- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Zeynep kamil hastanesinde büyük bi tüp bebek merkezi var, orası da çok gelişmiş bir hastane özelde tüp bebek hayli pahalı oluyor o yüzden burda deneyebilirsiniz
Canım arkadaşım benim önce sakin ol. Kendine iyi bi doktor bul ama özel olsun mümkünse. Tahlillerini de devlette yaptır.Hmm ben de bir araştırayım jinemed gibi yerler duyuyorum buralarda da vardır kesin şubesi.
aslında benim üniversite hastanesi istememdeki sebep muayane ücretinden ziyade yarın bi gün bu iş aşılamaya tüp bebeğe dayanırsa onların yüksek fiyatından korkmam. bilmiyorum özel yerlerde nasıl ne kadar tüp bebek aşılama vs gerçi buralarda ne kadar onu da bilmiyorum ya :/
şimdi doktorun git yaptır dediği laparoskopiyle histeroskopi toplam 5 bin hatta daha fazla tutuyor özelde.
ne bileyim ya bi akıl da git 5 bine onu yaptıracağına tip bebek yaptır kurtul diyor off
Canım arkadaşım benim önce sakin ol. Kendine iyi bi doktor bul ama özel olsun mümkünse. Tahlillerini de devlette yaptır.
Laparoskopi öneren doktor devletteyse de uzak dur cünkü artık promosyon ücreti ayağına geleni kesip gideni biciyolar.
Hemen tüp bebek fikri geliştirme kafanda, Allah büyük neyin ne olacağı belli olmaz.
ne zamandır yazıp yazıp siliyordum bugünkü doktor randevumdan ağlayarak çıkınca dayanamadım artık paylaşmak istedim.
benim derdim burdaki bir çok arkadaşım gibi bebek sahibi olamamak.
bi türlü düzgün bir tedavi, düzenli bir doktor bir hastane bulamadım kendime. bugünkü doktoru boğmamak için zor tuttum kendimi nasıl çıktım o odadan hatırlamıyorum.
en baştan başlarsam öncelikle rahim girişinden alınan bir polip, peşinden gelen bir gebeliğin sebebi belli olmayan bir düşükle sonlanması ve ardından gebe kalamamam neticesinde hastane maceram başladı. ki öncesinde defalarca kontrole gitmeme rağmen her şey normal diyip evime gönderilmiştim.
tetkikler sonucu eşimde varikosel çıktı hem de ileri seviyede. neyse sorun buymuş en azından belli oldu dedik ameliyat için doktor araştırmaya başladık ki spermiyogram sonucu iyi çıktı. tahlil sırası bana geçti.
kan tahlili sonucu bende prolaktin yüksekliği çıktı, ilaç kullandım bir ayın sonunda kan testimde düştüğünü gördük sevindik .
(o süreçte adanadaydım, kan tahlilini adanada bir hastanede yaptırdım. bugünkü doktora bunu defalarca söylememe rağmen duymadı bile ısrarla adetin üçüncü günü gel de düşmüş mü bakalım dedi. düşmüş diyorum sonucu gösteriyorum hala gel kan ver diyor adam)
maalesef sevincimiz kısa sürdü. çünkü hsg sonucumda bir tüpte 6-10 mm polip tespit edildi.bugünkü doktor histeroskopi ve gerekirse laparoskopi dedi. oysa filmi çeken doktor 1 cm altındaki polipler önemsiz demişti aynı şeyi en yakın arkadaşım (kendisi doktor) da söylemişti.
ayrıca yine bugünkü doktor o kadar ilgisiz alakasızdı ki yumurta takibim yapılacaktı dememe rağmen bakmadı bile.
neden sürekli doktor değiştiriyorsun derseniz hastanede bir doktoru tekrar bulabilmek imkansız çünkü sirkülasyon halindeler hem poliklinik hem de hastane değiştiriyorlar sürekli.
özellikle benzer şeyleri yaşamış arkadaşlara soruyorum ben ne yapayım şimdi? hastanem vakıf üniversitesi hastanesi hem maddi hem manevi olarak bana hitap ettiği için seçmiştim fakat değiştirmeyi düşünüyorum artık.
ya da bu hastanedeki prof.a mı gitmeliyim? çok bunaldım ne testi yaptırsam bi sorun çıkıyor. en son amh testim kaldı onu da yaptırınca "2 yumurtan kalmış kardeş senden bi yol olmaz" diyecekler diye korkuyorum.
travma oldu resmen artık bu hastane olayı bende hem doktorlar hem sürekli bir yerimde bir şey çıkması yüzünden.
istanbul avrupa yakasında (fatih civarı) bizden milyon dolarlar istemeyecek güvenilir iyi bir hastane ve doktor önerilerinizi bekliyorum. ayrıca bu yollardan geçenler beni neler bekliyor? nelere dikkat etmeliyim tedavimde? bundan sonrası nasıl olmalı?
uzun oldu kusura bakmayın ama çok cahil ve tecrübesizim o yüzden bu konuda her türlü bilgiye açığım. teşekkürler.
Fatih'te bir doktor var. Akrabamız 7 sene üstüne o doktor sayesinde evlat sahibi oldu. Ablamın arkadaşı da o doktora gitti ve çocukları var. Akrabamızda diğer doktorların göremediği polipler varmış onları almış ve hamile kalmış. Diğerinin problemi neydi bilmiyorum. Bana telefonunu verdiler benim de gitmem gerekiyor doktora. Adını ve numarasını buraya yazsam olur mu bilemedim.
numarasını değil de adını soyadını yazabilirsiniz ve çalıştığı kurumu.
numarasını da bana özelden yazabilir misiniz?
o da karşıda değil mi?
tüp bebek işini hiç bilmiyorum ama ciddi ciddi düşünmeye başladım bu aralar ameliyata vereceğim parayı tüp bebeğe vereyim diyorum bilmem ne kadar mantıklı bir iş olur...
Tabi ki dua edicem sana ama sen soğukkanlılığını yitirme. Herşey üstüste geliyor maalesef ama sen yine de sakin ol. Sen ne kadar kafana takıp büyütürsen o kadar gec alırsın olumlu sonucu.elmiş ya çok kötüyüm kafam kazan gibi böğüre böğüre ağlasam rahatlıycam onu da yapamıyorum...
benim gittiğim hastane özel üniversite hastanesi. adana'da biz başkent'e giderdik çok da memnunduk buraya gelince aynı şeyi devam ettireyim dedim hatta verim de almıştım daha önceki tecrübelerimde ama bu konunun hem başlı başına stres kaynağı olması hem de bugünkü uyuz doktor yüzünden çok soğudum.
özele gidicem evet yukarıda arkadaşların tavsiye ettiği yere gideyim diyorum başlangıç olarak.
ay bana dua et nolur bataklıkta gibiyim çırpındıkça batıyorum sanki
yok yok zaten bir kaç yere gidip kesin ameliyat cevabı almadan olmam kapalı ameliyat gerçi ama yine de emin olmam lazım.evet üsküdarda o da bi nebze daha yakın, bi kere dene bence ameliyattan önce çünkü ameliyat sonucu memnun kalmayanlar var. ameliyatların da riski var sonuçta..
Tabi ki dua edicem sana ama sen soğukkanlılığını yitirme. Herşey üstüste geliyor maalesef ama sen yine de sakin ol. Sen ne kadar kafana takıp büyütürsen o kadar gec alırsın olumlu sonucu.
Sen pozitif bi doktor bul kendine dualarım seninle olacak.
Çok geçmiş olsun, bildiğim kadarıyla piskolojik olarak yorucu, bunaltıcı bir süreç...maddi olanı söylwmiyorum bile...umarım iyi bir doktor bulursun, bu süreçte doğal kğrleri falan denedin mi hiç?
İnşallah canım benimmm. Doktor cok önemli hem psikolojik olarak hem de sağlık anlamında.hah aynı anda birden fazla alıntı yapmayı buldum sonunda.
bugün daha iyiyim elmişim dünkü sinirim öfkem geçti. bir kaç yer arkadaşlar önerdiler sağolsunlar hazır tatildeyken gideyim diyorum onlara. inşallah bir tane iyisine denk gelirim de tedavim başlar hiç değilse.
teşekkür ederimKoalina . şimdiden bunaldım, rabbimin sınavı diyorum ama çok zor çok. yok doğal bir şey denemedim. hiç anlamam ki öyle şeylerden. ne yemeli ne içmeli acaba :/
İnşallah canım benimmm. Doktor cok önemli hem psikolojik olarak hem de sağlık anlamında.
Bence de bu bir sınav, ve sen bu sınavı sukunetinle atlatacaksın inşallah
Rabbim isteyen cümlesini birlikte sana da hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Sabır sabır. . Ben de bi kaç Dr gezdim sonra kendi Dr buldum ankarada şükür iyi bir kadın.
Devlet hastanesinde sürekli 1 Dr gidebilirsiniz. Ondan randevu alabilirsiniz her gidişinde.
Ist olmadığım için de Dr konusunda yardımci olmayacağım. .
özel muayenehanesi olan bir doktorla başla araştır tabi önce hastanelerde testlerini yaparsın ama o muayenehanede sabit durur işin görülür sıkma canını Allahtan umut kesilmez..ne zamandır yazıp yazıp siliyordum bugünkü doktor randevumdan ağlayarak çıkınca dayanamadım artık paylaşmak istedim.
benim derdim burdaki bir çok arkadaşım gibi bebek sahibi olamamak.
bi türlü düzgün bir tedavi, düzenli bir doktor bir hastane bulamadım kendime. bugünkü doktoru boğmamak için zor tuttum kendimi nasıl çıktım o odadan hatırlamıyorum.
en baştan başlarsam öncelikle rahim girişinden alınan bir polip, peşinden gelen bir gebeliğin sebebi belli olmayan bir düşükle sonlanması ve ardından gebe kalamamam neticesinde hastane maceram başladı. ki öncesinde defalarca kontrole gitmeme rağmen her şey normal diyip evime gönderilmiştim.
tetkikler sonucu eşimde varikosel çıktı hem de ileri seviyede. neyse sorun buymuş en azından belli oldu dedik ameliyat için doktor araştırmaya başladık ki spermiyogram sonucu iyi çıktı. tahlil sırası bana geçti.
kan tahlili sonucu bende prolaktin yüksekliği çıktı, ilaç kullandım bir ayın sonunda kan testimde düştüğünü gördük sevindik .
(o süreçte adanadaydım, kan tahlilini adanada bir hastanede yaptırdım. bugünkü doktora bunu defalarca söylememe rağmen duymadı bile ısrarla adetin üçüncü günü gel de düşmüş mü bakalım dedi. düşmüş diyorum sonucu gösteriyorum hala gel kan ver diyor adam)
maalesef sevincimiz kısa sürdü. çünkü hsg sonucumda bir tüpte 6-10 mm polip tespit edildi.bugünkü doktor histeroskopi ve gerekirse laparoskopi dedi. oysa filmi çeken doktor 1 cm altındaki polipler önemsiz demişti aynı şeyi en yakın arkadaşım (kendisi doktor) da söylemişti.
ayrıca yine bugünkü doktor o kadar ilgisiz alakasızdı ki yumurta takibim yapılacaktı dememe rağmen bakmadı bile.
neden sürekli doktor değiştiriyorsun derseniz hastanede bir doktoru tekrar bulabilmek imkansız çünkü sirkülasyon halindeler hem poliklinik hem de hastane değiştiriyorlar sürekli.
özellikle benzer şeyleri yaşamış arkadaşlara soruyorum ben ne yapayım şimdi? hastanem vakıf üniversitesi hastanesi hem maddi hem manevi olarak bana hitap ettiği için seçmiştim fakat değiştirmeyi düşünüyorum artık.
ya da bu hastanedeki prof.a mı gitmeliyim? çok bunaldım ne testi yaptırsam bi sorun çıkıyor. en son amh testim kaldı onu da yaptırınca "2 yumurtan kalmış kardeş senden bi yol olmaz" diyecekler diye korkuyorum.
travma oldu resmen artık bu hastane olayı bende hem doktorlar hem sürekli bir yerimde bir şey çıkması yüzünden.
istanbul avrupa yakasında (fatih civarı) bizden milyon dolarlar istemeyecek güvenilir iyi bir hastane ve doktor önerilerinizi bekliyorum. ayrıca bu yollardan geçenler beni neler bekliyor? nelere dikkat etmeliyim tedavimde? bundan sonrası nasıl olmalı?
uzun oldu kusura bakmayın ama çok cahil ve tecrübesizim o yüzden bu konuda her türlü bilgiye açığım. teşekkürler.
Asıl yanımda olsan koca göbeğimle ben sana sarılırdımsarılasım geldi, yanımda olsan sarıldırdım bunlar gibi gözünü börtletene kadar
daha güzel olacak her şey biliyorum dua ediyorum rabbim sabrını da versin diye.
Pko var bende. Hiç korunmadigimiz halde 2 sene bebek sahibi olamadık. Burada bir arkadaşın ısrarı üzerine hastaneye gittim ve öğrendim. Özel devlet gezdim Dr sonra devlet hastanesinde kendi Dr mi buldum ve cidden çok memnunum. Ona giderken de gezdim özelde 1 2 Dr ama yok. Para kopartmak icin nerden olursa mantığıyla surunduruyorlar.amin amin çok sağolun.
sizde de mi infertilite vardı? devlette mi doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?