Sınırsız epilasyon meger 2 senelikmiş

saturnist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
4
0
86
Mrblar herkese. Ben gectiğimiz martta kadıköyde bi yerler anlaştım kayınvalidem de gittiği için ve daha öncede lazer yaptırdıgım için çok cüzi bi miktara anlaştık ama malesef 2.
Gidişimde kardeşimin de benim de bacaklarımız yandı ve hala izleri gecmiyor kardeşim gecen şikayet için gittiğinde sınırsız diye anlaştıgımız lazerin aslında 2 sene için oldugunu bu süre içerisinde sınırsız oldugunu 2 sene bittiğinde tekrar sözleşmeyi yenilememiz gerektiğini öğrenmiş üstelik benim şuan hamile oldugum için 1 senemin böyle yanacagını dönüşümde sözleşmeyi yenilemem gerektiğini söylemiş kadın. Yaptıgı hatayı telafi etmediği gibi ayrıca bu sınırsız olayının sadece 2 senelik oldugunu en başında söylemediği gibi istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz demiş. Sınırsız olup da böyle bi durumla karşılaşan var mı ve böyle bi durumda hakkımı nerede nasıl savunabilirm önümüzdeki hafta gitmek istiyorum ve kendimi savunmak için elimde dayanaklarım olsun istiyorum. Böyle bi durumda ne yapmam gerekiyor nereye başvurmam gerekiyor? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…