- 23 Mart 2010
- 506
- 2
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.061
hepimiz tatliyizzz sekerleeeerrr varmi bizden güzelleeerriii beeeeeeee,))))):dance: sanatcilar mankenler neki bizim yanimizdaaa:))))))))
onlarin sürdü boyayi biz sürsek sünyanin en güzelleri oluruzz beeeee bide makyajsis bakin mankenöleree igrenc weeeeee
eva anlamı havva ilk yaratılan kadın arefe gecesi yazıyordu ama sanki yabancı isimmiş gibi geliyo bana da eşimde benimde hoşuma gitti çok mu tuhaf bir isim dürüst olun ne olurr
tam sana yazdım nurtanemm.sen benden önce davrandınn:))
he vala haklısınn bidenemm.artistler,mankenlerde kimmiş.çoğu boya güzeli.biz sürsekk afett oluruzz leyyynnnkaydirigubbakcemile3
eva anlamı havva ilk yaratılan kadın arefe gecesi yazıyordu ama sanki yabancı isimmiş gibi geliyo bana da eşimde benimde hoşuma gitti çok mu tuhaf bir isim dürüst olun ne olurr
nur tanemm ses versenee bebekimm yaa
he yaniiiiiiiiiiiii bu arada saçlarım sarı değil artıkk bal köpüğü oldumm(((((((((yenıden sarı yapsammı acebaaaaaaa
önündeyim güzelim görmüyonmu beni ben burdayim ama kendi kendime konusuyom kimse bisey demiyo neyse ben cikiyim size kolay gelsin
bende çok koymadım bi sorun var halledelim koyucam hepinizde fıstık gibisiniz kızlar
ben kızımı filizin oğluna vericem opuyorumnanaktananlamıı güzelmiş ciddennnnn çok beğendimmm EVA bebekk geliyyyy oleyyburdakılerın oğlu var hep bak canımmmm :)))))))))))))))))))))
anlamıı güzelmiş ciddennnnn çok beğendimmm EVA bebekk geliyyyy oleyyburdakılerın oğlu var hep bak canımmmm :)))))))))))))))))))))
ben kızımı filizin oğluna vericem opuyorumnanaktan
ben kızımı filizin oğluna vericem opuyorumnanaktan
eva prenses :lepi: ay yerim onu ben.
bulutla eminde ona abilik yapcaklar dimi canlarımm :))
filizz aynı ablama benzıyosun sen yaa canım benimmm çok tatlısınn 79lu ablam
hepimiz tatliyizzz sekerleeeerrr varmi bizden güzelleeerriii beeeeeeee,))))):dance: sanatcilar mankenler neki bizim yanimizdaaa:))))))))
onlarin sürdü boyayi biz sürsek sünyanin en güzelleri oluruzz beeeee bide makyajsis bakin mankenöleree igrenc weeeeee