- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm cok haklisin. hic başıniza geldimi bilmiyorum ama telefonda wifiden internete bagliyken birseylerle ugrasirken aniden bi ekran cikiveriyor karşına bizim operatorun internet hizi baglandigin wifiden cok daha iyi hemen 1 GB ek pakey al diye altta evet hayir butonlari var. Ne olduğunu anlayamadan kazara evete basiverirsen gitti 9 tl. boşuna internet paketi almış oluyorsun. eşimin başına geldi bu dabunların hepsi bir yana ben en çok şuna gıcık oluyorum. netten birşeyler açarken aniden video çıkıyor sen basmadan onaylanıyor. sonra arıyorsun gsm operatörünü o artık kesildi isterseniz onlara kapatalım diyor. ya hu baştan kapatsana. kim ister dolandırılmayı! resmen danışıklı dövüş onların ki.
bu telefon operatör olayları çıkarken, bizim ülkemizde 4. yıla kadar kar edilmemesi hesaplanmış. 4. yılda kar etmeye başlarız demişler. gelgör ki ilk yıldan kar etmişler. neden?? çünkü baya baya dolandırılıyoruz.
evet cnm cok haklisin. hic başıniza geldimi bilmiyorum ama telefonda wifiden internete bagliyken birseylerle ugrasirken aniden bi ekran cikiveriyor karşına bizim operatorun internet hizi baglandigin wifiden cok daha iyi hemen 1 GB ek pakey al diye altta evet hayir butonlari var. Ne olduğunu anlayamadan kazara evete basiverirsen gitti 9 tl. boşuna internet paketi almış oluyorsun. eşimin başına geldi bu da
Ben telefon aldım faturada ek sırf mecburum diye bana 45 50 liralık fatura çıkardılar telefonda var etti sana 86 TL inan azıcık sesini çıkaracaksın kimse kusura bakmasın bizde en son eşim konuştu karşıda ki adam küfür etti bize sanki kendi şirketi adama diyoruz ki tamm yetkilini bağla hattı iptal edicem ne kadar cezası varsa odeyecegiz diyor eşim karşıda ki halen geveliyor eşimde anlama engellimisin kardeşim diyince adam bize bir sürü küfür etti bide böylesi var tabi haklı biz olsakta hakaret işittikMerhabalar. Dün gercekten cok sinirim bozuldu, sizlerle paylaşırsam belki biraz rahatlarim diye düşündüm.
Evvelki gün telefonuma operetorumden mesaj geldi; size özel kampanya bilmem ne tarifesi ayda sadece 20 lira diye. Benim de şu an kullandığım tarife 40 tl olduğu icin cok mantıklı geldi. Zaten faturam cok geldiği icin dahay uygun tarifeleri olan başka bi operatore gececektim. Dur dedim ben bu tarifeyi yapayim. Mesajin altindaki linke tikladim operatorumun mobil uygulamasi açılıyor. Uygulamanin her yerini kurcaladim öyle bi tarife yok. Müşteri hizmetlerini aradim biz yapamayiz şubeye gidin dedi. Şubeye gittim biz yapamayiz müşteri hizmetlerini arayin dediler. Müşteri hizmetlerini aradim ısrarla şube yapabilir biz yapamayiz şubeye tekrar gidin ordayken bizi arayin görüşelim şubeyle dediler. Tekrar şubeye gittim dedim böyle böyle, onlarda israrla biz yapamayiz diyor. Ordayken aradim müşteri hizmetlerini. Haaa bu arada sanmayinki müşteri hizmetlerinde müşteri temsilcisine bağlanmak cok kolay. 20-30 dakika ugrasiyorsunuz gercek bi insanin sesini duyabilmek için. Neyse müşteri temsilcisi açtı dedim böyle böyle siz dediniz diye tekrar subeye geldim, demez mi onu şube yapamaz zaten arkadaslar size yanlış bilgi vermiş, siz telefonunuzda yüklü olan uygulamayi silin tekrar yükleyin bir daha kontrol edin. Sildim, yükledim tabiki değişen bir sey yok. O kadar sinir oldumki son kez sinirimden aradim. Verdim veristirdim. Siz insan mi kandiriyorsunuz olmayan bi teklifin mesajini niye atiyorsunuz, ya da madem böyle bi teklifte bulundunuz niye uygulamaya gecirmiyorsunuz vs diye bayaga bağırdım, söylendim. Yazik karsidaki kızın da suçu yok biliyorum ama muhattap olup kizabilecegim tek kisi oydu o an. Sonra kusurabakmayin sizle kisisel bi durum degil ama gercekten cok sinirlendim dedim. Kiz da diyorki bi kac gün bekleyin size tekrar mesaj gelebilir.
Allah onlari bildigi gibi yapsin ! Diyeceksiniz ki çok abartmissin ama daha önce de buna benzer şeyler oldu. İnsana resmen kandirmaca yapiyorlar. Hadi dedim bi kere hakkımı ariyayim burnumdan getirdiler. Cumartesi hemen numaramı baska operatore tasiyacagim.
Konu kapanmasin ve reklam olmasin diye operatörün adini vermedim. Malum 3 büyük markadan biri işte.
Bunlari aslinda bi yerlere sikayet etmek lazim ama nereye nasil?
ooovvv sizin durum daha fenaymis. benim konuştuğum kisiler hep cok kibardi ama çözüm odakli degiller malesef. bi de işin kötüsü her seferinde karşına baska birisi çıktığı icin derdini en baştan anlatman gerekiyor. her yeni kişi bi öncekine suç atiyorBen telefon aldım faturada ek sırf mecburum diye bana 45 50 liralık fatura çıkardılar telefonda var etti sana 86 TL inan azıcık sesini çıkaracaksın kimse kusura bakmasın bizde en son eşim konuştu karşıda ki adam küfür etti bize sanki kendi şirketi adama diyoruz ki tamm yetkilini bağla hattı iptal edicem ne kadar cezası varsa odeyecegiz diyor eşim karşıda ki halen geveliyor eşimde anlama engellimisin kardeşim diyince adam bize bir sürü küfür etti bide böylesi var tabi haklı biz olsakta hakaret işittik
Canım bir daha niye derdini anlatıyorsun ki zaten konuşma yapmadan önce görüşme kaydedilecektir uyarısı veriyor oradan dinleyin sizi şikayet edeceğim dersin çünkü o olaydan sonra daha kibar olamıyorum kimse de kusura bakmasın kendi çözemiyorum yetkili bağlayacak para almaya gelirken oh ne ala hizmete gelirken ortada muhatap olacağın 1 tane adam yokooovvv sizin durum daha fenaymis. benim konuştuğum kisiler hep cok kibardi ama çözüm odakli degiller malesef. bi de işin kötüsü her seferinde karşına baska birisi çıktığı icin derdini en baştan anlatman gerekiyor. her yeni kişi bi öncekine suç atiyor![]()
cok haklisin cnm bi de şuna da sinir oldum müşteri temsilcisine baglanmak icin yarim saat ugrasiyorsun ve o senin konusma paketinden gidiyor yani utanmadan para aliyorlar o beklemeyeCanım bir daha niye derdini anlatıyorsun ki zaten konuşma yapmadan önce görüşme kaydedilecektir uyarısı veriyor oradan dinleyin sizi şikayet edeceğim dersin çünkü o olaydan sonra daha kibar olamıyorum kimse de kusura bakmasın kendi çözemiyorum yetkili bağlayacak para almaya gelirken oh ne ala hizmete gelirken ortada muhatap olacağın 1 tane adam yok
Kutluyorum canim seniaynen öylebi de beni düşün
ara - git gel - ara git gel - arabi de şube yakin da sayilmaz yürüme mesafesi 25 dakika
ya bi de salak bi robotik ses çıkıyor size nasil yardimci olabilirim lutfen basit bi sekilde soyleyiniz diyor söylüyorum ama anlamiyor gerizekali robot. Bunlar bence bilerek böyle ugrastiriyorlar kimse aramasin ulasamasin, bizde rahatca haklarini yiyelim diye
ayyy evet ya. teknolojinin gelismesinin en kötü yani bu oldu sanirim :)))ben de neffret ediyorum ya bilgisayarla konuşmaktan. Hiç anlamıyor. Hele bi bankanın surekli sesim benim şifremdir dedirtmesi yok mu.. Çok sinirleniyorum
![]()