- 28 Ağustos 2012
- 173
- 221
- 103
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ne olursa olsun eşinize söylemiş olduğunuz laflar çok çirkin! Buda sizin ona karşı saygınızın bitmiş olduğunu gösteriyor... Belki karşınıza alıp eşinizle daha üslup lu bir şekilde konuşsaydınız vazgeçebilirdi vermekten.Sabah sabah kavga ederek uyandım eşimle.
Beni sinir krizine soktu. Durum şu ki ben artık bıktım bu durumdan tabi herkese para dağıtması. Zaten işler durgun borçları zor ödüyoruz. Neymiş efendim teyzesinin kardeşi yani eşimin dayısı hapse girmiş. Borç takmış birine para lazımmış biz verecekmişiz. Teyzesi iki gün önce arsa sattı üstünde 50 milyarı var vermeyip utanmadan bizi arayıp bizden istiyor. Eşim de de gerçekten para yok ve yok demiş. Bana gece anlattı ayıp değil mi yaptığı o kdr parası varken bnden istedi diye. Neyse sabah yine telefonu çaldı yine para istiyor kadın. Eşim de tmm vercem filan dedi. Bn yatakta duyuyorum tabi. Ndn veriyorsun üstünde dolu parası var kendi versin eve verdiğin yemek harçlığını bile idareli kullanmaya çalışırken sen ona buna para veriyorsun dedim. Zor durumda vs dedi kimse vermiyormuş dedi. O zmn sen dee verme yeter artık dedim. Bıktım senden artık dedim sen bu hayatta bu şekilde ileriye gidemezsin dedim gelen geçen seni yoluyor ne kadar salaksın sen dedim. Dedim de dedim. Defol git daha gelme bu eve seni dd boşuyorum senin gibi salak birisi ile daha fazla evli kalamıycam dedim. ( gerçek değildi ama çok sinirlendim) daha önce de benzer şeyler yaşamıştım tepkim ondan fazla oldu. Örnek vereyim 17 yaşındaki yeğeni bi kızı hamile bırakmış kürtaj parasını bizden istedi aileme söyleme dedi az kala veriyordu eşim son anda vazgeçirdim ailesine anlattık. Bi kadın internetten yardım istemiş ona para yolluyordu yine beni dinlememişti kadına bi fatura filan at da ödiycem dedi kadın yamuk yapınca anladık yalan söylediğini yollamamıştı Vs,vs..
Ben artık çıldırcam eşim salak değil gayet akıllı ama çok duygusal insanlara hemen üzülüyor hemen duygulanıyor ama valla bıktım ya insanların bunu kullanmasından..
Valla ben 2.5 yıldır beceremedim ağzıma geleni saydırıyorum sinirdenBenim de böyle bir durumda ağzimin ayarı kacardi bu konuyu takip edeceğim,bu tür durumlarda nasıl geniş olunur merak ediyorum,basarabilenleri de tebrik ediyorum.
Ne olursa olsun eşinize söylemiş olduğunuz laflar çok çirkin! Buda sizin ona karşı saygınızın bitmiş olduğunu gösteriyor... Belki karşınıza alıp eşinizle daha üslup lu bir şekilde konuşsaydınız vazgeçebilirdi vermekten.
Sabah sabah kavga ederek uyandım eşimle.
Beni sinir krizine soktu. Durum şu ki ben artık bıktım bu durumdan tabi herkese para dağıtması. Zaten işler durgun borçları zor ödüyoruz. Neymiş efendim teyzesinin kardeşi yani eşimin dayısı hapse girmiş. Borç takmış birine para lazımmış biz verecekmişiz. Teyzesi iki gün önce arsa sattı üstünde 50 milyarı var vermeyip utanmadan bizi arayıp bizden istiyor. Eşim de de gerçekten para yok ve yok demiş. Bana gece anlattı ayıp değil mi yaptığı o kdr parası varken bnden istedi diye. Neyse sabah yine telefonu çaldı yine para istiyor kadın. Eşim de tmm vercem filan dedi. Bn yatakta duyuyorum tabi. Ndn veriyorsun üstünde dolu parası var kendi versin eve verdiğin yemek harçlığını bile idareli kullanmaya çalışırken sen ona buna para veriyorsun dedim. Zor durumda vs dedi kimse vermiyormuş dedi. O zmn sen dee verme yeter artık dedim. Bıktım senden artık dedim sen bu hayatta bu şekilde ileriye gidemezsin dedim gelen geçen seni yoluyor ne kadar salaksın sen dedim. Dedim de dedim. Defol git daha gelme bu eve seni dd boşuyorum senin gibi salak birisi ile daha fazla evli kalamıycam dedim. ( gerçek değildi ama çok sinirlendim) daha önce de benzer şeyler yaşamıştım tepkim ondan fazla oldu. Örnek vereyim 17 yaşındaki yeğeni bi kızı hamile bırakmış kürtaj parasını bizden istedi aileme söyleme dedi az kala veriyordu eşim son anda vazgeçirdim ailesine anlattık. Bi kadın internetten yardım istemiş ona para yolluyordu yine beni dinlememişti kadına bi fatura filan at da ödiycem dedi kadın yamuk yapınca anladık yalan söylediğini yollamamıştı Vs,vs..
Ben artık çıldırcam eşim salak değil gayet akıllı ama çok duygusal insanlara hemen üzülüyor hemen duygulanıyor ama valla bıktım ya insanların bunu kullanmasından..
Seni çok iyi anlıyorum.. Ayrıca böyle bir konuda da sinirimizi bastiracaksak bu sinir niye var catlayalim diye mi..Keşke o sözler çıkmasa ama çıkıyor bazen ışte.Valla ben 2.5 yıldır beceremedim ağzıma geleni saydırıyorum sinirden
Evwt öyle oluyor zaten ya öz annesi eşimin vicdanını kullanıyor kim kullanmasın??Bu kadar fazla icraat için bence iyi sabretmişsiniz.
Bazen ufak bir kriz işi çözer diyorlar ya
Şu ana dek güzellikle söylemeleriniz eşinize HİÇ BİR şey ifade etmemiş görünüyor zaten.
Ben doğru buldum tavrınızı. Sert ve kararlı olmak lazım.
Ayrıca teyzeyi arayın söyleyin diyenlere katılmıyorum. Özne bugün teyze olabilir ama ayrın başka biri olacak. Siz her defasında ilkokul öğrencisi bir çocuğun velisi gibi hepsini tek tek arayıp anlatacak mısınız? Eşiniz kaynak, kaynağı düzeltmedikçe bugün teyze, yarın amca, öbür gün dıdısının dıdısı sinir hastası olursunuz.
Evwt öyle oluyor zaten ya öz annesi eşimin vicdanını kullanıyor kim kullanmasın??Bu kadar fazla icraat için bence iyi sabretmişsiniz.
Bazen ufak bir kriz işi çözer diyorlar ya
Şu ana dek güzellikle söylemeleriniz eşinize HİÇ BİR şey ifade etmemiş görünüyor zaten.
Ben doğru buldum tavrınızı. Sert ve kararlı olmak lazım.
Ayrıca teyzeyi arayın söyleyin diyenlere katılmıyorum. Özne bugün teyze olabilir ama ayrın başka biri olacak. Siz her defasında ilkokul öğrencisi bir çocuğun velisi gibi hepsini tek tek arayıp anlatacak mısınız? Eşiniz kaynak, kaynağı düzeltmedikçe bugün teyze, yarın amca, öbür gün dıdısının dıdısı sinir hastası olursunuz.
valla arkadaslar uslubun yanlış falan demişler ama
bence az bile saymışsın , çunku karsındakının kapasitesi belli o yuzden onun sevyesine inip laf sayman lazım ,
kocanı borca sok onu ödesin
60 milyar borç var aylık 3000 ödeme işler çok durgun zorlanıyoruz o halde böyle. Artık millete vermesin diye iş yapamaz diye dua etcem yakında
Eşiniz afedersiniz ama enayilik yapıyor.
Siz evinizi satıp versenizde böyle insanlara yaranamazsınız. Üstelik bir gün vermicem diyin en kötü siz olursunuz. Asalak gibi yaşamaya alıştırmışsınız.
Sinirinizi anlıyorum, sakin kalıp bundan sonra hesap kitap işi bende diyip ipleri ele almanız gerekli.
Acilen!!
Ve yerinizde olsam para isteyenleri tek tek arayıp bi güzel paylardım
60 milyar borç var aylık 3000 ödeme işler çok durgun zorlanıyoruz o halde böyle. Artık millete vermesin diye iş yapamaz diye dua etcem yakında
Yapacagin şey arayacaksın teyzeyi sizin yüzünüzden boşancam haberiniz olsun arayıp para istemeyin derim hatta her gün Akşam üstü gider dükkana kasayı cepleri boşaltır alır gelirim ve asla vermem herşeyi kendim hallederim bizde de ilk başlarda böyle şeyler oldu eşim asla hayır diyemez arkadaşı arar 50 lira ver der çıkarır verir başkası arar param yok der 100 lira verir tabi o giden paralar burdan izmire yol olur ve geri gelmedi hiç biri sonra benim saf kocam akıllandı tokat yiye yiye bende tabi ona para verdin bak surda geziyor senin paranı vermiyor şuraya resim koymuş içiyor senin para gitti diye diye doldurdum şimdi biri arasa benimki benden para isteme bende paramı var hepsi hanımda bana bile 5 10 lira veriyor diyor
ve siz bu durumda çocuk sahibi olmayı düşündüğünüz bir konu açmıştınız
çocuk için ne müthiş ortam
ailenin her üyesi hapsi girip çıkmış
paçalardan borç akıyor
gayri meşru ilişkiler kürtajlar gırla gidiyor....
Bizimde öyle değil ama toplu geçiyor elimize para ama benimki şimdi küçücük bir is yapsa bile hemen getirir verir herkes dalga geçiyor paraya gün yüzü göstermiyorsun diye ama o da memnun şuan bundan birikim yapabiliyoruz yoksa verdiklerinden hadi istesin birgün borç kim verecek bakalım siz araba satıyorsanız sana söyler büyük ihtimal sattım arabayı diye ara devir işlemini yapınca parayı çabuk eve getir deBizim iş öyle değil malesef araba alıp satıyoruz. Kasada para olmuyor arabaların anahtarları oluyor. Ama araba satınca parasını eve getir diyeceğim bundan sonra. Gerçi kar ını getiriyor eve. Vermeyecek ikna ettim. Teyzesine evde sorun çıkıyor veremiycem demiş. O da tavır yapıp kapatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?