Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

naptınn balım nasılsınn bakemmm.üşüttümü miniğim yaa.nazar değdi bebişlerimize.bulutta hasta oda.çok geçmiş olsunn tatlım.

ayyyy canim yaaa hosgeldin sende ben iyiyimm tskkür ederim bebisim hasta üsütmmüs huysuzlasti iyce onla ugrasiyo´rummm sen nasilsin nerelerdesin kimsede yokkk

hoşbuldumm canım benimm.
uzun zmandır böleyizz güzelim yaa :KK43:( ne gelen var ne giden.melike ben şerife bazende filiz gelio.
weydende bi ara gelmiş gitmişş.merve sivasa gitti.senin net yok.off çok özlüomm ben yaa.

oyy kuzumm geçmiş olsunnn.inş hemen ii olur miniğim.sen ne zman yaptırcan neti.şimdi görümcenin ordanmı giriosun

melike online ama buraya uğramadı daha canımmm.kız melikemm canımcımm gel hadii.bak nurdenemiz gelmişş

bilmiyorum nezaman yaptircam yaptircam ama canimm suan ablamin yanindayim ben ama birazdan cikcam esim eve gelmis tel. konustumda simdi insallah kisa zamanda yaninizda olcam biz yokuz diye kaybolmayin sizde gelicem ben ok

kizlar benim cikmam gerekiyorr sizi cok cok seviyorum öpüyorum kendinize iyi bakin cikmak zorundayim canlarim grsz byeee

canlarım ben şimdi girdim ve girdiğim hızla çıkmam gerekiyor markete gidicem.offf sinir oldum bu işe yaa bir türlü sohbet edemiyoruz.çok istiyorum sizlerle sohbet etmeyi çokda ihtiyacım var ama vakit yok..neyse canlarım hepinizi öpüyorum.aklımdasınız bilin bunu...

X