- Konu Sahibi Nur_tanesi
:uhm: :uhm: yiğide sempatiksalakcinni
ayy çok güldüm yaaa evet evet bu gidişle yiğide koyucazz okadar kararsızız ki erkek oluncada yiğido koyarız süper oluurrr....kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada imzam nasıll keleee hiç sölemediniz bişi......aklinialirimsmile
ayy çok güldüm yaaa evet evet bu gidişle yiğide koyucazz okadar kararsızız ki erkek oluncada yiğido koyarız süper oluurrr....kaydirigubbakcemile3
çok güzellll ben bunlardan bulamadım kalple kelebeği koydum :çok üzgünüm:
bu arada imzam nasıll keleee hiç sölemediniz bişi......aklinialirimsmile
ayy kızım çatlaksınn sen yaa:roflol:
evet hatay antakya ama kayın validemler iskenderundalar eşimde orda dogmuş
ben buldum oğlum safa (merveyle safa dağından) yada göktürk kızımda zeynep duru sempatiksalakcinni
ben buldum oğlum safa (merveyle safa dağından) yada göktürk kızımda zeynep duru sempatiksalakcinni
çok güzellll ben bunlardan bulamadım kalple kelebeği koydum :çok üzgünüm:
yaaa duru ismini ben koymak istedim ama eşim istemedi...sende koymaaa olmazzz..ayyy çok kıskancım bakarmısın hemen nasıl kıskandım seni..kaydirigubbakcemile
babam umreye gittiğinde annem bana hamileymiş orda safa merve dağına hacılar 7 kez çıkyolarya ordann bu mübarekkkk ismi koymuşlar baanaa aklinialirimsmile
melikemmm süperrr :lepi:
göktürkkk süper kuzu.beğendimm :lepi:
zeynep ismini çok severimm.duruda güzell.benden tam puann hihoyyyt
ben oğluşum olursa okyanus batın
kızım olursa evvel koycamm:ecrin_bebek:
tabi kocamla anlaşabilrsem bu konudaa.kimse beğenmiodaa.erdiyede daha sormadım valakaydirigubbakcemile3
aşk dolu bir imzaa...anladık çok romantik hatunsun canımaklinialirimsmile