Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

he yaniiii hepimiz güzelizzzzzzzzzzzzzzzzz hıhhh

tam sana yazdım nurtanemm.sen benden önce davrandınn:))

he vala haklısınn bidenemm.artistler,mankenlerde kimmiş.çoğu boya güzeli.biz sürsekk afett oluruzz leyyynnnkaydirigubbakcemile3

eva anlamı havva ilk yaratılan kadın arefe gecesi yazıyordu ama sanki yabancı isimmiş gibi geliyo bana da eşimde benimde hoşuma gitti çok mu tuhaf bir isim dürüst olun ne olurr

aklıma ilk eva mendes geldi hayatım.yabancıların ismi gibi gelio kulağa.ama anlamıda güzelmişş.bende deişik bi isim.ben beğendimm vala:lepi:

tam sana yazdım nurtanemm.sen benden önce davrandınn:))

he vala haklısınn bidenemm.artistler,mankenlerde kimmiş.çoğu boya güzeli.biz sürsekk afett oluruzz leyyynnnkaydirigubbakcemile3

he yaniiiiiiiiiiiii bu arada saçlarım sarı değil artıkk bal köpüğü oldumm (((((((((yenıden sarı yapsammı acebaaaaaaa

eva anlamı havva ilk yaratılan kadın arefe gecesi yazıyordu ama sanki yabancı isimmiş gibi geliyo bana da eşimde benimde hoşuma gitti çok mu tuhaf bir isim dürüst olun ne olurr

anlamıı güzelmiş ciddennnnn çok beğendimmm EVA bebekk geliyyyy oleyy burdakılerın oğlu var hep bak canımmmm :)))))))))))))))))))))

özellikle bülent ersoyu ebru gündeşi demet şeneri tuba ünsaldı sanırım bunları makyajsız görse insan korkar..okadar bakıma herkes güzel olur...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…