Sinirden ellerim titriyor..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Sabah sabah kavga ederek uyandım eşimle.
Beni sinir krizine soktu. Durum şu ki ben artık bıktım bu durumdan tabi herkese para dağıtması. Zaten işler durgun borçları zor ödüyoruz. Neymiş efendim teyzesinin kardeşi yani eşimin dayısı hapse girmiş. Borç takmış birine para lazımmış biz verecekmişiz. Teyzesi iki gün önce arsa sattı üstünde 50 milyarı var vermeyip utanmadan bizi arayıp bizden istiyor. Eşim de de gerçekten para yok ve yok demiş. Bana gece anlattı ayıp değil mi yaptığı o kdr parası varken bnden istedi diye. Neyse sabah yine telefonu çaldı yine para istiyor kadın. Eşim de tmm vercem filan dedi. Bn yatakta duyuyorum tabi. Ndn veriyorsun üstünde dolu parası var kendi versin eve verdiğin yemek harçlığını bile idareli kullanmaya çalışırken sen ona buna para veriyorsun dedim. Zor durumda vs dedi kimse vermiyormuş dedi. O zmn sen dee verme yeter artık dedim. Bıktım senden artık dedim sen bu hayatta bu şekilde ileriye gidemezsin dedim gelen geçen seni yoluyor ne kadar salaksın sen dedim. Dedim de dedim. Defol git daha gelme bu eve seni dd boşuyorum senin gibi salak birisi ile daha fazla evli kalamıycam dedim. ( gerçek değildi ama çok sinirlendim) daha önce de benzer şeyler yaşamıştım tepkim ondan fazla oldu. Örnek vereyim 17 yaşındaki yeğeni bi kızı hamile bırakmış kürtaj parasını bizden istedi aileme söyleme dedi az kala veriyordu eşim son anda vazgeçirdim ailesine anlattık. Bi kadın internetten yardım istemiş ona para yolluyordu yine beni dinlememişti kadına bi fatura filan at da ödiycem dedi kadın yamuk yapınca anladık yalan söylediğini yollamamıştı Vs,vs..
Ben artık çıldırcam eşim salak değil gayet akıllı ama çok duygusal insanlara hemen üzülüyor hemen duygulanıyor ama valla bıktım ya insanların bunu kullanmasından..

Ne kadar onaylamıyor olsanız da bunu "gerizekalısın, aptalsın, senden bir şey olmaz" şeklinde asla söylememelisiniz. Evet konu olarak haklı olabilirsiniz; ama bunu sabırla ve daha düzgün anlatabilirsiniz. Çok ihtiyaç durumlarında da ailesine yardım edebilir tabii ki. Kendi ailenizden biri olsa bu kadar "korkunç" tepkiler vereceğinizi zannetmiyorum.

Yuh yani. Siz o teyzeyi arasanız. Bak eşimde para yok oda birinden borc alacakmıs bizi borca sokma teyze bizde para yok. İşlerimiz cok kötü zaten bizde parasısız diyemezmisiniz

Sen o kocayla parasal konuda çok kavga edersin.Tamam iyi yürekli ama böyle bir devirde kimseye iyilik yaramıyor.Eşini karşına al ve biraz gözünü aç.Ama bağırarak değil sakınce. Kimseye para veremeyiz diye konuş.

Saflik mı salaklık mı iyi niyet mı bilemedim onu en iyi sen bilirsin ama yaptığı yanlış bu bariz belli. Param yok deyip işin içinden çıkabilir. Cebinde parası olana beş kuruş vermem verdirtmem. Ama seninde kullandığın kelimeler çok yanlış (hakaretler)

Duygusal salak...
İnternetten kadın bulup para göndermeye çalışması falan tuhaf hareketler ayrıca kürtaj işinde kimseye söylemeyip nasıl vebal almaya çalışmış o da ayrı konu.
Valla ben sizin yerinizde olsam açar teyzeye takır takır saydırırdım.
Ayrıca be pis bir sülale bu biri hapise girer biri kürtaj yaptırır milletin pisliğini süpürmek size mi kaldı

Yoooo eşin saf,salak ya da duygusal değil.
Adam yuvasına,karısına sahip çıkmayan biri sadece.
İnsan karısının rızkını elaleme mi harcar?

Çıldırıyorum zaten evet

Bahsettiğimiz hapse giren dayısı öz kuzenine 50 bin borcunu ödemeyen adam nasıl deli olmayayım ben.

internetten tanıdığı bir kadına para yollaması kafa kurcalayan bişey bana biraz tuhaf geldi açıkçası..siz usluptan kaybetmişsiniz; şöyleki eşinizin üçüncü bi gözle dışardan nasıl göründüğünü kendisine sakin bir şekilde sinirlenmeden anlatsaydınız belki şuan o bile kendini öyle görüp size hak verirdi. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler

Şuan uzun uzun mesaj atıyorum anlatıyorum düzgünce inşallah işe yarar

inşallah .. bence göndermeden üstünkörü burda da paylaşın yardımcı olacagımız noktalar varsa olalım:)
İnsanlar çözmüş vicdanını kullanıyorlar dedim sevap işlemek istiyorsan sokaktaki fakir çocuklara birşeyler alıp dağıt dedim. Yazık insanlara senin insafını kullanıyorlar sen de bunu göremiyorsun kör olma lütfen gör dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…