Eşimin tazminatı geldi . Kardeşine yolladık arta kalan evimize. Siz inanın yada inanmayın sorun yok mecbur değilim.. demagoji derken tanımam etmem sizi sıkıntı yokÖdemediğinize nedense kimse inanmaz bir anda nasıl ödediniz tek maaşla acaba? Hani altın para veremezdiniz? Boşa demagoji yapmayın yemezler
Ne alaka anlamadım cvbınızı.. kimin kime bakacağı belli olmaz
Sormuşsunuz cvbı beklemeden saydırmışsınız.
Ödedik görümceye borcu biz . Ödedik ev aldık zaten .. insanların ağzına laf vermemek için. Yoksa borç varken ev almak doğru değil zaten bunu bi tek siz bilmiyorsunuz
D Deniz3456 inkar etmeye devam edersen kredi kartın borcuna kadar bulacaklarEn son 1 Eylül de -ödeyemiyoruz, sıkışığız- yazdığınız, yok ağladığınız ve borcu ötelettiğiniz türlü mesajlarınız duruyor orada. Birikmişiniz varken dahi vermemişsiniz kadına borcu, "Benim kendi birikimim" demişsiniz.
Eşiniz asgari maaşla çalışıyor, o zaman "Hiç altın yok" filan da yazmışsınız.
Şimdi bu konuda altınlar belirmiş, hem bozdurulmuş, kalmış da üzerine.
Oradan döndüremezsiniz. Borcunuzu ödediğinize inanmıyorum.
Babamdan kalan tarla satıldı 2 hafta önce . Zatrn bir kısımda birikmiş vardı altınlar fln . 0 ev alamadık ama yatırımlık hallettik şükürGömü filan buldunuz herhalde bu devirde hem borç kapatıp hem ev alabildiğinize göre
Asgari ücretle siz Ferraride alırsınız yakındaYa herkes yazmışta yazmış okuyamadım hepsini en iyisi buradan cvp vermek. Borcumuzu ödedik çoktan yoksa neden ev alalım. Çalışıyorum ayrıca herkes yazmışta yazmış sormadan yargılamış gruplaşmış nr kadar kolay yargılamak..
Evet eski konuları eşelemişler biri de sormamış çalışıyorum çok şey değişti. Sorun yok burada gruplaşma var alışkınım ben yargılamalarına sormadanD Deniz3456 inkar etmeye devam edersen kredi kartın borcuna kadar bulacaklar
Bari şey de ; ben biricik oğullarıylayım tabi vereceklermasum olmak sana yakışmadı
Bunabebeklinick bile inanmazzz
Bi şey eksik diyordumBabamdan kalan tarla satıldı 2 hafta önce . Zatrn bir kısımda birikmiş vardı altınlar fln . 0 ev alamadık ama yatırımlık hallettik şükür
Evet eski konuları eşelemişler biri de sormamış çalışıyorum çok şey değişti. Sorun yok burada gruplaşma var alışkınım ben yargılamalarınaD Deniz3456 inkar etmeye devam edersen kredi kartın borcuna kadar bulacaklar
Bari şey de ; ben biricik oğullarıylayım tabi vereceklermasum olmak sana yakışmadı
Bunabebeklinick bile inanmazzz
Benim birikmiş altınlarım dolarlarım var ama benimmm hepsi aghjkl araba alacağım almazsam vuracam kırbacı afhjkkAsgari ücretle siz Ferraride alırsınız yakındaMaşallah , inşallah elektra gör gör feyz almamız lazım
Babamdan kalan tarla satıldı 2 hafta önce . Zatrn bir kısımda birikmiş vardı altınlar fln . 0 ev alamadık ama yatırımlık hallettik şükür
Sizi inandırmak gibi bir çabam yok inanmayın sorun yok ..En son 1 Eylül de -ödeyemiyoruz, sıkışığız- yazdığınız, yok ağladığınız ve borcu ötelettiğiniz türlü mesajlarınız duruyor orada. Birikmişiniz varken dahi vermemişsiniz kadına borcu, "Benim kendi birikimim" demişsiniz.
Eşiniz asgari maaşla çalışıyor, o zaman "Hiç altın yok" filan da yazmışsınız.
Şimdi bu konuda altınlar belirmiş, hem bozdurulmuş, kalmış da üzerine.
Oradan döndüremezsiniz. Borcunuzu ödediğinize inanmıyorum.
Yo hiç gruplaşma falan yok. 3 ayda galiba ikramiye vurdu. Ülkenin hali ortada. 2 asgari ücretle ev falan alamazsınız.Evet eski konuları eşelemişler biri de sormamış çalışıyorum çok şey değişti. Sorun yok burada gruplaşma var alışkınım ben yargılamalarına sormadan
Araba almaBenim birikmiş altınlarım dolarlarım var ama benimmm hepsi aghjkl araba alacağım almazsam vuracam kırbacı afhjkk
0 ev alamadık ama yatırımlık hallettik şükür
Eşimin tazminatı geldi . Kardeşine yolladık arta kalan evimize. Siz inanın yada inanmayın sorun yok mecbur değilim.. demagoji derken tanımam etmem sizi sıkıntı yok
Borcunuz vardı görümceye ödedik aslında . Sonra da ev aldık tamam ev çok eski 30 yıllık bina 150 bime aldık evi . Abimn borcu yuzunden babamdan kalan tarla satıldı ondanda para gelince ödemiştik şükür. Görümcem iyidir aslında ama bazen böyle durumları var bazen iyi bazen değişik dengesiz aslında benm muhatap olmamam gerekti ama işte dayanamadımGörümcenize ne canım ay bu insanları anlamak ne zor kendinizi sakın ezdirtmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?