• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden migrene!

o kocan zaten alacak zaten yapacak

ama sen onlara öyle bir düzen kuracaksın ki sanki kocan senden habersiz hiçbirşey yapamazmış gibi konuşacaksın ,
sen seç sen daha güzel alırsın dedi , nezaman gideceğimize sen karar ver dedi , bayram seyran da verilen harçlıklarda verecek tabikii o dayı bizimde çocugumuz oldugunda halalarıda yapmak zorunda mecbur , aile olmak böyle bir şey diyeceksin ,

yani yavuz hırsız ev sahibini bastırır , ona göre

o ayrı bir konu. ben de diyorum ki size veya eşinize bişey yapmıyolarsa siz de onlara ve eşlerine yapmazsınız. eve çağırmazsınız, davetlerine gitmezsiniz, giderseniz de her yerde hesabı ödemezsiniz. ama bir yeğenin doğum günü olunca da hediye alırsınız. hediyenin karşılığı olmaz. şu mesele eşler arası birincil soğuma sebebidir. ben yeğenime hediye alıyorum diye olay çıkarsa eşim gözümde düşer yani. o başka bu başka. yok siz illa aynı diyorsanız akşama kıyameti koparın.

:( :( sağlıklı düşünemiyorum

o kocan zaten alacak zaten yapacak

ama sen onlara öyle bir düzen kuracaksın ki sanki kocan senden habersiz hiçbirşey yapamazmış gibi konuşacaksın ,
sen seç sen daha güzel alırsın dedi , nezaman gideceğimize sen karar ver dedi , bayram seyran da verilen harçlıklarda verecek tabikii o dayı bizimde çocugumuz oldugunda halalarıda yapmak zorunda mecbur , aile olmak böyle bir şey diyeceksin ,

yani yavuz hırsız ev sahibini bastırır , ona göre

Evet harçlık verilir buna sözüm yok.
Hediyeyle gitmişiz, üstüne de çıkarmış para vermiş ama 50 kere söyledi onu bile!
20 lira para mı sen ne biçim dayısın böyle konuşuyor eşime.
Onları görünce inan kendime saygım arttı

Bir şeyi yaparken karşılık beklerseniz hiç yapmayın daha iyi. Herkes kedi yaptığından sorumludur. Fazla büyütmüş kendi kendinize dert çıkarmışsınız. Dertsizlik de basa bela...

Ben size hayatımdan milyon tane dert sayarım sadece bu değil.
Ayrıca bir iki yapılan şeyden beklemiyorum ama bunun gibi o kadar çok şey yapıp karşılık alamadım ki, sitem ediyorum artık

Ben size hayatımdan milyon tane dert sayarım sadece bu değil.
Ayrıca bir iki yapılan şeyden beklemiyorum ama bunun gibi o kadar çok şey yapıp karşılık alamadım ki, sitem ediyorum artık
Işte diýorum ki takmayın bundan sonra ona göre davranırsınız. Ama neden yapmıyorlar diye kafaniza takmakla bir şey çözülmez migrenler bitmez.

Biz büyük altın aldık, hediyeler aldık ve orada harcadığımız paranın haddi hesabı olmadı, ona rağmen bana gelirken elini kolunu sallaya sallaya geldiler
Benim görümcemin de maddi durumu çok iyi , rahat bir hayat sürüyor ama eşi çok cimri ve aynı zamanda paragöz.Ondan artık bebeğe de hediye alasım gelmiyo.Hediye zaten içten gelerek alınır.Çok beğendiğim bir elbiseyi aldım altın alman lazımdı diye şaka yapınca soğudum ben de haliyle ki ben de görümcem çok zor evlat sahibi olduğu için onun şerefine büyük altın takmıştım.Doğumu da zordu zor bir gebelikti de.Her neyse.
Onlar yapmadı ben yaptım hesabına giriyorsan bence alma bir daha bir şey.Sen her şeyde karşılık beklersen daha çok beklersin bunu da unutma.Bu tür şeylerde karşılık bekleyince çirkin oluyor ya yapma ya karşılık bekleme.

Benim görümcemin de maddi durumu çok iyi , rahat bir hayat sürüyor ama eşi çok cimri ve aynı zamanda paragöz.Ondan artık bebeğe de hediye alasım gelmiyo.Hediye zaten içten gelerek alınır.Çok beğendiğim bir elbiseyi aldım altın alman lazımdı diye şaka yapınca soğudum ben de haliyle ki ben de görümcem çok zor evlat sahibi olduğu için onun şerefine büyük altın takmıştım.Doğumu da zordu zor bir gebelikti de.Her neyse.
Onlar yapmadı ben yaptım hesabına giriyorsan bence alma bir daha bir şey.Sen her şeyde karşılık beklersen daha çok beklersin bunu da unutma.Bu tür şeylerde karşılık bekleyince çirkin oluyor ya yapma ya karşılık bekleme.

Bizimki de kendine gelince harcar ama başkasına gelince kuruş hesabı yapar.
Bakın benim anlatmak istediğim bir beklenti değil.
Çok şükür çalışıyorum, kazanıyorum.
Benim istediğim şey değer görmek.
Evime geldiklerinde bunu biz aldık güle güle kullanın demek.
Çünkü bunu yeni evlenen herkese yaparlar, bana da yapıldı, bende yaptım.
Onlar bir de eşimin ablaları, tuhafıma gitti.
Ayrıca bana öyle düğünde vs de de hiç bir şey yapılmadı.
Ben artık avucumu yalayacağımı anladım zaten

Bizimki de kendine gelince harcar ama başkasına gelince kuruş hesabı yapar.
Bakın benim anlatmak istediğim bir beklenti değil.
Çok şükür çalışıyorum, kazanıyorum.
Benim istediğim şey değer görmek.
Evime geldiklerinde bunu biz aldık güle güle kullanın demek.
Çünkü bunu yeni evlenen herkese yaparlar, bana da yapıldı, bende yaptım.
Onlar bir de eşimin ablaları, tuhafıma gitti.
Ayrıca bana öyle düğünde vs de de hiç bir şey yapılmadı.
Ben artık avucumu yalayacağımı anladım zaten
Dediğim gibi sen de yapma bir şey madem sinir oluyorsun.Eşin yaparsa da karışma.O da anlar zamanla zaten.

Herseyi karşılık bekleyerek yapanlarda ayrı bir itici oluyor. Hediyelesmek içten gelen birsey dir. Görev gibi yapılmaz. Ayrıca eşim benim yeğenime ne alıp ne almayacağımı söylese cidden soğurum ondan. Cok yanlış düşünüyorsunuz. Bu size çok zarar verir ilişkinizde. Esinizin ailesiyle arasındaki ilişkilere karışmayın. Onlar sizin Aileniz değil.

Dediğim gibi sen de yapma bir şey madem sinir oluyorsun.Eşin yaparsa da karışma.O da anlar zamanla zaten.

Benim asıl canımı sıkan durum o zaten
B

Benim asıl canımı sıkan durum şuan o zaten. Eşimin bu yapılanları anlamaması.
Bugün defalarca tartıştık bana en son yazdığı mesajda madem beni beğenmiyorsun, aileminde her şeyi eleştiriyorsun o zaman herkes kendi yoluna bakar dedi.
Bende öyle mi o zaman sana güle güle dedim engelledim.
Normal de hiç tartışmayız ama bugün onu engellemek zorunda kaldım. Hala aramadı üstüne

eşinizin ablası sizin değil, bu hareketleri kendi kardeşine yapıyor size değil. eşiniz kendisi istediğini yapsın harçlığını da versin istiyorsa hediyesini de si neden aranızı bozuyorsunuz eşinizle. ben yerinizde olsam hiç umursamazdım hediyeyi beğenmedi mi dayısı seçti de , parayı beğenmedi mi gül geç . size eli boş mu geldi hafiften laf dokundur geç.

Herseyi karşılık bekleyerek yapanlarda ayrı bir itici oluyor. Hediyelesmek içten gelen birsey dir. Görev gibi yapılmaz. Ayrıca eşim benim yeğenime ne alıp ne almayacağımı söylese cidden soğurum ondan. Cok yanlış düşünüyorsunuz. Bu size çok zarar verir ilişkinizde. Esinizin ailesiyle arasındaki ilişkilere karışmayın. Onlar sizin Aileniz değil.

Karışmak değil benim eşim çok iyi niyetli, çok vicdanlıdır. Ve onun bu huyunu bildikleri için kullanıyorlar ben kullanılsın istemiyorum. Gözünü açsın istiyorum

Benim asıl canımı sıkan durum o zaten
B

Benim asıl canımı sıkan durum şuan o zaten. Eşimin bu yapılanları anlamaması.
Bugün defalarca tartıştık bana en son yazdığı mesajda madem beni beğenmiyorsun, aileminde her şeyi eleştiriyorsun o zaman herkes kendi yoluna bakar dedi.
Bende öyle mi o zaman sana güle güle dedim engelledim.
Normal de hiç tartışmayız ama bugün onu engellemek zorunda kaldım. Hala aramadı üstüne
Eşinin aldığına karışma seni kötü bilir.Haklısın ama tepkilerin haksız görünmene neden olmuş.Eşinle de kavga etme.Alırsa alsın hediye sonuçta onun yeğeni.El değil ki.Ona karışmak seni itici yapar.

eşinizin ablası sizin değil, bu hareketleri kendi kardeşine yapıyor size değil. eşiniz kendisi istediğini yapsın harçlığını da versin istiyorsa hediyesini de si neden aranızı bozuyorsunuz eşinizle. ben yerinizde olsam hiç umursamazdım hediyeyi beğenmedi mi dayısı seçti de , parayı beğenmedi mi gül geç . size eli boş mu geldi hafiften laf dokundur geç.

O kadar çirkef konuşur ki sen haklı olsan da haksız duruma düşersin ama laf söyledim pis pis güldüler. Benim eşyam çokmuş ondan almamışlar

Back