sinir zıplatan kadinlar

Ya dun mini bir elbise giymistim ancak burada herkes boyle giyinir sahildi sonuçta.

Tes
Tesekkur ederim yorumunuz icin

Bu mesaji yazdiktan hemen sonra girmustim ama bu detayi konunuza yazsaydiniz aciklayarak bu kadar yorilmazdiniz
Yok yok sans isi cidden...yurt arkadaslarimla hala gorusurum.cebimizdeki son kurusu paylasir,acikinca artik pidelerimizi kemirir,ayni sudan icer yeri gelir aglardik yeri gelir gezer tozardik...sarkilar soyler mezdeke degil ama disko tarzi muzikler acar oynardik.kolbastida oynardik2006_2010 zamanlari tabitabi..falda bakardik gelecek hayalleri kurardik

Baska turlugecmezdi benim icin.tabi herkes icin farkli arkadaslik sans isi cok inaniyorum.dedikodulardan uzak insanlar girdi hayatima sukurler olsun.

eger piskolojini rahatsiz etmiyosa takma, okadar herkes herkese bakiyo
bi de yanliz gezdigin zaman, sanki insanlar daha cok bakiyolarmis gibi geliyo.
bende cok yanliz gezerim ordan biliyorum.
acele markete felan gittigimde ev halindeysem öyle sac bas daginik makyajsiz gidiyorum, oyaman sanki herkes bana bakiyo

Açıkçası rahatsız ediyo. O anda kafalarını duvara surtup sürtünme kuvvetinden elektrik akımı yaratmak istiyorum saka degil

Açıkçası rahatsız ediyo. O anda kafalarını duvara surtup sürtünme kuvvetinden elektrik akımı yaratmak istiyorum saka degil

ya iste takmicaksin, onlar baktikca sen daha özgüvenli olacaksin!
ben ergenlik zamanlarinda sanki herkes bana bakiyo boyumla dalga geciyo gibi geliyodu bana. bi ara cok üzülüyodum simdi salina salina dolasiyorum etrafda vallah umrumda degil

sen o yasdan cikmisin ama belki kendin rahatsiz oldugun bi yanin var ve insanlar baska nedenlerden (mesela üstündeki bi kiyafeti begendikleri veya seni güzel bulduklari icin) sana baktiklari zaman bile sanki senin o begenmedigin yaninla dalga geciyolar gibi geliyo

Olabilir ama kotu bi bakış olduğu da kesindi yani

Olabilir ama kotu bi bakış olduğu da kesindi yani

bazen kadinin en büyük düsmani yine kadin oluyo malesef
bosvermekden baska bi care yok. onlar baktikca sende gözlerinin icine bak hafiften siritarak kafani salla ne bilim onlar rahatsiz olsunlar

Belki de konu tipinle ilgili değildir davranışlarınla ilgilidir olamaz mı ? bir de neden arkadaş edinmiyosun,arkadaş edinilmeyen yurt mu olur,çok sıkıcı,arkadaşın olsaydı belki de bu konular gözüne çarpmazdı.

Vallahi sizi merak ettim.bir fotoğrafinizi atar misiniz bana?

Yurtta altı kişilik odada kalıyordum ders çalışacağımız zamanlar çalışma odasına giderdik,günün stresini de sohbetle atardık filan süper olurdu,tek kişilik oda yanlış seçim bence yine de sen bilirsin.
Ayrıca yurdun yarısı arkadaşımdı hiç bir rahatsızlık görmedim,hey gidi günler

Ben de yurtta kalıyorum maalesef ve ikinci maalesef şu ki; odam tek kişilik değil. Yani güzel kardeşim, sen tek kişilik odaya çıkmışsın ne güzel, demek ki bu imkan var, yani yurtta kalan bir öğrencinin yurtta en çok sahip olmak istediği imkana sahipsin ve böyle gereksiz şeylere takılıp sinirlerini yıpratıyorsun. :) Herkes her şeye bakıyor, sebebi yok birçoğunun da. Ben de ilk yılımda senin gibiydim, bakarlardı, bende tuhaf olan nedir diye düşünüp huzursuz olurdum ama öyle bişey yoktu tabi, 3. yılımdayım ve halen herkes herkese bakıyor. Neden bilmiyorum, öyle. Ayrıca yurt ortamında öyle 1-2 arkadaş olsa iyi olur ama çok arkadaş edinmek öyle ortamlarda iyi değil. Samimiyet kurmaya gelmiyorlar.

bak şimdi sana bakıcam şu embesil kendi üzerine alacak her zamanyaptığı gibi demişlerdir

canim acaba hakkında herhangi bisi duymus olablirlermi genelde oyle olur ya birimin hakkinda bisi duyarsin ne bilim onu görünce yanındaki arkdasna gosterrsin hakkinda bisiler dersin filan tarzi bisi olmuş olablr mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…