Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

slm sekerler naber nasılsınız bizde izindeyidk yueni geldik lakin tayinimiz çıktıgı içi,n evle ugrasıyom heppp netide kapattırcak eşim artık malatyaya tasınınca hemen baglatırız hayırlısıyla guzucuklar nasılsınız arada gelirem böleee daha burdaykene öptüm hepiciniziiii canım arkadaslarımmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm canlarımmm.ben geldimmm.çok sık giremiorum kkye.
aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanırsammm.hoşgeldiniz aramıza canlarım.

melikemmm filizimmm nurtanemm mervemmm nasılsınız kızlar_??

nurtanemm artık hiç girmio galiba:KK43:(

çok özledim ben o güsel sohbetlerimizi.canım arkadaşlarım benim yaa :KK43:(

slm canlarımmm.ben geldimmm.çok sık giremiorum kkye.
aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanırsammm.hoşgeldiniz aramıza canlarım.

melikemmm filizimmm nurtanemm mervemmm nasılsınız kızlar_??

nurtanemm artık hiç girmio galiba:KK43:(

çok özledim ben o güsel sohbetlerimizi.canım arkadaşlarım benim yaa :KK43:(

aynen canım yaa bizde tasınıcaz inşalla ay sonuna dogru malatya yolcusuyuz hayırlsııyla bakalım artık orda hemen neti baglatır gelirim unutmayın beni heee canım arkadasım benim öptüm cokkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aynen canım yaa bizde tasınıcaz inşalla ay sonuna dogru malatya yolcusuyuz hayırlsııyla bakalım artık orda hemen neti baglatır gelirim unutmayın beni heee canım arkadasım benim öptüm cokkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ne unutması kuzumm yaa :KK43:(

nekadar eskisi gibi görüşemio olsaktaaa hepiniz hep aklımdasınızzolumunekankayizsmile

inş hemen bağlatırsınız neti güselimm.herşey yolunda dimi melikemmm.taşınma için yardım edenin varmı.tek başına toparlamıosun dimi_?

ha bu arada benim bu pazar sınawım var tatlımm.

bu pazar bide bi dahaki hafta cumartesi.çok heyecanlıyımm.bana dua etmeyi unutmayın emi kuzularımm

dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm

hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık

ogluma canım sıkıldı elım ayagım tutmuyoo

ne unutması kuzumm yaa :KK43:(

nekadar eskisi gibi görüşemio olsaktaaa hepiniz hep aklımdasınızzolumunekankayizsmile

inş hemen bağlatırsınız neti güselimm.herşey yolunda dimi melikemmm.taşınma için yardım edenin varmı.tek başına toparlamıosun dimi_?

yok canım tek basıma yavas yavas yapıyom böle ii yaa sen nasılsın guzumm inşallah canımcım hayırlısıyla bi gidelimde görüşürüz datluşummm benimmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

X