Saç Kesim Şekilleri Sınırları zorladım,sonunda bunuda yaptım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ay çok hoşsunuz :KK53:
Bana da geliyor o deli cesareti bazen.
Saçımda kendi rengimi görmeyeli çok oldu.hem diyorum kendi rengi çıkar ortaya boyanın akmasını beklemem.sonra bazen geçiyor bu istek hoş eşim de izin vermiyor :deli:

Benim üniversitede bir dönem 3 numaraydı. Hiç uzunluk yoktu her tarafı asker trasiydi. Hatta sıfıra vurmustuk bir ara da. Hiç sacim yoktu.Babam makineyle kesiyordu. 2 sene öyle dolaştım. Kapali da degilim. Çok rahat oluyor gerçekten.
Ya o gerçekten insanin yüz tipiyle alakalı bişiii,ama tabii cesarette gerektiriyor..
Whatsappım kitlenmiş durumda diyebilirim şuan..
Ailem kardeşlerim herkes yurtdışında, ablama bi foto attım ve herkes delirmiş gibi yaziyor neyaptin nasıl yaptın.
Ne varki yaa, dileyen yapabilir, dimi ama:rapci:
Ama annem görmesin kesin hastalandım sanır Allah korusun:olamaz:

Ay çok hoşsunuz :KK53:
Bana da geliyor o deli cesareti bazen.
Saçımda kendi rengimi görmeyeli çok oldu.hem diyorum kendi rengi çıkar ortaya boyanın akmasını beklemem.sonra bazen geçiyor bu istek hoş eşim de izin vermiyor :deli:
Acitasyon, olmadı duygu sömürüsü..
Deneyin işte birini benim gibi.
Tamam gerçekten kafa derim sorunlu ama bunu kullanmayı iyi bilip muradıma erdim..
Yoksa benimkide asla izin vermezdi:KK53:

Ya o gerçekten insanin yüz tipiyle alakalı bişiii,ama tabii cesarette gerektiriyor..
Whatsappım kitlenmiş durumda diyebilirim şuan..
Ailem kardeşlerim herkes yurtdışında, ablama bi foto attım ve herkes delirmiş gibi yaziyor neyaptin nasıl yaptın.
Ne varki yaa, dileyen yapabilir, dimi ama:rapci:
Ama annem görmesin kesin hastalandım sanır Allah korusun:olamaz:
Benim saçlar gittiğinde herkes normal karşılamıştı. Aslında çok normal bir şey neden garipsediler. Arkadaşım kazitiyordu saçını ki kafası yamuktu :KK70: Ben çevremde çok gordum böyle hatun.

çok güldüm okurken çok güzel anlatmışsınız..en çokta oğlunuzun sizi babası sanmasına güldüm..den yapsam şu an kendimi camdan falan atıyor olabilirdim..neyse umarım işe yarar da düzelir kaşıntılarınız..

Iyi gunler kasinti kizariklik icin dusa girmeden 15 dakika once elma sirkesini suyla.karistirip saclariniza surun pardon kafatasiniza havluyla sarip bekleyin.faydasi oluyo baya haftada 1 gun boyle yaparsaniz tamamrn geciyor.benmde sizin gibiydi hatta konum var.sampuan ilac fayda etmedi bana. Baharatli yiyecekler cok tetikliyor benim sac derimi.

Ben de yaptım bir kere, off duşlar ne rahat oluyordu ya. Sıfır değil ama, diken diken duracak kadar. Banyoya üşenen erkeklere pess diyorum!

Kaşıntı nedenini buldunuz mu? Atopik bir cilt mi acaba?

Iyi gunler kasinti kizariklik icin dusa girmeden 15 dakika once elma sirkesini suyla.karistirip saclariniza surun pardon kafatasiniza havluyla sarip bekleyin.faydasi oluyo baya haftada 1 gun boyle yaparsaniz tamamrn geciyor.benmde sizin gibiydi hatta konum var.sampuan ilac fayda etmedi bana. Baharatli yiyecekler cok tetikliyor benim sac derimi.
Bak bunu hiç denememiştim..
Benimkine halk arasında dermaa dediler,
Doktor egzama dedi ki (sanırım ikisi aynı şey)
Ama neyaptiysam geçmedi, benimde boyle bi konum var seboreik dermatit diye..
Hatta yaşlı bi komşum var kızım nazardan oluyor gel x hocaya gidip çizdirelim geçer diyip duruyor, biraz daha geçmezse bütün doğru bildiklerimi unutup teyzenin peşine takılabilirim :kahve:

Ben de yaptım bir kere, off duşlar ne rahat oluyordu ya. Sıfır değil ama, diken diken duracak kadar. Banyoya üşenen erkeklere pess diyorum!

Kaşıntı nedenini buldunuz mu? Atopik bir cilt mi acaba?
Maalesef az önceki cvbımda belirttiğim gibi bulamadım.. Atopik derken? Turkiyede doğup büyümedim kelimelere çok hakim değilim kusura bakma

Maalesef az önceki cvbımda belirttiğim gibi bulamadım.. Atopik derken? Turkiyede doğup büyümedim kelimelere çok hakim değilim kusura bakma
Est. :KK66: Aşırı kuru ve hassas ciltler oluyor. Bir çok şampuan ve kimyasal da rahatsız eder. Yüzünüz de çabuk kızarır, sürekli kurur mu mesela?

Ayy benim de hep yapmak istedigim sey :) çünkü benim de acayip kasintim oluyor cildiyenin verdigi hic bir sampuan ise yaramadi hemde :KK43: marketlerde bulunan bir marka var. o biraz hafifletiyor. dönem dönem streslendigimde yine kasintilar basliyor.

Yok, hergün nemlendirmem, her duştan çıktığımda kuruyup gerildiğini hissederim ve krem sürerim okadar.
Saçlarım aksine çok çabuk yağlanıyor son zamanlarda ya, kuru dilde..
Ama bu rahatsızlıktan sonra yağlanmaya başladı.
Acaba yağlı egzama mıki?
Ay busefer dojtoru rehin alip bin tane soru sorcam, sen sormazsan cevaba tenezzül pek yok özel hastaneler dışında..özelde de cildiye yok..
Neyse hayırlısı bakalim

ayni seyi yapmayi en azindan oyraz karayel deki meltem gibi yapmayi cok istiyorym ama nerede o cesareettt :)& gule gule kullan.

Saatler olsun.yika ve kurut 5dk da hazirsin artik.rahatsizliginiz icinde gecmis olsun.baska cildiye uzmsninada görünün mutlaka

Dışarda kapalıymışsın zaten ne cesareti bu sende ki ünide bir arkadaşımı kuaför usturayla kazıdı saçlarından memnun değildi belki güzel gelir diye kazıdı... Olayı çok abartmışsın.. Sıhhatler olsun

X