- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Sağolun amin inşallahdoktor hakkında bilgim yok ama..Rabbim size sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda yüzünüz güler inşallah
Ah çok sağolasın mutlaka bakıcam dediğin yereCanim, ben de fatih civarinda oturuyorum. 5 aylik hamileyim. Capa da Medilife hastanesi var. Ozel ama sigortayla anlasmali. Muayene ucreti 40 lira. Ben Fahriye Ayik Sezer Hanim a gidiyorum ve gayet memnunum. Ilgili,guleryuzlu bir doktor. Dilersen bir arastir.
Rabbim sifa versin. Insaallah en yakin zamanda bebisini kucagina alirsin hayrlisiyla.
Evet evet aynen dediğiniz gibi. Prolaktini düşürdüm bir adım attım derken hop polip çıktı. Bugün yumurtama baksa hiç değilse prolaktin düşmesinin işe yarayıp yaramadığını anlayacaktık.Süreç hakkında bilgim yok ama hallolur hayırlısıyla.Tedaviye geçemediğin için haklı olarak gerilmişsin.Allah kısa zamanda nasip eder inşallah.
??? Burdan sizin konunuz görünmez kiYaniye beni duymuyorsunuz banada yardimci olun ya ne olur
Umarım en kısa zamanda isteğine kavuşursun.
İstanbul için bir şey tavsiye edemem, bu yaşadığın süreçler hakkında da bilgim yok açıkçası. Ama çikolata kistinden dolayı çok jinekolog değiştirdim, memnun kalmadım. En son çözümü kadın doğum dal merkezine gitmekte buldum. Kocaman bir hastane, sırf jinekologlardan oluşuyor. Seç beğen al, beğenmezsen değiştir. Dosyan orda olduğu için doktorun değişse de sorun yaşamıyorsun. Muayeneye 45 tl veriyorum. Kan tahlili falan olursa da bi 40 lira daha alıyorlar. Şimdiye kadar daha fazlasını ödemedim. Burda varsa istanbulda da vardır kesin böyle bir merkez.
Sultanbeyli devlet hastanesi, mustafa türkmen.
Ben iki kez gittim çok şirin çok ilgili bir doktordu deneyimli birine benziyor, ayrıca il dışından bebeği olmayan bir sürü hasta geliyordu kendisine hatta bi kadın ilk çocuğum onun sayesinde oldu ikinci için başka doktorlara gittim olmadı buraya geldim hamile kaldım yine demişti.
Hmm ben de bir araştırayım jinemed gibi yerler duyuyorum buralarda da vardır kesin şubesi.
aslında benim üniversite hastanesi istememdeki sebep muayane ücretinden ziyade yarın bi gün bu iş aşılamaya tüp bebeğe dayanırsa onların yüksek fiyatından korkmam. bilmiyorum özel yerlerde nasıl ne kadar tüp bebek aşılama vs gerçi buralarda ne kadar onu da bilmiyorum ya :/
şimdi doktorun git yaptır dediği laparoskopiyle histeroskopi toplam 5 bin hatta daha fazla tutuyor özelde.
ne bileyim ya bi akıl da git 5 bine onu yaptıracağına tip bebek yaptır kurtul diyor off
Valla henüz bebek yapma denemesi yapmadığım için hiç bir fikrim yok dediğim gibi bu konularda. Ama 3 tüp bebek denemesini sgk karşılıyor diye biliyorum. Özelde de yaptırsan (tüp bebek merkezlerinde falan) karşılıyormuş. Ne kadar doğrudur bikmem, bi araştırabilirsin. Dediğin testler de belki o kapsama giriyordur. Özel hastaneler sen söylemediğin sürece bunu sgk karşılıyor demiyor çünkü.
Bende sızın gıttıgınız hastaneye cocuk doktoruna ve kbb ye cocuklarımı hatta cıldıyeye bıle oraya götürmüştümCanim, ben de fatih civarinda oturuyorum. 5 aylik hamileyim. Capa da Medilife hastanesi var. Ozel ama sigortayla anlasmali. Muayene ucreti 40 lira. Ben Fahriye Ayik Sezer Hanim a gidiyorum ve gayet memnunum. Ilgili,guleryuzlu bir doktor. Dilersen bir arastir.
Rabbim sifa versin. Insaallah en yakin zamanda bebisini kucagina alirsin hayrlisiyla.
Biraz uzak kalıyor anadolu yakasında sancaktepe kartal civarında, dediğim gibi bebek tedavisinde doktorun çok adını duydum. Dilerim bebeğiniz de sağlığınız da yerine gelir :)sultanbeyli nerde acaba uzak bile olsa bir umut olsun yeter ki eşimle gider geliriz önemli değil. ben hastalığımı düşünmek istemiyorum, istiyorum ki doktoruma güveneyim doktorum benim için en iyisini bilir diyeyim.
inanın çocuk sahibi olamamak bi yana bu işlerle uğraştığıma moralim bozuluyor...
Zeynep kamil hastanesinde büyük bi tüp bebek merkezi var, orası da çok gelişmiş bir hastane özelde tüp bebek hayli pahalı oluyor o yüzden burda deneyebilirsinizözelde de karşıladığını bilmiyordum, ben bi araştırayım.
teşekkürler..
inşallahBende sızın gıttıgınız hastaneye cocuk doktoruna ve kbb ye cocuklarımı hatta cıldıyeye bıle oraya götürmüştüm
Amelıyatınıda orda yaptırdım
Çok ilgili doktorları ben cok memnunum
Bı deneyın pişman olacagınızı sanmıyorum
Umarım en yakın zamanda sağlıklıca alıtsınız yavrunuzu kucagınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?