Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

tamam canım benimm.paşamı kocaman öp.senide öpüorumm.inş gleir tembeller.

seviorum seniopuyorumnanaktan

tamam cani m öperimmmm

bende sizi öptüm grsz nur uyandir su psikopatlarida basindan asaga su devir gitte ikisininde dur ben damates atiyimd akalkarlar belki:KK66:)))):tomato:bu merveye:tomato:buda menekseye

benim bebisim uyandiii hadi grsz canlarimmm:KK66:)))))

tamam cani m öperimmmm

bende sizi öptüm grsz nur uyandir su psikopatlarida basindan asaga su devir gitte ikisininde dur ben damates atiyimd akalkarlar belki:KK66:)))):tomato:bu merveye:tomato:buda menekseye

benim bebisim uyandiii hadi grsz canlarimmm:KK66:)))))

menekşe kim kızz.melike duymasın bak alınır :))

hadi bebişine bak canımm.öpüorumm sizi

ayy kıyamam kuzuma yaa..zorlanıon dimi tek başınaa.keşke gelebiceğim bi yerde olsaydınn.vala gelirdimm yardımaa.ama sen bırak yakında olmayı türkiyede bile değilsinnmafoldumben

evt tatlimm maleseff yaa pesnide geziyorumm öyle aman kafasuíni vurcak aman suralari yikcak aman suraya cikcak asindda birakiyorum ellemiyorum ama ellemincede biyerini mutlaka acitiyo bide

evt tatlimm maleseff yaa pesnide geziyorumm öyle aman kafasuíni vurcak aman suralari yikcak aman suraya cikcak asindda birakiyorum ellemiyorum ama ellemincede biyerini mutlaka acitiyo bide

kurban olurum o afacana yaa.kız şimdiden böleyse yürüyünce ne olcak benim paşam yaa.artık peşinden ayrılmazsınn.dikkat et bebekimmm emi

yanlis yazdimm tatlim aman sende biran önce gitsin siyomus gibi hadi bebisine bak ayyyyyyy:eek::eek::eek:mervenim dedigi bi cadinsin isteeee

kız bi an önce gitsin die olurmuu.uyandı dedinya.kıyamadığımdan onaa.yoksa ben seni çok özlüommm.vala bakk.

cadı seni özlüoo :KK43:(

anammm melikemm gelmişş.hoşgeldinn datlışım.kulakların çınladımı kuzucummm.sabahtn beri gelseler die bekliozz.

uykucu güzell.naptınn bakim_?

aaaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorummmkallessin sen melikeeeeee
ben cikiyommmm sen geliyonnnn sen varyaa sen nurrr sana demedimmi allhaskina biz cikasiz bunlar gelir dedim bak birazdan mervede gelirrrr siz var yaaaa:eek:klava:al sana

anammm melikemm gelmişş.hoşgeldinn datlışım.kulakların çınladımı kuzucummm.sabahtn beri gelseler die bekliozz.

uykucu güzell.naptınn bakim_?

geldim bebişmkommm geldimmm yeni kalktım zatennn kaynanayla oturuyoz eşim babasıyla hastaneye gitmişşş

ben cikiyommmm sen geliyonnnn sen varyaa sen nurrr sana demedimmi allhaskina biz cikasiz bunlar gelir dedim bak birazdan mervede gelirrrr siz var yaaaa:eek:klava:al sana

hadi kuzum ozman işlerini halledip gell.beklioz senii.bak msjıma cwp yazmadınn ama :KK43:(

canım walla ne desen haklısın işte anca geliyomm tatlışım naber nasılsınız bakemmmolumunekankayizsmile

X