- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ya öylesine beğendim geçen o benim fotoğraflarımı beğenmiş ya ondan dediHayirli bayramlar. Bende ne kizdan nede sevgilinin hareketlerinden hoslanmadim. Niye kizin o tur fotolarini begeniyor. Ne dedi
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum farketmeden öylesine beğendim nedir ya seçip seçip 2015 yılına kadar gitmişDeneyimlerime dayanarak söylüyorum o farketmeden beğendim kısmı külliyen yalan, kızla aralarinda hicbir sey olmasa da sevgilin kızı beğenmiş, ufak bi hoşlantı duymuş.
Zaten sorun da burda sizin kadar kibar bir şekilde söylemesem de bu tarzda konuştum :) ama Yok akrabayız ne olmuş ne var abartma off sana inanamıyorum diyo sadeceBu tarz durumlarda olayı sağlıklı bir şekilde kapatabilmek zor oluyor bence... En önemli şey ne söylediğiniz değil nasıl söylediğiniz ve söylediğinizde net olmanız. Ben dili kullanabilirsiniz. Senden böyle bir davranış görünce üzüldüm benden beklediğin hassasiyeti ben de senden beklerdim lütfen ikimiz de biraz daha hassas davranalım birbirimizi üzebileceğimiz şeylere karşı diyebilirsiniz. Eğer düzeltebileceğinizi düşünüyorsanız tabi ki:) Umarım sizin için hayırlsıı olur
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum farketmeden öylesine beğendim nedir ya seçip seçip 2015 yılına kadar gitmiş
Kız gerçekten hoş bi kız uzun boylu zayıf giydiği yakışan cinsten
Açıkça dedim hoşlanıyorsun diye Yok diyo evet diyecek hali de Yok tabi de
Görüşmem de demiyo ne olmuş akrabayız diyip duruyo
Aynisini bende yasadim. Beni takmadi ciddiye almadi yanlis anliyorsun dedi. Dedide dedi. Salak ben oldum. Sizofren oldum paranoyak oldum. Iyi dedim size mutluluklar. Hic konuşmadım. Hatasini oyle anladi. Begenilerini bile geri cekti. "Aaa canim hic oyle sey olurmuuuu" ne yaa, kiz anasimi bacisimi. Hicmi bi insan tanimiyo. Senin sevgilinmi kalmis soru soracak. Cok itici geldi bana sevgilin. Hadi nezaketen son bi resmini begenirde. Resmen tum resimlerine bakmis oyle begenmis cok kotu ya :S ben suan senin nasil hissettigini cok iyi biliyorum . Birak napiorsa yapsin. Hatasini anlarsa konus yoksa konusma yoksa bu boyle devam edicek. Seni ciddiye almiyorlar ne yazikkiYa öylesine beğendim geçen o benim fotoğraflarımı beğenmiş ya ondan dedi
Bende 2015 de ki fotoğraflara ne gerek vardı dedim
Hatta sonra ailesine kız kardeşine falan söylemiş bu durumu dalga konusu oldum kelebek çok yanlış düşünüyosun olur mu öyle şey hiç onlar bizim akrabamız kuşaklarına gitse hiç hoş olmaz dediler bana şakayla karışık
Ama sevgilime ısrarla görüşme dememe rağmen görüşüyo geçenlerde kız aramış mesleki açıdan birşeyler sormuş sevgilim ilk geldiği akşam ailecek evlerine gitmişler bu akşamda dışarda buluşup nispet yapar gibi kız kardeşi de fotoğraf atmış instagrama
Doğru cümle bu evet .Size bu kadar kısıtlama yapıp kendi habire ters köşe yapıyorsa bi orada dur derim doğrusu...
İlerisini düşünme boyutuna geçebilirsiniz bir tık arka da bırakarak.
Misal bu kadar kasvetli havayı dağıtıp yol vererek...
Babam var diye mesaj atmıyor bana zaten o yüzden haber vermemiş olabilir ama kardeşim aradı çağırdı gidince gördüm kızı diyor buna hiç inanmadımDışarı çıktığını bilerek haber vermemiş tatsızlık çıkarma diye başka hiç bir açıklaması yok. Ayrıca siz kıza gıcık kapmayın sevgiliniz tutarsızlık yapmış .
Zaten pek de müdahale edeceği bi hayatım Yok ama o yine de burnunu soktu hepAyy şapşal
Diyesim geldi.
Mermer kafa.
İzin vermemeliydin sana bu kadar müdahale etmesine. Sen ceptesin zaten, sırada çapkınlık numaraları, kaçamak heyecanları var.
Önünü ta burdan görüyorum, ilişkini bitirsen çok karda olacaksın geleceğin için
Evet çok sorunumuz vardı çok şükür onları atlattık herseyi yoluna koyduk derken dertler beni bırakmıyorAyrıca eskiden de sorunlarınız vardı sizin sürekli konu açıp dert yanıyordunuz.
Siz onu merak edip mesaj atıyorsunuz o sadece bir mesaj atamıyor mu babanız yüzündenBabam var diye mesaj atmıyor bana zaten o yüzden haber vermemiş olabilir ama kardeşim aradı çağırdı gidince gördüm kızı diyor buna hiç inanmadım
Sevgilim Zaten tutarsız ben açıkça onada diyorum ben kızdan senin yüzünden haz etmiyorum diye
İster istemez gıcık oldum
Daha geçen akşam söyledim güzelceBelli ki kızı beğeniyor sinirlenmekte haklısın ama cinga çıkarma güzelce konuş tavrını koy erkekler bir uyarıdan anlamaz her gün soylucen de kafasına girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?