Sinirden çıldıracağım

Büyütülecek bi konu değil ki bu. Annen de seni bırakıp gitmez herhalde sorun nedir?

Bu teklif annemdenmi çıkmış kızdan mı çıkmış bilmiyorum annem o dedi diyor kız annen dedi diyor. Neyse annem kendisi şunu demiş ama söyledi larennle konuş bakalım... bunu demesi beni sinirlendirdi. Teklif zaten başlı başına saçma annem demişse sinirim artıyor kız demişse ona ayrı sinirleniyorum ama benim için burda önemli olan annemin ne dediği. Sonuçta konı beni bunun için arayacak düzeye geldi. Bu kadın normalde beni aramaz sormaz doğum günüm geçti mesela çok umrundaysam o zaman arayıp kutlasaydı. İki yüzlü biri yüzüne güler arkandan konuşur konuşurken iğneler ama kimse farkına varmaz çok iyi oynuyor

Yok öyle gidecek misafir onlar apayrı biz ayrı. Tek eksilip gidecek kişi annem...

Tam olarak neresine bu kadar çok sinirlendiniz.
Evet saçma bir öneride bulunulmuş fakat siz de nazikçe reddetmissiniz.
Bana kalırsa siz direk teyze kızına problemli gibisiniz.

Teşekkürler. Herkesin kendine göre derdi var ama büyük ama küçük allah herkese sabır versin. Konu basit gibi görünüyor ama öyle değil bunun önceleride var birikmişlik var

Bu şekilde sadece kendi gününü mahvedersin moralin bozuk doğum günü kutlamak istemezsin değil mi? O yüzden sakin ol önce. Annen seninle ama onlarada gidecek sanırım bi ara. Senin pasta kesilsin öyle gitsin o zaman

Tam olarak neresine bu kadar çok sinirlendiniz.
Evet saçma bir öneride bulunulmuş fakat siz de nazikçe reddetmissiniz.
Bana kalırsa siz direk teyze kızına problemli gibisiniz.

Evet teyze kızını sevmiyorum yapmacık, ailemize burnunu sokan, yüze gülen arkadan konuşan kendini benle kıyaslayan biri olduğu için. Sevmeyi çok denedim inanın güler yüzlü en azından dedim takma yoksa kendine yaparsın dedim ama olmuyor hep bişeyler çıkarıyor

Kusura bakmayın kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yazdığınız probleme bakınca tekrardan okuma ihtiyacı hissettim. Acaba bir detay mı atladım diye.
Sinirden çıldırılacak birşeye rastlayamadım maalesef. Sevmediğiniz birey sanırım. Bu yüzden her hareketine sinir olup tavır takınmanız normal diye düşünüyorum.

Annen zaten oraya gitmiyor ve annen zaten sana sormalarını söylemiş sana sormuslar sende red etmissin hayir annene bağırma nedenini ve sinirden çıldırma nedenini anlamadım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…