaten nur taneme söyledim yurtdışına göndermem ben kızımı senin oğlana vercem söz
en son ben haa.tekne kazıntısı gibi kaydirigubbakcemile3
napimm beklerimm sıramı artık canımcımm
yok be canım ne yazlığı şimdi 1 araba 1 ev birde oğlanın işi varsa şöylee güzel maaşı olan tamam fazla masrafa gerek yokkaydirigubbakcemile3 [ evlendirme programlarında var yaa adam yada kadın zenginse elektrik alıyorlar kriterler tutuyor bende o hesap kızıma koca değil ayaklı banka arıyor gibi oldum ]kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana canları sağolsun bişeycik istemem canım ...
vayyy eva çok hoş bi isim gerçektennn nesi varmış hiçde yabancı gibi diil cnmm
aman kapatsınlar msnler var haberleşiriz
kızlarr bu aradan sohbetımızı oyun bolumunde açmışız yaww kapatabılırlerr sonra yenıden sohbet yerınde açar topalışırız kapatılanadek konuşalım barii
ya kuzum kapatma deilde.konu sahibi nurtanemm.ilgili kişiye msj at.sohbet bölümüne taşısınlarr.kapatmasınlarr burayııı
evt tatlim yaaa yanlis yere konu acmisim ama burasi bence gayet iyi keske kapatmasalar hür generalle konussak kapatmaz beli )))
melikemiiz yok bi yaa.kulakları çınlasınn (
ya bu kapatma işi nerden çıktı ki