Sinirden ölebilirim !

Yesil Gul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2015
8
0
36
Yemin ediyorum neresinden yazsam diye ilk cümlede tıkandım kaldım.

Kocam akşam iş çıkışı haber vermeden arkadaşıyla buluştu. Yani ben işte sanıyorum. Birazdan gelirim dedi saatler geçti ortada yok. Aradım bişey konuşuyoruz dedi. Yanındaki de iş arkadaşı oluyor.

Az evvel tekrar aradım 2 saat önce geliyorum çıktım yola dedi. Dedim gelmedin? E biz hala oturuyoruz. ne konuşuyorsunuz dedim? Yarın işi bırakıyoruz biz dedi.

Elde avuçta para yok. Arkamızda destek olacak kimse yok. 15 aylık çocuğumuz var borç gırtlağa dayanmış, adam akşam patronuyla tartışmış diye işi bırakıyormuş !

Bütün planlar yapılmış benim haberim yok, sanki yanında oturduğu arkadaşıyla evli. Yahu bu ne sorumsuzluktur delircem ben kimim de bekarmış gibi plan yapıyor

Yani bide rahat rahat söylemez mi işi bırakıyorum diye. Napayım ben delirmeyipte?

Yanındaki de iş arkadaşı. Birlikte işi bırakıcaklarmış.

Sakin olun. Eşiniz eve geldiğince, oturup güzelce durumunuzu konuşursunuz.

eve gelince konuşun.. paran mı var da bu kadar rahat çıkabiliyorsun deyin.. en azından bi süre daha dayansın

Arkadaşı mi tartışmış patronla eşiniz mi?Belki geçerli bir sebebi vardır bi dinleyin bence üzerine gelmeden.

Eve döndüğünde güzelce gerekçeleri konuşun, belki ciddi bir gerekçesi vardır. Ve evet seni konunun dışında bırakması hoş değil, aile olduğunuzu hala anlayamamış anlaşılan.

Allah yardımcınız olsun Haklısınız kızmakta
Sanki dışarıda iş kaynıyor da o iş seçiyor
Sakince konuşun diyeceğim ama sakin kalamazsın kesinlikle

Bilmiyorum neden kavga ettiklerini. Bana daha şimdi söylüyor işi bırakıyoruz diye. Kaç saattir hiç bişeyden haberim yok. Kendi kendilerine karar vermiş beyfendiler

Ya öyle rahat söylüyor ki hani danışır gibi değil de ben kararımı verdim gönlüm işi bırakmak istiyor dercesine, sen kimsin dercesine haber veriyor onuda ben sordum diye

Yenisi falan yok ne iş yapacaksın diyorum buluruz bişeyler diyor. Evimiz kira. Bi dünya taksit var. Kredi var. Çocuk var.

Tamam işi stresli falan ama yaşadığımız yere göre maaşı daha iyi. Yani aynı parayı başka yerde kazanamaz. Ki o parayla bile zor geçiniyoruz

Alkol almis olabilir mi ? Oyuzden oyle konusuyordur belki sinirle filan cikmayacaktir

sorumsuzmuş bayağı yazık bebekle sana

aha zaten öyle olur iş yerlerinde iki arkadaş bazen birbirini çok güzel gaza getirir. haklılardır mutlaka işten ayrılmakta ama borç varken en azından çalışırken başka iş araştırması daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…