• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden ellerim titriyor..

Bizim iş öyle değil malesef araba alıp satıyoruz. Kasada para olmuyor arabaların anahtarları oluyor. Ama araba satınca parasını eve getir diyeceğim bundan sonra. Gerçi kar ını getiriyor eve. Vermeyecek ikna ettim. Teyzesine evde sorun çıkıyor veremiycem demiş. O da tavır yapıp kapatmış
Bunu demeyi öğrenmiş en azindan aferin bak ışte onu yapmasaydın o da böyle diyemezdi bazen sıkıştıracaksin bundan sonra her isteyene onu soyle canımı ye de bak nasil oluyorum sana de

Sabah sabah kavga ederek uyandım eşimle.
Beni sinir krizine soktu. Durum şu ki ben artık bıktım bu durumdan tabi herkese para dağıtması. Zaten işler durgun borçları zor ödüyoruz. Neymiş efendim teyzesinin kardeşi yani eşimin dayısı hapse girmiş. Borç takmış birine para lazımmış biz verecekmişiz. Teyzesi iki gün önce arsa sattı üstünde 50 milyarı var vermeyip utanmadan bizi arayıp bizden istiyor. Eşim de de gerçekten para yok ve yok demiş. Bana gece anlattı ayıp değil mi yaptığı o kdr parası varken bnden istedi diye. Neyse sabah yine telefonu çaldı yine para istiyor kadın. Eşim de tmm vercem filan dedi. Bn yatakta duyuyorum tabi. Ndn veriyorsun üstünde dolu parası var kendi versin eve verdiğin yemek harçlığını bile idareli kullanmaya çalışırken sen ona buna para veriyorsun dedim. Zor durumda vs dedi kimse vermiyormuş dedi. O zmn sen dee verme yeter artık dedim. Bıktım senden artık dedim sen bu hayatta bu şekilde ileriye gidemezsin dedim gelen geçen seni yoluyor ne kadar salaksın sen dedim. Dedim de dedim. Defol git daha gelme bu eve seni dd boşuyorum senin gibi salak birisi ile daha fazla evli kalamıycam dedim. ( gerçek değildi ama çok sinirlendim) daha önce de benzer şeyler yaşamıştım tepkim ondan fazla oldu. Örnek vereyim 17 yaşındaki yeğeni bi kızı hamile bırakmış kürtaj parasını bizden istedi aileme söyleme dedi az kala veriyordu eşim son anda vazgeçirdim ailesine anlattık. Bi kadın internetten yardım istemiş ona para yolluyordu yine beni dinlememişti kadına bi fatura filan at da ödiycem dedi kadın yamuk yapınca anladık yalan söylediğini yollamamıştı Vs,vs..
Ben artık çıldırcam eşim salak değil gayet akıllı ama çok duygusal insanlara hemen üzülüyor hemen duygulanıyor ama valla bıktım ya insanların bunu kullanmasından..
Belli ki senin onayına sunmuyor ve vereceğini veriyor . Bunu bu şekilde çözemezsin. Tavırların çok yanlış . Adamın ters bir anına denk gelir tamam artık boşanalım der sen de blöfünü yersin. Adliye koridorlarında ağlamak istemiyorsan kararlı ve nazik ol ,destek ol ..yanında olduğunu bilsin ki yanlış yapmasın .bizim böyle bir paramız yok , ben onaylamıyorum der susarsın. Hakaret ettiğin gibi bir adam değilse anlar ve geri çekilir .

50 milyara arsa sattıysa dediğini gibi, bunu siz biliyorsanız eşinizde biliyordur ve kusura bakmayın da hiçkimse bu kadar parası olduğunu bile bile kendisinde yokken kimseye para vermez yani. Parası varken neden biz veriyoruz açıklama yapar mısnı diyeceksiniz bu kadar basit ama kendinizi savunma şekliniz yanlış. Ayrıca kalkıp 17 yaşındaki genç bir kızı hamile bıraktığını kürtaj yaptıracağını akrabasına nasıl söyler onu da aklım almadı. Bunun için para istenir mi ayrıca zaten eşinizo zaman vermemiş ki. Bunun için eşinize bu kadar hakaret etmenize gerek yoktu bence.

Beni sinir krizine soktu. Durum şu ki ben artık bıktım bu durumdan tabi herkese para dağıtması. Zaten işler durgun borçları zor ödüyoruz. Neymiş efendim teyzesinin kardeşi yani eşimin dayısı hapse girmiş. Borç takmış birine para lazımmış biz verecekmişiz. Teyzesi iki gün önce arsa sattı üstünde 50 milyarı var vermeyip utanmadan bizi arayıp bizden istiyor. Eşim de de gerçekten para yok ve yok demiş. Bana gece anlattı ayıp değil mi yaptığı o kdr parası varken bnden istedi diye. Neyse sabah yine telefonu çaldı yine para istiyor kadın. Eşim de tmm vercem filan dedi. Bn yatakta duyuyorum tabi. Ndn veriyorsun üstünde dolu parası var kendi versin eve verdiğin yemek harçlığını bile idareli kullanmaya çalışırken sen ona buna para veriyorsun dedim. Zor durumda vs dedi kimse vermiyormuş dedi. O zmn sen dee verme yeter artık dedim. Bıktım senden artık dedim sen bu hayatta bu şekilde ileriye gidemezsin dedim gelen geçen seni yoluyor ne kadar salaksın sen dedim. Dedim de dedim. Defol git daha gelme bu eve seni dd boşuyorum senin gibi salak birisi ile daha fazla evli kalamıycam dedim. ( gerçek değildi ama çok sinirlendim) daha önce de benzer şeyler yaşamıştım tepkim ondan fazla oldu. Örnek vereyim 17 yaşındaki yeğeni bi kızı hamile bırakmış kürtaj parasını bizden istedi aileme söyleme dedi az kala veriyordu eşim son anda vazgeçirdim ailesine anlattık. Bi kadın internetten yardım istemiş ona para yolluyordu yine beni dinlememişti kadına bi fatura filan at da ödiycem dedi kadın yamuk yapınca anladık yalan söylediğini yollamamıştı Vs,vs..
Ben artık çıldırcam eşim salak değil gayet akıllı ama çok duygusal insanlara hemen üzülüyor hemen duygulanıyor ama valla bıktım ya insanların bunu kullanmasından..
Hayatta her şeyden çok yoran insan tipi
onu adam etmeye harcayacağım enerjiyle
5 çocuk büyütür adam ederim

Hitap şekliniz en sakin adamı bile çileden çıkartır
üslubunuz çok yanlış
haklısınız ama yanlış

Herkeste uslub uslub demiş. Internetten tanımadıgı kadına varana kadar para saçıyorsa bu adam, bırak hakareti küfür bile ederdim. Delirirse delirsin, kadın delirmiyor sanki. Böyle adamla evlilik gitmez.

Saygi saygi esinize resmen hakaret etmissiniz ne demisler tatli dil yilani deliginden cikarir esiniz sadece salak falan degil merhemetli

akıllı olmadığı kesin. ne olduğunu yazmışsın zaten.

uslup berbat da eşin gerçekten biraz salak sanki.

internetten yarım isteyen kadına para yollamak ne ya?

uslup berbat da eşin gerçekten biraz salak sanki.

internetten yarım isteyen kadına para yollamak ne ya?

İnternete yazmış yardım edin işte diye eşim de faturasını ödycekti yolla fatura fotosunu dedi kadın elektrik kapalı kestiler karanlıktayız demişti ama abone no çekmedi faturayı yarım yolladı. Demekki kesik değil ki göndermiyor bu seferde kadın elektriği ödycek kaynım sen kirayı ver diyince eşim de vermedi öle yani

İnternete yazmış yardım edin işte diye eşim de faturasını ödycekti yolla fatura fotosunu dedi kadın elektrik kapalı kestiler karanlıktayız demişti ama abone no çekmedi faturayı yarım yolladı. Demekki kesik değil ki göndermiyor bu seferde kadın elektriği ödycek kaynım sen kirayı ver diyince eşim de vermedi öle yani

internette nereye yazmış ki kadın, eşin nerde görmüş?

ben hiç facebookta öyle şeylere denk gelmiyorum.

bi de mantık yok yani elektrik faturası ödeyecek paran yok gidip bunu facebooka yazıyosun. eşin gerçekten çok iyiniywtli heralde.

Valla malesef öyle. Diyorum elektrik kesik ise internete nasıl giriyor açıkla o zmn bişey demiyor o zmn. Nyse o gün de görüp vermemişti Allah tan. Yardım edeceksen ilk önce gözünün önündekilere yardım et dedim ben de

Ben heryeden kisip arttirmaya caliscam, benim kocam, hapisdeki dayisinin borcunu ödeyecek?! Sonrada rica ederim hayatim öde mi dicem? Az bile demiz be konu sahibi!

sen hallettim ödemicek diyosun da sende bu koca varken öder, eminim ki öder, olmadi kefil olur yine borc ona kalir.

Back