- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
-
- Konu Sahibi French Oje
Büyütülecek bi konu değil ki bu. Annen de seni bırakıp gitmez herhalde sorun nedir?
Tamam olabilir öncesini bilmiyoruz ama şu durumda zaten onu reddederek annenizi de göndermeyerek tepkinizi vermişsiniz. Yarın doğum gününüz için can sıkacak bir şey kalmamış yani. Ben de olsam eğer arada husumet varsa ne münasebet onun evinde onun çocuğuyla kutluyorum diye düşünürdüm belki ama bu kadar kendimi yiyip bitirmezdim. Size gelecek misafirlerden eksilip oraya gidecek olanlar falan mı var yoksa?
Böyle dertler migrenimi x5 katına çıkarıyor.
Gerçekten başka derdiniz yok mu? Hayatı böyle saçma sapan şeyleri takacak kadar önemsiyor musunuz ya
Yemin ederim ağzımıza sıçıyorlar verdiğiniz tepkinin binde birini vermiyoruz.
Ne diyim mutlu yıllar
Bu şekilde sadece kendi gününü mahvedersin moralin bozuk doğum günü kutlamak istemezsin değil mi? O yüzden sakin ol önce. Annen seninle ama onlarada gidecek sanırım bi ara. Senin pasta kesilsin öyle gitsin o zamanBu teklif annemdenmi çıkmış kızdan mı çıkmış bilmiyorum annem o dedi diyor kız annen dedi diyor. Neyse annem kendisi şunu demiş ama söyledi larennle konuş bakalım... bunu demesi beni sinirlendirdi. Teklif zaten başlı başına saçma annem demişse sinirim artıyor kız demişse ona ayrı sinirleniyorum ama benim için burda önemli olan annemin ne dediği. Sonuçta konı beni bunun için arayacak düzeye geldi. Bu kadın normalde beni aramaz sormaz doğum günüm geçti mesela çok umrundaysam o zaman arayıp kutlasaydı. İki yüzlü biri yüzüne güler arkandan konuşur konuşurken iğneler ama kimse farkına varmaz çok iyi oynuyor
Tam olarak neresine bu kadar çok sinirlendiniz.
Evet saçma bir öneride bulunulmuş fakat siz de nazikçe reddetmissiniz.
Bana kalırsa siz direk teyze kızına problemli gibisiniz.
Annene kızma annen gayet iyi niyetli onur konularında okudum annemde suç yok
Anladım canım inşallah düzelirBu kadar yüz vermesi canımı sıkıyor kendini benle mukayese edecek ailemize burnunu sokacak kadar
Annen zaten oraya gitmiyor ve annen zaten sana sormalarını söylemiş sana sormuslar sende red etmissin hayir annene bağırma nedenini ve sinirden çıldırma nedenini anlamadım ki?Merhaba önceki konularımı okuyanlar bilir... anneme takıntılı bir şekilde bağlı benden büyük abla dediğim teyze kızı kendisi.
Benim doğum günümdü bu hafta öyle aile arasında pasta keselim dedik planlar aksadı, cumartesiye geldi. Cumartesi yani yarın akşam kesicez. Ailem (kalabalık aileyiz) ve bize yakın oturan amcamlar burada olacak sadece
Neyse bugün bu kız beni aradı dedi ki larenncim doğum günün varmış yarın benim kızımında doğum günü var ben diyorum ki ikinizinkini bir kutlayalım mı. (Kızı 13 yaşında falan). Şaşırdım tabi ne işim var çocukla bir doğum günü kutluycam ?! Kibar bir dille reddettim biz kendi aramızda ailecek kutluycaz diye teli kapattık
Sonra anneme sordum anne ne diyor bu diye. Annem dedi ki geçende konuştuk onun kızınında doğum günü varmış bende larenninde doğum günü var gelemiycem dedim o da ikisininkini bir yapalım mı dedi bende bilmem larennle konuş dedim dedi. Anneme çok kızdım ya bağırdım ne demek çocukla benim doğum günüm bir kutlanacak hemde onların evinde. Çok istiyolarsa onlar gelsin burda kutlasın ne münasebet yahu. Anneme dedim ya oraya gidersin ya da yarın evde benim doğum günümü ailecek kutlarız sen bilirsin ben asla oraya gitmem. Annem de gitmem tabi dedi. Sinirlerim alt üst oldu çocuk bile demiş ki büsbüyük ablayla doğum günü mü kutluycam ne alaka demiş. Hayır çocuğunun doğum gününü git ailecek kutla niye annemsiz olmaz illa nasıl bir kanca atmışlar artık pes yani
Yarın akşam pasta kesicez nasıl bir tavrım olmalı bilmiyorum canım çok sıkkın normalde hiç kutlamazdım benim amacım pasta mı sanki hep beraber olmak... amcamın çocukları benim doğum günümü bekliyor çok meraklılar ablamın pastası ne zaman kesilecek diye onları düşündüm ilkten zaten o yüzden istedim. Bu insanı aptal yerine koymak değilde nedir