- 12 Nisan 2020
- 5
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi Bir fincan kahve
-
Malesf o sıkıntı bende de var sinirlendiğim zamann elim ayağım zangır zangır titriyorArkadaşlar sinirlendiğim zaman ellerim ve ayaklarım titriyo bu annem bile olabilir eğer kendimi haklı hissediyorsam ve haksızlığa uğramışsam o anda kendimi savunmama rağmen böyle oluyor.Ve kafama acayip bi şekilde takiyorum bana neden böyle davranildi diye ders çalışmama engel oluyo düşüncelerim daha sonra Öneriniz var mı Yada yaşayan ne yapılmalı bu gibi durumlarda
Piskoloğa gidinArkadaşlar sinirlendiğim zaman ellerim ve ayaklarım titriyo bu annem bile olabilir eğer kendimi haklı hissediyorsam ve haksızlığa uğramışsam o anda kendimi savunmama rağmen böyle oluyor.Ve kafama acayip bi şekilde takiyorum bana neden böyle davranildi diye ders çalışmama engel oluyo düşüncelerim daha sonra Öneriniz var mı Yada yaşayan ne yapılmalı bu gibi durumlarda
Peki sizde karşınızdaki insanlara fazla değer verme ve söyleşilerini fazla takma gibi bi durum var mıdırMalesf o sıkıntı bende de var sinirlendiğim zamann elim ayağım zangır zangır titriyor
Bakış açınızı değiştirin,karşınızdakini olduğu gibi kabul etmeye çalışın,yav he he deyin geçinPeki sizde karşınızdaki insanlara fazla değer verme ve söyleşilerini fazla takma gibi bi durum var mıdır
Keşke yapabilsek buna çok ihtiyacım var bu aralar bende iyi değilim çok kötüyüm hatta herşeye alınır oldum herkesi kafaya takmaktan beynimi yemekten mahvoldum.Bakış açınızı değiştirin,karşınızdakini olduğu gibi kabul etmeye çalışın,yav he he deyin geçinişe yarıyo
Anlamayana zorla bişeyler anlatmaya çalışmayın sonra siz yıpranıyosunuz,herkesin dogrusu kendine,siz kendinizi bildikten sonra,bende ayni sizin gibiydim uyku uyuyamıyodum düşünmekten,hatta o dönem dişlerimi sıkıyodum sürekli uykumda,sonra dedim ki kendime ne gerek var kemdime zararım,herkes işine geldigi gibi davranıyo bende öyle yaptım herkese sensin sensin deyince olay çözüldü ne ben üzüldüm ne onlarKeşke yapabilsek buna çok ihtiyacım var bu aralar bende iyi değilim çok kötüyüm hatta herşeye alınır oldum herkesi kafaya takmaktan beynimi yemekten mahvoldum.
Sensin sensin ne demek istediğini anlamadım orada.Iyi güzel siyoaunda onu yapmak mesele zaten:'(Anlamayana zorla bişeyler anlatmaya çalışmayın sonra siz yıpranıyosunuz,herkesin dogrusu kendine,siz kendinizi bildikten sonra,bende ayni sizin gibiydim uyku uyuyamıyodum düşünmekten,hatta o dönem dişlerimi sıkıyodum sürekli uykumda,sonra dedim ki kendime ne gerek var kemdime zararım,herkes işine geldigi gibi davranıyo bende öyle yaptım herkese sensin sensin deyince olay çözüldü ne ben üzüldüm ne onlar
Siz kaç yaşındasınız.Ve bide insanlara fazla değer verme fazla empatiyle yaklaşma gibi bir yaklaşım sizde var mıdır?Keşke yapabilsek buna çok ihtiyacım var bu aralar bende iyi değilim çok kötüyüm hatta herşeye alınır oldum herkesi kafaya takmaktan beynimi yemekten mahvoldum.
Yani karşındakine kendini anlatmak yerine haklı çıkmak yerine,onun söylediklerine doğu olmas bile size gore,evet dogru deyip gecinSensin sensin ne demek istediğini anlamadım orada.Iyi güzel siyoaunda onu yapmak mesele zaten:'(
Siz kaç yaşındasınız.Ve bide insanlara fazla değer verme fazla empatiyle yaklaşma gibi bir yaklaşım sizde var mıdır?
[/QUO
29 yaşındayım insanları çok önemsiyorum herşeyi yutarim kimseye yukselemem hep alttan alırım karşıda ki üzülmesin diye ben üzülürüm biriyke birşey paylaşsam fazla olan parçayı ona veririm kendimi onemsemeyip hep insanları onemserim sonra ne mi olur karşı taraf artık beni pasif bulur ve birşeye tutmaz kırar ne de olsa alındığımi göstermem geceleri ise hep insanların yaptıklarına ağlarım içime atarım.
Siz kaç yaşındasınız.Ve bide insanlara fazla değer verme fazla empatiyle yaklaşma gibi bir yaklaşım sizde var mıdır?
Keşke yapabilsem artık o kadar yoruldum ki şuan yazarken ağlıyorum kendimi kimseye anlatamıyorum anlaşılmıyorum çünkü.Anlamayana zorla bişeyler anlatmaya çalışmayın sonra siz yıpranıyosunuz,herkesin dogrusu kendine,siz kendinizi bildikten sonra,bende ayni sizin gibiydim uyku uyuyamıyodum düşünmekten,hatta o dönem dişlerimi sıkıyodum sürekli uykumda,sonra dedim ki kendime ne gerek var kemdime zararım,herkes işine geldigi gibi davranıyo bende öyle yaptım herkese sensin sensin deyince olay çözüldü ne ben üzüldüm ne onlar
Lütfen üzülmeyinKeşke yapabilsem artık o kadar yoruldum ki şuan yazarken ağlıyorum kendimi kimseye anlatamıyorum anlaşılmıyorum çünkü.
Bu kişiler çevrende ki insanların tamamı artık öyle bir algı yaratmisim ki üstlerinde ben üzülmem onlara göre herşeyi alttan alırım af edersin ağzıma da etseler ben alinmam bu algıyı artık silemiyirum ben ararsam konuşuluyor ben birilerinin üzerine düşersem seviliyorum beni ben umursamasam umursayan yok başta da eşim. Ama bu aralar böyle patlamama bunalıma girmeme neden olan kaynanam Allah'ım ona da bana da akıl fikir versin.Lütfen üzülmeyinBu kişiler ailenizden birilerimi,yoksa arkadas falanmı,biraz mesafe koymayı deneseniz,bu anlaşamadığınız konulara hiç girmemeyi deneseniz,direk konuyu kapatmayı deneseniz bem öyle çozdüm çünkü
Kusura bakmayın sizi üzmek canınızi sıkmak istemezdim normalde çok neşeli biriyimdir kolay kolay kimseye ağladığımi bile göstermem hep gülerim Rabbim herkesi hep güldürsün zaten. Ama bu aralar artık insanlar için neyi ifade ettiğimi çok iyi anlıyorum.Lütfen üzülmeyinBu kişiler ailenizden birilerimi,yoksa arkadas falanmı,biraz mesafe koymayı deneseniz,bu anlaşamadığınız konulara hiç girmemeyi deneseniz,direk konuyu kapatmayı deneseniz bem öyle çozdüm çünkü
Bence sizin sorununuz hep milletin derdiyle dertlenmek,ama size sen nasılsın diye soran yok,oyüzden bu mesefeyi koyun,birakin onlar sizi merak etsin arasın sorsun,sormuyolarsa aramiyolarsa zaten onların sizin hayatınızda olmasınada gerek yok bence,Çok şükür namaza başladım Rabbime anlatiyi
Bu kişiler çevrende ki insanların tamamı artık öyle bir algı yaratmisim ki üstlerinde ben üzülmem onlara göre herşeyi alttan alırım af edersin ağzıma da etseler ben alinmam bu algıyı artık silemiyirum ben ararsam konuşuluyor ben birilerinin üzerine düşersem seviliyorum beni ben umursamasam umursayan yok başta da eşim. Ama bu aralar böyle patlamama bunalıma girmeme neden olan kaynanam Allah'ım ona da bana da akıl fikir versin.
Gerçekten tam olarak böyle en başta eşimle arama mesafe koymayı düşünüyorum sonra eşimin ailesi ve kendi ailem. Arkadaş çevremde sorun yok ama derdimi anlatacağım kimsem de yok kimseyi o kadar yakın gormuyorum kendime sonra başıma kalkarlar diye korkarım hep.Bence sizin sorununuz hep milletin derdiyle dertlenmek,ama size sen nasılsın diye soran yok,oyüzden bu mesefeyi koyun,birakin onlar sizi merak etsin arasın sorsun,sormuyolarsa aramiyolarsa zaten onların sizin hayatınızda olmasınada gerek yok bence,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?