Sinirlerim bozuldu gece gece

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Hanımlar iyi geceler hepinize hayırlı bayramlar diliyorum
Bu saatte kafanızı şişircem biraz kusura bakmayın öncelikle
Uzun zamandır görüştüğüm bi erkek arkadasım var kendisi bayağı kıskanç baskın bir karakter
Kıyafetlerime oturduğum kalktığım yere kadar karışır
Ama ben genel anlamda öyle çok uçuk bi hayat yaşamadığım için bu konuda uzlaşıyoruz çoğu zaman
Gelin görün ki bazen aynı hassasiyeti ondan göremiyorum
Bende kıskancım gerektiği kadar

Erkek arkadasım ufak bi kaza atlattı ayak bileğinde bağları kopmuş
Uzaktan geldi Arife günü ama biz hala görüşemedik ziyarete gidemedim bayram girdi araya
Bu akşamda hep onu düşündüm niyeyse aşk şarkıları falan hatta bi müzik beğendim ona attım düğünde dans müziğimizi buldum diye ama iletilmedi
Yazdım birkaç kez yine iletilmedi
Aramak da istemedim uyumuştur diye

Saat 12 buçukta mesaj attı bende şaşırdım nerdeydin sen napıyodun uyumamışsın da kaç kez yazdım falan dedim kız kardeşi ve eşi gelmişti şehırdışından onlar çağırmış bi cafeye oraya gitmişler

Ben üzülüyorum ayağı ağrıyo diye benimki gezmelere gitmiş araba Bile kullanmış
Neyse asıl sorun şu kız kardeşinin görümcesi var sevgilimle aynı yaşlarda
Ben de haz etmiyorum o kızdan hemen oda var mıydı diye sordum evet dedi
Sinirlerim tepeme geldi bi dünya laf ettim geçen akşamda zaten evlerine gelmiş bu kız ailesiyle birlikte

Benim bu kızla pek bi sohbetim Yok 1 kere görüştük o zamanda elektrik almıştım aslında ama daha sonra instagram da sevgilim durduk yere bu kızın fotoğraflarını beğenmiş ama hepsi de dekolteli birinde uzun bi elbise gitmiş yırtmaçlı falan birinde şortlu
Bende daha o zamandan sinir oldum sevgilime bastım fırçayı bu ne şimdi durduk yere kızın kaç ay önce attığı fotoğrafları beğenmişsin bide seçip seçip ben açık poz verdiği fotoğraflar bu ne münasebet rahatsız oldum ben olsam kızın yerinde yanlış anlarım diye

Sonrasında sevgilim öylesine beğendim farketmedim vs. Dedi ama bi kere rahatsız oldum ögün bugündür kıza da sinir oluyorum
Bide sevgilimin evine sürekli gelip gidiyorlar hısım oldukları için

Yani eskiden gelen bi haz etmeme durumum var bu akşamda ben onu beklerken beyefendinin bütün akşam o kızla aynı ortamda gece yarısına kadar sohbet muhabbet etmesi beni fazlasıyla gerdi aslında daha fazla gerildiğim bi diğer konuda bana gelince oldukça kıskanç olan herşeyime karışan sevgilimin ne var bunda off abartma tavırları

Siz olsanız ne yaparsınız bu durumda ?
Ben Emin'im ki benim kız kardeşimin sevgilisin abisiyle ben gece yarısına kadar ona haber vermeden otursam o kıyametleri kopartır hele bide üstüne basa basa beni uyarmışsa o çocukla görüşme konuşma diye
Resmen beni takmıyo diye düşünüyorum ağlamak istiyorum sinirden

Bu tarz durumlarda olayı sağlıklı bir şekilde kapatabilmek zor oluyor bence... En önemli şey ne söylediğiniz değil nasıl söylediğiniz ve söylediğinizde net olmanız. Ben dili kullanabilirsiniz. Senden böyle bir davranış görünce üzüldüm benden beklediğin hassasiyeti ben de senden beklerdim lütfen ikimiz de biraz daha hassas davranalım birbirimizi üzebileceğimiz şeylere karşı diyebilirsiniz. Eğer düzeltebileceğinizi düşünüyorsanız tabi ki:) Umarım sizin için hayırlsıı olur

Dışarı çıktığını bilerek haber vermemiş tatsızlık çıkarma diye başka hiç bir açıklaması yok. Ayrıca siz kıza gıcık kapmayın sevgiliniz tutarsızlık yapmış .

Ayy şapşal
Diyesim geldi.
Mermer kafa.

İzin vermemeliydin sana bu kadar müdahale etmesine. Sen ceptesin zaten, sırada çapkınlık numaraları, kaçamak heyecanları var.

Önünü ta burdan görüyorum, ilişkini bitirsen çok karda olacaksın geleceğin için

Belli ki kızı beğeniyor sinirlenmekte haklısın ama cinga çıkarma güzelce konuş tavrını koy erkekler bir uyarıdan anlamaz her gün soylucen de kafasına girecek

Hayirli bayramlar. Bende ne kizdan nede sevgilinin hareketlerinden hoslanmadim. Niye kizin o tur fotolarini begeniyor. Ne dedi
Ya öylesine beğendim geçen o benim fotoğraflarımı beğenmiş ya ondan dedi
Bende 2015 de ki fotoğraflara ne gerek vardı dedim
Hatta sonra ailesine kız kardeşine falan söylemiş bu durumu dalga konusu oldum kelebek çok yanlış düşünüyosun olur mu öyle şey hiç onlar bizim akrabamız kuşaklarına gitse hiç hoş olmaz dediler bana şakayla karışık
Ama sevgilime ısrarla görüşme dememe rağmen görüşüyo geçenlerde kız aramış mesleki açıdan birşeyler sormuş sevgilim ilk geldiği akşam ailecek evlerine gitmişler bu akşamda dışarda buluşup nispet yapar gibi kız kardeşi de fotoğraf atmış instagrama

Deneyimlerime dayanarak söylüyorum o farketmeden beğendim kısmı külliyen yalan, kızla aralarinda hicbir sey olmasa da sevgilin kızı beğenmiş, ufak bi hoşlantı duymuş.
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum farketmeden öylesine beğendim nedir ya seçip seçip 2015 yılına kadar gitmiş
Kız gerçekten hoş bi kız uzun boylu zayıf giydiği yakışan cinsten
Açıkça dedim hoşlanıyorsun diye Yok diyo evet diyecek hali de Yok tabi de
Görüşmem de demiyo ne olmuş akrabayız diyip duruyo

Zaten sorun da burda sizin kadar kibar bir şekilde söylemesem de bu tarzda konuştum :) ama Yok akrabayız ne olmuş ne var abartma off sana inanamıyorum diyo sadece

Sizi gercekten seven gozu sizden baskasini görmeyen adam zaten bu kadar saat sizi habersiz bırakmaz, hatta orada da sürekli sizinle mesajlasirdi. Sizin hosunuza gitmeyecegini bildiği icin bilerek haber vermemis.
Giyiminize, konusacaginiz insanlara karismasi vs. de ayrica sacma. Kocaniz da olsa ona bu hakki tanimamalisiniz bence.

Aynisini bende yasadim. Beni takmadi ciddiye almadi yanlis anliyorsun dedi. Dedide dedi. Salak ben oldum. Sizofren oldum paranoyak oldum. Iyi dedim size mutluluklar. Hic konuşmadım. Hatasini oyle anladi. Begenilerini bile geri cekti. "Aaa canim hic oyle sey olurmuuuu" ne yaa, kiz anasimi bacisimi. Hicmi bi insan tanimiyo. Senin sevgilinmi kalmis soru soracak. Cok itici geldi bana sevgilin. Hadi nezaketen son bi resmini begenirde. Resmen tum resimlerine bakmis oyle begenmis cok kotu ya :S ben suan senin nasil hissettigini cok iyi biliyorum . Birak napiorsa yapsin. Hatasini anlarsa konus yoksa konusma yoksa bu boyle devam edicek. Seni ciddiye almiyorlar ne yazikki

Doğru cümle bu evet .
Sürekli ters köşe yapıyor
Bana gelince hazmedemez çok kıskanç kendisine gelince bu hallerden eser Yok
Acaba ben mi abartıyorum demiştim Bian
Ama görüyorum ki gayet de haklıymışım

Dışarı çıktığını bilerek haber vermemiş tatsızlık çıkarma diye başka hiç bir açıklaması yok. Ayrıca siz kıza gıcık kapmayın sevgiliniz tutarsızlık yapmış .
Babam var diye mesaj atmıyor bana zaten o yüzden haber vermemiş olabilir ama kardeşim aradı çağırdı gidince gördüm kızı diyor buna hiç inanmadım
Sevgilim Zaten tutarsız ben açıkça onada diyorum ben kızdan senin yüzünden haz etmiyorum diye
İster istemez gıcık oldum

Zaten pek de müdahale edeceği bi hayatım Yok ama o yine de burnunu soktu hep
Bende aramızda tartışma yaşanmasın diye orta yolunu buluyordum
Ama şimdi aynı senin gibi deliyim ya ben diyorum
Adam beni zerre kadar takmıyor
Kıza karşı ilgi duyuyorsun diyorum ya sonra ailecek beni ayıplama durumuna geçiyorlar şakası Bile ayıp kızım diye

Siz onu merak edip mesaj atıyorsunuz o sadece bir mesaj atamıyor mu babanız yüzünden Tutarsız biriyle ömür geçer mi nedir bu ısrar sevgi her şeyin önüne geçiyor mu

Belli ki kızı beğeniyor sinirlenmekte haklısın ama cinga çıkarma güzelce konuş tavrını koy erkekler bir uyarıdan anlamaz her gün soylucen de kafasına girecek
Daha geçen akşam söyledim güzelce
O kızın evlerine gittiğini öğrenince rahatsız oluyorum diye
Şimdi bu akşam da aynı şey oldu
Ne yapcam hiç bilmiyorum
En sonunda sen görürsün artık özgürsün istediğini yap bende öyle yapcam madem bu kadar genişsin görüşürüz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…