- 4 Ocak 2017
- 1
- 0
- 34
- Konu Sahibi atalantee22
Merhaba, içinden çıkamadığım irademi kullanamadığım zamanlar yaşıyorum. Derdimi dile getirmek istedim.7 aylık bir ilişkim var.Bitmesi için birçok sebep var ama yapamıyorum bir türlü ayrılamıyorum.Annemin geçtiğimiz yaz kanser ameliyatı oldu tedavisi devam ediyor.o esnada yeni başladığım ısyerinde tanıştık.kötü zamanlar geçiriyordum. İlk gunler itibariyle kıskançlıkları vardı ben annemin yanındayken de onu anlamadığımı söyleyerek beni suçladı. Yanimda olmay calistigini onu disladigimi baskalarina sigindigimi soyledi.Hastane bahçesinde bile kava edebildik. Bir arkadaşım ve annesi dostça yaklaştılar onların yanindayim onlarla vakit geçiriyorum diye öfkelendı yanlarında küfür etti anneme inşallah geberir olur şerefime herkesin içinde laf etti.rezalet yaşandı.daha sonra kötü olaylar oldu.o arkadasim dedigim kizin ve annesinin annem hastandeyken bize geldiklerinde mutfagimiza laf ettigini, bundan sana es olmaz dedigini hersey bittikten sonra soyledi.vb...isten ciktim issiz kaldim.bir şekilde tekrar barıştık küfür istemiyorum dedim.tekrar oldu. Bazen sebepsiz bazen benim sinirlerini bozdugumu söylerek kavgalarımız büyüdü.tartışmalarda insaniyeti aşıyor söylediği laflara dayanamayinca sinir krizine giriyorum.bu defa da rol yapıyorsun diyor.normalde her istediğimi yapıyor ailemin birseye ihtiyacı olsun destek oluyor.o an başka bir adam gibi.kavga edince sen birseye layık değilsin! Lanet olsun Allah belanı versin al yüzüğünü de sat baban borçlarını öder gibi laflar ediyor. Sus diyorum sonra üzerime gelince ben de kendimi durduramiyorum.bunlari yazdığım an itibariyle yine küfür işittim uzun zamandır yapmıyordu.ailesinin yanında da problem yaşamıştık. Ailesnin yanina gezmeye gittik .ikinci gorusumdu onlari.Annesi eski nisanlisinin adiyla hitap edince kırıldım şok oldum kalkip gidince yine olan oldu yine tartisma ve patlama yasadim sonrasinda da tovbe haşa Allah olsa almam ben bu kızı lafini duydum..suçlamadim zoruma gitti o şehirden kaç km geri geldik.sonrasında hiç açmadım konuyu.olan oldu dedim. ne zaman evlenecegimiz konusunda ailesiyle ne kadar böyle olacağı konusunda biraz sorun çıkardım. Maddi sıkıntılar vb ailesi yanımızda olacak mı olmayacak mı gibi merakım oldu.geçmişiyle ilgili soru sordum bu noktaya geldik. Yine ağzına geleni söyledi.evlensek düzelir mi? Kultur farki mi ? Ya da ne cozemiyorum? Insan insandir nereli olursa olsun diyorum.Dini olarak herşeyi bilen bir insan.bir kadına el kalkmayacagi kimseye kufredilmeyegini ve tüm detayları biliyor.evlensek yolumuza girebilir miyiz? Psikolog ya da ne ile düzelebilir? Allah a yalvarıyorum her gün bir sebep sun diye aklımı kullanamaz oldum buhran içindeyim. İşaret çok ama sabretmek istiyorum. Annem babam duysa ne kadar üzülür... birinden fikir almaya birine anlatmaya ihtiyacım var... ne yapmalıyım.çok uzun yazmış olabilirim... üniversite mezunu bir aptalım belki. Ayrıl diyeceksiniz nasıl dayanıyorsun küfreden adamdan adam mı olur diyeceksiniz biliyorum. Ama bazen insan sebebini bilmeden eli kolu bağlanıyor. Evet şuan aklımı kullanamıyorum. Dertleşmeye ihtiyacım var...