Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ayy çok güldüm yaaa evet evet bu gidişle yiğide koyucazz okadar kararsızız ki erkek oluncada yiğido koyarız süper oluurrr....kaydirigubbakcemile3

ben buldum oğlum safa (merveyle safa dağından) yada göktürk kızımda zeynep duru sempatiksalakcinni

ben buldum oğlum safa (merveyle safa dağından) yada göktürk kızımda zeynep duru sempatiksalakcinni

yaaa duru ismini ben koymak istedim ama eşim istemedi...sende koymaaa olmazzz..ayyy çok kıskancım bakarmısın hemen nasıl kıskandım seni..kaydirigubbakcemile

babam umreye gittiğinde annem bana hamileymiş orda safa merve dağına hacılar 7 kez çıkyolarya ordann bu mübarekkkk ismi koymuşlar baanaa aklinialirimsmile

göktürkkk süper kuzu.beğendimm :lepi:

zeynep ismini çok severimm.duruda güzell.benden tam puann hihoyyyt

ben oğluşum olursa okyanus batın:emir_bebek:

kızım olursa evvel koycamm:ecrin_bebek:

tabi kocamla anlaşabilrsem bu konudaa.kimse beğenmiodaa.erdiyede daha sormadım valakaydirigubbakcemile3

yaaa duru ismini ben koymak istedim ama eşim istemedi...sende koymaaa olmazzz..ayyy çok kıskancım bakarmısın hemen nasıl kıskandım seni..kaydirigubbakcemile

ahhh saçımmm kaydirigubbakcemile3 sadce zaynep olsun barim yazık banaa :çok üzgünüm:

babam umreye gittiğinde annem bana hamileymiş orda safa merve dağına hacılar 7 kez çıkyolarya ordann bu mübarekkkk ismi koymuşlar baanaa aklinialirimsmile

ne mutlu sana canım daha öncede sana sölemiştim kız kardesimin adı diyeeeeolumunekankayizsmile

göktürkkk süper kuzu.beğendimm :lepi:

zeynep ismini çok severimm.duruda güzell.benden tam puann hihoyyyt

ben oğluşum olursa okyanus batın:emir_bebek:

kızım olursa evvel koycamm:ecrin_bebek:

tabi kocamla anlaşabilrsem bu konudaa.kimse beğenmiodaa.erdiyede daha sormadım valakaydirigubbakcemile3

batın ESMAUL HUSNADA ALLAHIN isimlerinden el-batın...ben korkuyorum ya mustafa muhammed rahman rahım batın kerim isimlerin koyamam sanırım bırı küfreder çocuğa .....günah olur sankı CADIARZU

X