- 18 Haziran 2024
- 329
- -33
- 11
- 21
- Konu Sahibi ezgigizem_
Dün anlattığım sevgilimle aşiri büyük tartıştık. Ona sorunları çözmeden yazma vs dedim. Sorun çözmüyorsun dedim. Aynı verdiği cevaplar şu aynen demi çözmüyorum, sabahta o kadar şey yazdım sadece günaydın yazmış. Bende aşırı sinir oldum bir sürü sorun var hala günaydın mı yazıyorsun diye. İnsan sakin ol eve gelince çözeriz der ne bileyim.Dün anlatmaya çalışıyorum bir sürü şey verdiği cevaplar kısa kısa. Sonra uyumuşum kusura bakma uyuya kalmışım ya yazmış. Sabahta sinirlendim gerizekalı mısın vs dedim aşırı sinirlendim. Her şeyde üstüme geliyorsun diyor. Bende ayrıl o zaman 3 ay sonra da yazma geri dönme dedim. Tamam yazmam ayrılıyorum dedi kapattı. Her zaman yazan kişi o. Beni bu noktaya getirip hakaret edince suçlu ben oluyorum. Sürekli benden sakinlik bekliyor. Tamam bazı kelimeleri büyütüp kavga çıkarabilirim ama çözüm odaklı yaklaştığı yok. Adam beni sakinleştirmiyor. Cidden böyle sinirlerim tavan yapıyor. Sürekli alınganlık yapıyor. Şikayet ediyorsan ayrıl diyor sonra da eminim sevmiyordu zaten beni der. Şimdi güya ayrıldı engellicem vs dedi engellememiş engellemek neyse artık. Sinirlerimi çok zıplatıyor cidden ne yapmam lazım suçlu duruma düşüyorum