Sinirlerime hakim olamıyorum

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
329
-33
11
21
Dün anlattığım sevgilimle aşiri büyük tartıştık. Ona sorunları çözmeden yazma vs dedim. Sorun çözmüyorsun dedim. Aynı verdiği cevaplar şu aynen demi çözmüyorum, sabahta o kadar şey yazdım sadece günaydın yazmış. Bende aşırı sinir oldum bir sürü sorun var hala günaydın mı yazıyorsun diye. İnsan sakin ol eve gelince çözeriz der ne bileyim.Dün anlatmaya çalışıyorum bir sürü şey verdiği cevaplar kısa kısa. Sonra uyumuşum kusura bakma uyuya kalmışım ya yazmış. Sabahta sinirlendim gerizekalı mısın vs dedim aşırı sinirlendim. Her şeyde üstüme geliyorsun diyor. Bende ayrıl o zaman 3 ay sonra da yazma geri dönme dedim. Tamam yazmam ayrılıyorum dedi kapattı. Her zaman yazan kişi o. Beni bu noktaya getirip hakaret edince suçlu ben oluyorum. Sürekli benden sakinlik bekliyor. Tamam bazı kelimeleri büyütüp kavga çıkarabilirim ama çözüm odaklı yaklaştığı yok. Adam beni sakinleştirmiyor. Cidden böyle sinirlerim tavan yapıyor. Sürekli alınganlık yapıyor. Şikayet ediyorsan ayrıl diyor sonra da eminim sevmiyordu zaten beni der. Şimdi güya ayrıldı engellicem vs dedi engellememiş engellemek neyse artık. Sinirlerimi çok zıplatıyor cidden ne yapmam lazım suçlu duruma düşüyorum

Dün anlattığım sevgilimle aşiri büyük tartıştık. Ona sorunları çözmeden yazma vs dedim. Sorun çözmüyorsun dedim. Aynı verdiği cevaplar şu aynen demi çözmüyorum, sabahta o kadar şey yazdım sadece günaydın yazmış. Bende aşırı sinir oldum bir sürü sorun var hala günaydın mı yazıyorsun diye. İnsan sakin ol eve gelince çözeriz der ne bileyim.Dün anlatmaya çalışıyorum bir sürü şey verdiği cevaplar kısa kısa. Sonra uyumuşum kusura bakma uyuya kalmışım ya yazmış. Sabahta sinirlendim gerizekalı mısın vs dedim aşırı sinirlendim. Her şeyde üstüme geliyorsun diyor. Bende ayrıl o zaman 3 ay sonra da yazma geri dönme dedim. Tamam yazmam ayrılıyorum dedi kapattı. Her zaman yazan kişi o. Beni bu noktaya getirip hakaret edince suçlu ben oluyorum. Sürekli benden sakinlik bekliyor. Tamam bazı kelimeleri büyütüp kavga çıkarabilirim ama çözüm odaklı yaklaştığı yok. Adam beni sakinleştirmiyor. Cidden böyle sinirlerim tavan yapıyor. Sürekli alınganlık yapıyor. Şikayet ediyorsan ayrıl diyor sonra da eminim sevmiyordu zaten beni der. Şimdi güya ayrıldı engellicem vs dedi engellememiş engellemek neyse artık. Sinirlerimi çok zıplatıyor cidden ne yapmam lazım suçlu duruma düşüyorum
Öncelikle tartışmalar mesajda olmaz,çözülmez de.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben yüz yüze iletişimi her zaman daha sağlıklı bulurum.
Ne yazık ki ilişkinizde saygı bitmiş ve karşınızdaki insan sizi duymuyor.
Yerinizde olsam net olur,önüme bakardım.
Mesajda kavga etmek,ayrılmak çok ergence geliyor bana kusura bakmayın.

birbirlerine tahammulu olmayan ciftlerin sonu ayrilik. zaten bu kadar seviyesizse iletisiminiz devam etmesininde bi luzmj yok

Öncelikle tartışmalar mesajda olmaz,çözülmez de.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben yüz yüze iletişimi her zaman daha sağlıklı bulurum.
Ne yazık ki ilişkinizde saygı bitmiş ve karşınızdaki insan sizi duymuyor.
Yerinizde olsam net olur,önüme bakardım.
Mesajda kavga etmek,ayrılmak çok ergence geliyor bana kusura bakmayın.
Adamla sesli de sorun halledemiyoruz ki. Bırakın yüz yüze gelmeyi benim karakterim zaten yüz yüzedir genelde. Gel oturucaz konuşcaz der okeyim.benim hayatımdaki insan da kavga başlayınca arayıp sormaz ortadan kaybolur.Sabah aradım neden aradın gibi bir şey dedi ilk başta. Sürekli üstüme geliyorsun bağrıyorsun başım ağrıdı artık ayrılmama sen neden oluyorsun dedi. Bende sen beni duyma görmezden gel ben hakaret edince suçlu ben olayım yani dedim. Yani kendi davranışlarını gözü görmeyincs sorun yok ben hakaret edince ses yükseltince başım ağrıdı oluyor. Cidden ne yapsam anlamıyorum

birbirlerine tahammulu olmayan ciftlerin sonu ayrilik. zaten bu kadar seviyesizse iletisiminiz devam etmesininde bi luzmj yok
O benim yüzümden seviyesiz olduğunu düşünüyor büyük ihtimal. Dediği şey şu ben bağrıyor muyum ki. Zaten hiçbir zaman tepkisini doğru düzgün vermiyor ki. Suçlusun bu konuda desem alınır. Tamam düzelticem der 1 gün sonra yine aynısı. Sabah bile arıyorum niye aradın gibi bir şey dedi. Dün o kadar yazmışım sorunu konuşmaua çalışıyorum hiçbir şey olmamış gibi günaydın demiş.

Adamla sesli de sorun halledemiyoruz ki. Bırakın yüz yüze gelmeyi benim karakterim zaten yüz yüzedir genelde. Gel oturucaz konuşcaz der okeyim.benim hayatımdaki insan da kavga başlayınca arayıp sormaz ortadan kaybolur.Sabah aradım neden aradın gibi bir şey dedi ilk başta. Sürekli üstüme geliyorsun bağrıyorsun başım ağrıdı artık ayrılmama sen neden oluyorsun dedi. Bende sen beni duyma görmezden gel ben hakaret edince suçlu ben olayım yani dedim. Yani kendi davranışlarını gözü görmeyincs sorun yok ben hakaret edince ses yükseltince başım ağrıdı oluyor. Cidden ne yapsam anlamıyorum
Muhtemelen yaşın benden küçük.
Sana bir abla tavsiyesi:bu aşk değil.
Yanlış anlama duygularını asla hafife almıyorum ama gerçekten seven erkek böyle davranmaz.
Burada neler okuyoruz,lütfen iyi düşün.
Evlenince daha kötü oluyor sonra.

Muhtemelen yaşın benden küçük.
Sana bir abla tavsiyesi:bu aşk değil.
Yanlış anlama duygularını asla hafife almıyorum ama gerçekten seven erkek böyle davranmaz.
Burada neler okuyoruz,lütfen iyi düşün.
Evlenince daha kötü oluyor sonra.
Ben çok ince düşünen biriyim kabul ediyorum didik didik ederim bazı şeyleri aklıma takılır bana uymaz vs. Uyarırım mesela onu tamam der sonra bakarım yine aynısı. Dün gece işten geldi yemek vs yedi hiçbir şey demedim eve gitti sonra yazdım. Sürekli tamam dikkat edicem diyor. Başka bir şey söyleyince ben senin için çabalamıyor muyum diyor. Çabalamak sorun olunca kaçmak mı?

Ben çok ince düşünen biriyim kabul ediyorum didik didik ederim bazı şeyleri aklıma takılır bana uymaz vs. Uyarırım mesela onu tamam der sonra bakarım yine aynısı. Dün gece işten geldi yemek vs yedi hiçbir şey demedim eve gitti sonra yazdım. Sürekli tamam dikkat edicem diyor. Başka bir şey söyleyince ben senin için çabalamıyor muyum diyor. Çabalamak sorun olunca kaçmak mı?
Ama her şey mükemmel olmaz.Hiç birimiz de dört dörtlük değiliz ki.Eşim benim her şeyimi didiklese ben de sıkılırım.

Ama her şey mükemmel olmaz.Hiç birimiz de dört dörtlük değiliz ki.Eşim benim her şeyimi didiklese ben de sıkılırım.
Mükemmel olsun demiyorum ki zaten söylediği bir laf benim moralimi bozuyor o anda. Diyorum ne oldu şimdi niye dedi mesela. Sonra uyarıyorum tamam diyor sonra yine benzer bir şey.

Mükemmel olsun demiyorum ki zaten söylediği bir laf benim moralimi bozuyor o anda. Diyorum ne oldu şimdi niye dedi mesela. Sonra uyarıyorum tamam diyor sonra yine benzer bir şey.
Ayrılmışsınız zaten.Şu an ne düşünüyorsun?
Barışmak falan mı?

Neye dikkat edeceğim dedi mesela ne konuda uyardınız ?
Ağzından çıkan patavatsız kelimelere. Bazen yanlış konuşuyorum kusura bakma vs diyor. Genelde söylediği 1 lafla benim moralimi düşürebiliyor. Sonra laf ettiğimde ben kötü oluyorum. Her tartışmada geri çekilir hakaret olsa da olmasa da. Geç bakar arayıp konuşmayı tercih etmez yüz yüze gelmez. Bildiğiniz alınganlık yapar sessizliğe gömülür ben aşırı sinir olurum böyle şeylere. Sorunumuz varsa arar konuşur kapatırız. Benim normal algım bu. Sonra sessizliğe gömülünce ben kat kat sinir olurum bu sefer hakaret boyutuna gider iş

Siz daha evlenmeden aranızda ki saygı bitmiş. Hakaret etmek ne demek ?
Ayrıca dünkü yazınıza yorum yapıp sizi haksız bulmuştum ama devamını okuyunca bir şeylerin patlaması olmuş.
son olarak 25 yaşında 500nin borç ne demek?
Kimsenin yükünü çekmek zorunda değilsiniz. İnanın evlenirseniz bu borç bile size batacak çünkü ister istemez hayat standartınızı düşürecek.
İyi düşünün kendinizi çok da yıpratmayın
Hayır devam edecem diyorsanızda
Sevgilinizi olduğu hibi kabul edip didikleyip durmayın

Bu çok yıpratıcı bir ilişki. Birlikteliğiniz ne kadar devam eder, bitirmek için ne kadar kararlısınız bilmiyorum ama tek tavsiyem kendinizi yıpratmamanız. Zaman geçipte “ne saçma sapan şeymiş” dediğinizde o stresin birikmeleri telafi edilmiyor. İlişki bitiyor psikolojik hasarı kalıyor.

Siz daha evlenmeden aranızda ki saygı bitmiş. Hakaret etmek ne demek ?
Ayrıca dünkü yazınıza yorum yapıp sizi haksız bulmuştum ama devamını okuyunca bir şeylerin patlaması olmuş.
son olarak 25 yaşında 500nin borç ne demek?
Kimsenin yükünü çekmek zorunda değilsiniz. İnanın evlenirseniz bu borç bile size batacak çünkü ister istemez hayat standartınızı düşürecek.
İyi düşünün kendinizi çok da yıpratmayın
Hayır devam edecem diyorsanızda
Sevgilinizi olduğu hibi kabul edip didikleyip durmayın
Aramdaki saygının bitmesine üzülüyorum aslında. Çünkü hep ben kavga ediyorum hakaret ediyorum gibi oluyor. Çünkü karşımdaki hep sessiz normal konuşan birisi. Sabah bile diyor ben bağırmıyorum sana. Keşke 1 kere bağırsa. Dün geceden beri uzun uzun yazıyorum sorun çözmek için. Adam sadece öyle mi yapıyorum böyle mi yapıyorum diyor. Beni sinir daha çok boğuyor. Sabah da aradım neden aradın gibi bir laf etti. Üstüne gidiyormuşum artık ayrılıyormuş engelliyormuş engellemek ne yahu? Engellemedi de oysaki. Onu seviyorum ediyorum ama sorun çözemiyoruz. Hep hatalı olarak onu gösteriyormuşum. Ee benim hatam varsa sende yüzüme vur diyorum. Hatam yokki cidden tek hatam üstüne gitmem bunaltmam bir şey olunca susmamam. Kendisi değişik değişik konuşunca sorun yok ben bağırınca ben üstüne gidiyorum. Bu nasıl bir adam yahu?

Bu çok yıpratıcı bir ilişki. Birlikteliğiniz ne kadar devam eder, bitirmek için ne kadar kararlısınız bilmiyorum ama tek tavsiyem kendinizi yıpratmamanız. Zaman geçipte “ne saçma sapan şeymiş” dediğinizde o stresin birikmeleri telafi edilmiyor. İlişki bitiyor psikolojik hasarı kalıyor.
Şu an kendisi ayrıldı en son öyle dedi. Ne yaparsan yap başım ağrıdı dedi. Bende daha yazmadım etmedim. Kendimi sinirden yıpratıyorum tamamen. Adam sorun olunca arayıp konuşalım dese ya da yüz yüze gelelim dese sorun yok. Adam mesajdan sorun halletmeye çalışıyor. Yani aramayı teklif etmeyince bende yazıyorum. Kendimi asla ağırdan alamıyorum. Kendimds de suç var umursamasam yazmasam ne yaparsa yapsın desem sorun yok. Ama belirsiz şeylere tahamülüm yok. Sessiz kalınca çıldırıyorum küfür edesim hakaret edesim geliyor. Sonra da ben suçlu oluyorum tabiki. Ama kendisine dönüp bakmıyor

Aramdaki saygının bitmesine üzülüyorum aslında. Çünkü hep ben kavga ediyorum hakaret ediyorum gibi oluyor. Çünkü karşımdaki hep sessiz normal konuşan birisi. Sabah bile diyor ben bağırmıyorum sana. Keşke 1 kere bağırsa. Dün geceden beri uzun uzun yazıyorum sorun çözmek için. Adam sadece öyle mi yapıyorum böyle mi yapıyorum diyor. Beni sinir daha çok boğuyor. Sabah da aradım neden aradın gibi bir laf etti. Üstüne gidiyormuşum artık ayrılıyormuş engelliyormuş engellemek ne yahu? Engellemedi de oysaki. Onu seviyorum ediyorum ama sorun çözemiyoruz. Hep hatalı olarak onu gösteriyormuşum. Ee benim hatam varsa sende yüzüme vur diyorum. Hatam yokki cidden tek hatam üstüne gitmem bunaltmam bir şey olunca susmamam. Kendisi değişik değişik konuşunca sorun yok ben bağırınca ben üstüne gidiyorum. Bu nasıl bir adam yahu?
Benim sana tavsiyem biraz akışına bırakman hatta ayrılmışken geri dönmemen. Hani bazen Allah der ya kulum ben daha sana ne işaret vereyim diye.
Seni bu kadar yoran bir ilişki devam ettirmemek senin için çok daha iyi olur.
Çok gençsin en güzel yıllarınızı toksik ilişki ile yıpratmayın.
Hala bak bir kavga içindesin.
Adamın huyu bu demek ki değiştirmeye çalışma çünkü değişmez.
Sorun sorunu doğurur.
İnan evlenirsen çok daha pişman olursun.

Şu an kendisi ayrıldı en son öyle dedi. Ne yaparsan yap başım ağrıdı dedi. Bende daha yazmadım etmedim. Kendimi sinirden yıpratıyorum tamamen. Adam sorun olunca arayıp konuşalım dese ya da yüz yüze gelelim dese sorun yok. Adam mesajdan sorun halletmeye çalışıyor. Yani aramayı teklif etmeyince bende yazıyorum. Kendimi asla ağırdan alamıyorum. Kendimds de suç var umursamasam yazmasam ne yaparsa yapsın desem sorun yok. Ama belirsiz şeylere tahamülüm yok. Sessiz kalınca çıldırıyorum küfür edesim hakaret edesim geliyor. Sonra da ben suçlu oluyorum tabiki. Ama kendisine dönüp bakmıyor
Adam değişecek gibi gelmedi bana. En azından siz kabullenin onun böyle biri olduğunu. Hiç yoktan iyidir. Karar vermeyi kolaylaştırır.

Benim sana tavsiyem biraz akışına bırakman hatta ayrılmışken geri dönmemen. Hani bazen Allah der ya kulum ben daha sana ne işaret vereyim diye.
Seni bu kadar yoran bir ilişki devam ettirmemek senin için çok daha iyi olur.
Çok gençsin en güzel yıllarınızı toksik ilişki ile yıpratmayın.
Hala bak bir kavga içindesin.
Adamın huyu bu demek ki değiştirmeye çalışma çünkü değişmez.
Sorun sorunu doğurur.
İnan evlenirsen çok daha pişman olursun.
Ne yaparsan yap dedi ayrıl o zaman rahatsızsan dedim tamam ayrılıyorum beni buna zorluyorsun dedi. Bende telefonu kapattım. Daha da yazmadım. Akışına bırakamıyorum ya neden yapamıyorum anlamıyorum. Onun sessizliği beni sinir ediyor. Cidden hakaret edesim geliyor yaptığı şeyler üstüne. Çünkü seviyorum ediyorum değer veriyorum diyor ve bunlarıda gösteriyor ama kavga edince çaba 0. Böyle olunca deliriyorum. Dünden beri güzel dille yazdım küfür hakaret yok ama sabır bir yere kadar. Gece adamla o kadar tartışmışım sabah günaydın yazıyor hiçbir şey yok gibi ya kafayı yersin. Telefonda konuşurken 3 4 gün konuşmayız ya sorun yok ikimiz de ölmeyiz aramız soğur en azından diyorum tabi ya senin için konuşmamak çok kolay hayatına devam edersin kaldığın yerden diyor. Amaç ne

beni aradı konuştuk sonra birden kolum ağrıdı ben kapatıyorum konuşuruz dedi. Bende ne alaka normalde ben kapattığımda tepki verirdin dedim. Evde yatakta yatmıyorum çalışmaktan kollarım ağrıdı dedi. Ama her gün aynı işi yapıyor 😂 sonra ben detaylı sorunca gideyim biraz insanlarla muhabbet edeyim dedi. Bende kapattım direkt. Sorun kapatması değil tersler gibi konuşması konuşmada kötü hiçbir şey olmadı bu arada. Dünde beraberdik. Bende o anki sinirle beni arama yazma o zaman daha işyerinde dedim iyi ne diyim ki dedi. Bir önceki molada da yazmadı. İllaki bir şekilde konuşcaz benim içimden cidden aşırı öfke geliyor.
Önceki konunuzu da okudum. Size tavsiyem kendinizi törpülemeye çalışmanız. Her şeyi kontrol edemeyiz ve her istediğimiz olmaz. Belki iliskinizde daha fazla görülmek istiyor olabilirsiniz ama bunun yolu üstüne fazla düşmekten geçmez.
Ayrıca ben uzun mesaj okuyan erkek görmedim bi başını bi sonunu okurlar genelde😁Uzun uzun kendinizi anlatsanız da kısa cevaplar veriyormuş sorun çözmek istemiyorsa siz neden bu kadar çabalıyorsunuz ki.İliski iki kisinin cabasıyla yürür

Back
X