Sinirlerim bozuldu gece gece

Ben seye taktim. Sen " dugun sarkimizi buldum" demene ne cevap verdi?
Ona hiç bir cevap Yok aşkım Eve Yen'i geldik dışardaydık diye mesaj attı sonra zaten ben direkt o kızı sordum
Akşamdan beri ben ne hayaller kuruyorum yazık değmezsin dedim saçmalama ne alaka diyo

Oturup sevgilinizi düşünmeniz çok hoş , romantik .Ama karşınızdaki insan kesinlikle bu tür biri değil gibi duruyor.Ayrıca daha sevgiliyken kız arkadaşına kısıtlama yapan karışan erkekler çok rahatsız edici üstelik siz çok uçuk yaşamadığımızı belirtiyorsunuz.Eğer bu insanla devam etmek istiyorsanız onun anladığı dilden muamele etmelisiniz bence.O dışarda sizin hoşlanmadığınız biriyle zaman geçiriyor gülüyor sohbet ediyor siz de ayağı ağrıyor diye evde dertleniyorsunuz.Ya sizin biraz umursamaz olmanız ya da onun biraz hassas olması lazım.

Bence de,kıskanılmaktan hoşlanmış,bunu ailesiyle de paylaşmış,maksat konu üzerinde muhabbet uzasın,hatta belki de kızın kulağına karsuyu kaçırmak istedi...

Ayni sevgilin gibi birisi vardı başımda bikac hafta öncesine kadar. Her gün gidip eski bir fotografimı begeniyordu. Amacı ne? Farkedilmek. Mesaj atsam hayırdır diye bereceği cevap muhakkak şu olacak "yaa öyle mi yanlışlıkla atmışımdır bakarken".

Yeme bunları kelebek. Tipik kız düşürmeye çalışan erkek modeli bu.

Ve bu sevgilin kıskanclik konusunda master yapmış biri. Kendisi hassas oldugu icin dikkat etmeliydi. Ama onunki tamamen "kişi kendinden bilir işi". O yüzden evi arıyordu evde misin diye, o yüzden arabaya bindin diye kıyametleri kopardı.

Ayrıca seni arayabilirdi baban evde dahi olsa telefonun sessizde tutardın. Mesaj atabilirdi 1 mesajdan bir sey olmaz sanmıyorum. Aşkım dışarı çıkıyoruz x de orada olacak. Bu kadar bişey. Ama yapmadı. Neden? Sen kavga cıkartıp onun ortamini bozma diye.

Adım kadar eminim ki o kızla sakalasmalar gülüsmeler iltifatlar.. sen hazır bu salatalıktan kurtulmusken ne diye geri döndün ki?

Bence de,kıskanılmaktan hoşlanmış,bunu ailesiyle de paylaşmış,maksat konu üzerinde muhabbet uzasın,hatta belki de kızın kulağına karsuyu kaçırmak istedi...

Kesinlikle. Ailede bu konusulacak ve kıza da bahsedilecek. Hatta bahsedildi bile.

Sevgili kişisi kesinlikle kızı tavlama yolunda ilerliyor

Ya okurken cok sinirlendim o szn hayatiniza müdahale ediuo ama kendi istedigini yapiyo bu ne ya ozmn bugun szde ona msj atin askm kiz kardesim sevgilisi ve abisi bn kafeye gidiyoruz kiz kardesim israr etti zaten akraba sayliriz diyin bakalim ne diycek

Ya Kelebek, adini gorunce konularini hatirladigim uyelerdensin. Bu seninkine nereden baksan ofsayt bi tip ama sen israrla vazgecmiyorsun. Bile bile basini yakacaksin, diyecek cok laf kalmadi.
Sanki bu genc yasinda erkek kitligi var...

Sevgilin "beni boğuyorsun, daraltıyorsun" deyip senden ayrılıp o kızla olabilir.. yani seni hatalı göstererek bitirebilir.. maalesef iyi niyetli düşünemeyeceğim, kız sevgiline sevgilin de kıza yürüyor bence.. ne yapmalısın, sakin kalıp umrunda değil gibi davran, tek erkek sen misin ben de bulurum başkasını moduna gir..

Çok kıskanç ve kısıtlayıcı erkeklerden her zaman korkmuşumdur. Genelleme yapmayayım ama çoğunun kendi içindeki kötü düşüncelerden dolayı eşlerini yada sevgililerini bu denli kıskandıklarını düşünüyorum..

Hayatına bu kadar karıştırırsan olacağı budur. Hata tamamen senin şimdi kendi kendini yersin tabi. Adam kolayını bulmuş takmıyor ki seni

Ailesi çaktırmadan görümceyi erkek arkadaşınıza yapmaya mı çalışıyorlar ne?
Kızın görümcesinin sevgilinin evinde ne işi var hele bir de şehir dışında yaşıyorlarsa? Ben görümcemle annemlere gezmeye gitmem şahsen..

Adamı tepenize çıkarmışsınız her dediğini yaparak. Sizi kapatıp başkasının açık fotoğrafını beğenen adamdan bi yol olmaz.

Bende çok masum olduklarını düşünmüyorum açıkcası
Hem kadınlar hisseder derler ya
Bende aynı bu durum söz konusu
Geçen sene kız sadece onun fotoğraflarını beğeniyordu ikimizin değil
Aradan günler geçmiş benimki 2015 fotoğraflarına kadar beğenmiş özenle seçerek açıklama olarak da rastgele beğendim diyor ufak at da civcivler yesin
O zamandan beri kızın adını duysam cin çarpmışa dönüyorum
İki hafta önce konusu açıldı komiserlik sınavlarına girecekmiş onun için aradı dedi
Geldiği akşam ailesiyle hoşgeldine ve geçmiş olsuna gelmişler dedi
Ki normalde kız ailesiyle gezen bi tip değil
O zaman üstüne basa basa söylememe rağmen yine aynı ortamda bulundu
Ben uyuyakaldı diye aramadım Bile rahatsız etmiyeyim diye
Sevgilisi olan bi erkek 10 dan 12 buçuğa kadar nasıl telefona hiç bakmaz
Merak etmez bu kız aradı mı srdu mu diye
Ama benimki mahsustan dönüş yapmadı keyfini bozmayayım diye
Bugün mesaj attı kelebek diye yazmadım hiç

Aradan günler geçmiş benimki 2015 fotoğraflarına kadar beğenmiş özenle seçerek açıklama olarak da rastgele beğendim diyor ufak at da civcivler yesin
İki hafta önce konusu açıldı komiserlik sınavlarına girecekmiş onun için aradı dedi

Sevgiliniz sapik ve yalanci
Fark etmeden begendim demesi yalan
Sizi bu kadar kisitlamasi da zaten tum erkekleri kendisi gibi sandigi icin

Evet kadınlar hisseder ve haklısınız. Eski tarihli bazı fotoğrafları beğenmek demek ilk fotoğraftan son fotoğrafa kadar herşey incelenmiş demek. Sadece bu bile masum olmadığını gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…