- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Aynı özveriyle yaklaşmayıp size saygı da kusur ediyorsa yeterince konuşulup öylece flu gözüken gerekçeleri aydınlatmalısınız bence...Doğru cümle bu evet .
Sürekli ters köşe yapıyor
Bana gelince hazmedemez çok kıskanç kendisine gelince bu hallerden eser Yok
Acaba ben mi abartıyorum demiştim Bian
Ama görüyorum ki gayet de haklıymışım
bana gelince oldukça kıskanç olan herşeyime karışan sevgilimin ne var bunda off abartma tavırları
Aynen çabuk bende senin gibi paranoyak oldum öyle diyoAynisini bende yasadim. Beni takmadi ciddiye almadi yanlis anliyorsun dedi. Dedide dedi. Salak ben oldum. Sizofren oldum paranoyak oldum. Iyi dedim size mutluluklar. Hic konuşmadım. Hatasini oyle anladi. Begenilerini bile geri cekti. "Aaa canim hic oyle sey olurmuuuu" ne yaa, kiz anasimi bacisimi. Hicmi bi insan tanimiyo. Senin sevgilinmi kalmis soru soracak. Cok itici geldi bana sevgilin. Hadi nezaketen son bi resmini begenirde. Resmen tum resimlerine bakmis oyle begenmis cok kotu ya :S ben suan senin nasil hissettigini cok iyi biliyorum . Birak napiorsa yapsin. Hatasini anlarsa konus yoksa konusma yoksa bu boyle devam edicek. Seni ciddiye almiyorlar ne yazikki
Sitemin ne konuda olursa olsunZaten pek de müdahale edeceği bi hayatım Yok ama o yine de burnunu soktu hep
Bende aramızda tartışma yaşanmasın diye orta yolunu buluyordum
Ama şimdi aynı senin gibi deliyim ya ben diyorum
Adam beni zerre kadar takmıyor
Kıza karşı ilgi duyuyorsun diyorum ya sonra ailecek beni ayıplama durumuna geçiyorlar şakası Bile ayıp kızım diye
Ya evet çok tutarsızca babam var diye mesaj atmamış olabilir ama gece yarısına kadar Benim ona mesaj atacağımı da mı hiç düşünmemiş 10 buçukta gittik diyo neti yokmuş ben saaat 11 den beri mesaj atıyorum 1 e doğru Eve geldik şimdi diye mesaj attı bana kaç saat var aradaSiz onu merak edip mesaj atıyorsunuz o sadece bir mesaj atamıyor mu babanız yüzündenTutarsız biriyle ömür geçer mi nedir bu ısrar sevgi her şeyin önüne geçiyor mu
Şimdi hiç işyerini düşüncek halde değilim vallahiAa kelebek ilk defa iş yerinle ilgili konu açmadın bayram tatilinden olsa gerek
Sen kızdan gıcık almışsın ama kızın bi suçu yok,
Sevgilinde seni kısıtlayıp kendi geziyorsa bidaha sende taviz verme.
Sevgilinin seni her konuda sıkmasına izin verme , kendisi keyfine bakıp istediği zaman mesaj atıyorsa sende aynısını yap.Ya evet çok tutarsızca babam var diye mesaj atmamış olabilir ama gece yarısına kadar Benim ona mesaj atacağımı da mı hiç düşünmemiş 10 buçukta gittik diyo neti yokmuş ben saaat 11 den beri mesaj atıyorum 1 e doğru Eve geldik şimdi diye mesaj attı bana kaç saat var arada
Açık açık ben keyiflerini kaçırmıyım diye yazmamış
Durun size komik birsey anlatiyimde gülün :) eski sevgilimin cok yakin kankasi yani kardes diyorlar birbirlerine, gelirken ufak yegeniyle geldi. Kizda ozaman 16 yasinda falan. Bana abla, sevgilime abi diyor. Bizde ufak diye seviyoruz falan. Bana malum oluyor kizin bakislari ki ben kiskanc biri degilim. Dile getirdigimde ya sen delirdimmi cildirdinmi hic saglikli degil bu yaptigin falan kotu ben oluyorum. Bizim iliski bitiyor. Bunlar birlikte oluyorlar gizli gizliAynen çabuk bende senin gibi paranoyak oldum öyle diyo
Yok artık akrabayız biz akraba sen iyi misin ya diyo
Geçen seferde ailesiyle bir olup kınamışlardı beni Zaten çok ayıp diye
Hatasını kabul etmeyi bırak hata olarak Bile görmüyo hatta beni hatalı görüyo
Bende konuşmayı düşünmüyorum ama ona bu durum çok normal geliyo beni arayıp yazsa da hatasını anladığı için değil abartıyosun demek için arayacak
Bu akşamı da anlatır ailesine Emin'imSitemin ne konuda olursa olsun
Yememiş içmemiş ailesine anlatmış.
Aslında bu bile ilgisini meşrulaştırma çabası,
Ailesinin öyle düşünüp, konuşmasını sağlamış,
O değişmez, hep başkasına, başkalarına ilgisi olur, sen de devam edersen
Bu geceki sinir tepinmesi hep devam eder
Hahahahaaa hep böyle olur kardeş nedir benimkine de dedim aynı anadan mı oldunuz diyeDurun size komik birsey anlatiyimde gülün :) eski sevgilimin cok yakin kankasi yani kardes diyorlar birbirlerine, gelirken ufak yegeniyle geldi. Kizda ozaman 16 yasinda falan. Bana abla, sevgilime abi diyor. Bizde ufak diye seviyoruz falan. Bana malum oluyor kizin bakislari ki ben kiskanc biri degilim. Dile getirdigimde ya sen delirdimmi cildirdinmi hic saglikli degil bu yaptigin falan kotu ben oluyorum. Bizim iliski bitiyor. Bunlar birlikte oluyorlar gizli gizliAllahtan kardeslerdi kelebek sen birak bu adami. Niyeti apacik ortada. Kendine daha fazla eziyet etme. Zor ama dene en azindan. Simdiki halinden daha kotu hissedemezsin. Diken ustundesin resmen dimi. Dogrulari bilmemek seni deli ediyor. Bitir kurtul. Anca bitirirsen anlar belki ama boyle anlamicak !!
Evet hepsi yalan tabiozellıkle rahatsız etmeyın dıye oyle yapmıs gorumcenın gelecegını bılıyor o ortamı ıstemıs... o farketmedım begendım lafları da yalan.
ınsanın boyle yalancılara banyo terlıgıyle vurası gelıyor...
Hee canim hee akraba. Ya birak su erkeklerle yola cikilmaz vallahi. Ben cok cahildim. Her sakalliya dede derdim. Hergun uzulup aglayacagima bi hafta salya sumuk aglar unuturum. Cekilecek gibi degil hemde seni begenmiyor resmen yani. Cok yukseklerde ucuyor birde birak ne hali varsa görsünHahahahaaa hep böyle olur kardeş nedir benimkine de dedim aynı anadan mı oldunuz diye
Ya ben kendi kuzenimin bakışlarından hareketlerinden bile rahatsız oldum da birdaha aynı ortama sokmadım onları
Elin kızı ne iş
Üstelik ben nasıl dikkat ediyorsam oda etmeli
Birkaç ay önce işyeirnde çok sevdiğim bi abla İşten ayrıldı kavga kıyamet
Bende o akşam geç çıkmak zorunda kaldım köyde oturuyorum otobüsüm de Yok geç dediğim saat 7 de
Köy uzak 1 saat
Bizim odada çalışan bi çocuk var Allah razı olsun köye kadar bıraktı çocuk beni
Ortada kalmıştım resmen çocuğunda sevgilisi var kaç senelik o beni tanıyo ben onu
Benim ki bınu öğrenince sağolsun çocuk bırakmış diyeceğine ağzına geleni söyledi nasıl binersin diye
Şimdi kendi yaptığına bak bide
Akrabaymış :)
Sanki hiç böyle evlilikler olmuyo
Davulun sesi uzaktan hoş gelirmişHee canim hee akraba. Ya birak su erkeklerle yola cikilmaz vallahi. Ben cok cahildim. Her sakalliya dede derdim. Hergun uzulup aglayacagima bi hafta salya sumuk aglar unuturum. Cekilecek gibi degil hemde seni begenmiyor resmen yani. Cok yukseklerde ucuyor birde birak ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?