Sinirden ölebilirim !

Eşinizle bir konuşun belkide adamcağız haklıdır.Ben kendimden biliyorum o kadar stresli ve sinir bozucu bir işte çalışıyordum ki hergün patron kavga vağırtı cayırtı saygı maygı gittiydi daha da öteye gidecekti ki ben işi bıraktım.Kaç kez istifa ettim kabul etmediler bende işe gitmedim hemde kışın ortasında gırtlaga kadar borçla yani bazen insanı delirtebiliyorlar.İnşallah hayırlı huzurlu bir iş bulur eşiniz ama öncelikle yargılamadan güzelce sorun derim.

Sakince konuşun eşinizle, çok kötü bir durum olmadığı sürece iş bulmadan işi bırakması yanlış sizin şartlarınızda.
Belki gerçekten dayanamayacaği, gururuna dokunan bir durum yaşamıştır bilemezsiniz. Ama abuk bir sebepten yada birilerinin gazına gelip bırakıyorsa işi hatalı.
Kolaylıklar dilerim.

konu sahibi ne yaptınız acaba?gelişmeler nedir?

Kitleyin kapıyı bırakın anahtarı kapının üzerinde gitsin danıştığı arkadaşları açsın ona yuvasını.
bir şey derse de bir evin bir eşin ve sorumluluklarını hatırlayana kadar git biraz burnun sürtsün deyin.
gerekirse delirsin sinirden açmayın kapıyı
işsiz güçsüz dışarıda ne halt yicek bakalım sonra ağlaya ağlaya gelir !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…