sinir zıplatan kadinlar

canim acaba hakkında herhangi bisi duymus olablirlermi genelde oyle olur ya birimin hakkinda bisi duyarsin ne bilim onu görünce yanındaki arkdasna gosterrsin hakkinda bisiler dersin filan tarzi bisi olmuş olablr mi acaba
Yok ama kimseyle muhabbetim yok merhaba merhaba o kadar

Degisik bi tipmisin acaba?
Makyaji degisikmi yaparsin?
Kas seklinmi degisik?
Merak ettim seni dgrusu.

Bazı insanlar farkında olmadan kendilerini çirkinleştiriyor. kendine yakıştığını zannettiğin bir tarzdan dolayı dikkat çekiyor olabilirsin.
Kütüphanede ses çıkaran ayakkabınız topuklu muydu yoksa böyle yer döşemesi yüzünden gacır gucur mu yapıyordu?

Belki sürekli yalnız olman dikkatlerini çekmiştir ya da tavırların seni burnu havada biri gibi algılamalarına sebep olmuştur fiziksel özelliklerinle ilgili değildir o_O

Ben de çok rastliyorum bu tarz bakislara kizlarda. Fakat son zamanlarda dayanamadim direkt gider söylerim hayirdir cidden rahatsiz oluyorum diye. Ama iltifat ediyorlar. Saçınızı merak etmistik cok beğendik, kolyenize bakiyorduk vs. Aslinda olay şu : kiskanclik. ! Bir mekana girdiğinizde dikkat ceken biri olunca komplekse giren kizlar genelde dikkatlice bakıp yalandan yanindakine siritip gulerler. Hemen anlasiliyor.

Bence kendinizi siradan gormeyin. Dikkat çeken birisi olmalisiniz. Bu duygu bence cok da güzel. :KK66:

Bazı insanlar farkında olmadan kendilerini çirkinleştiriyor. kendine yakıştığını zannettiğin bir tarzdan dolayı dikkat çekiyor olabilirsin.
Kütüphanede ses çıkaran ayakkabınız topuklu muydu yoksa böyle yer döşemesi yüzünden gacır gucur mu yapıyordu?
Dedim ya gayet normal bi tarzim var zaten fotomu attigim arkadaşlar da dikkat çekici derecede bi çirkinlik olmadığında hemfikir. Erkekler tarafından da ilgi çekebilen biriyim. Çok güzel ya da çirkin değilim. Giyim tarzim normal makyaj da bi allık bi ruj. Ayakkabı topuklu değildi gacir Gucur ses çıkarıyordu bot olduğu için.

Ben de çok rastliyorum bu tarz bakislara kizlarda. Fakat son zamanlarda dayanamadim direkt gider söylerim hayirdir cidden rahatsiz oluyorum diye. Ama iltifat ediyorlar. Saçınızı merak etmistik cok beğendik, kolyenize bakiyorduk vs. Aslinda olay şu : kiskanclik. ! Bir mekana girdiğinizde dikkat ceken biri olunca komplekse giren kizlar genelde dikkatlice bakıp yalandan yanindakine siritip gulerler. Hemen anlasiliyor.

Bence kendinizi siradan gormeyin. Dikkat çeken birisi olmalisiniz. Bu duygu bence cok da güzel. :KK66:
İste ben öyle olmadığını düşünüyorum kıskançlık dolu bakışlar değil onlar

ya güzelliginin farkinda degilsin:))
yada cokk farkli bi tarzin var..
hangisi cok merak ettim.. resmini görmek isterdim :KK70:D
yoksa tek basina takildigin icinmi herkesin sana baktigini fark ediyosun?

bu konuya fazla takikdiginiz icin surekli dikkatinizi cekiyor bence...gun icinde bana bakip konusan onlarca insan olabiliyor bazen ama olumlu veya olumsuz kafaya asla takmam... milletin agzi torba degilki buzesin !

Farkettiysen hep yalnız olduğun zamanlara denk gelmiş çünkü bazı kızlar yanlarında arkadaşları varken severler böyle tek gördükleri insanlar hakkında bişey bulup aralarında konuşmayı. eğer onlar da yalnız olsalardı bırak tip tip bakmayı kafalarını kaldırmazlardı:) bizim memleketin kadını birbirine b*k atmayı biraz seviyor ama tek kalınca yemiyor işte. Takılma mal insan çok,herkesi kafaya takacak olsaydık ohoo:)

Dikkat çeken bir şeyin olabilir. Bu ille güzellik veya çirkinlik olacak diye bir şey yok. Kütüphane ortamında ses çıkaran ayakkabıyla gezene ben de dönüp bakarım mesela.

Bir de şu arkadaşlık meselesi var. Böyle okul gibi topluluk içinde arkadaş edinmemeye özen göstrmen komiktir belki. Eğreti hareketlerin olabilir bu uğurda. Bana komik geldi mesela okulda arkadaş edinmemek için özen göstermek. Çok matah bir şeymiş gibi :) Özen gösterecek daha mantıklı şeyler bulabilirsin, sosyal olmak ama muhabbeti dozunda bırakmak gibi. Bu kadar kasmana gerek yok, insan arkadaş sahibiyken de yalnız kalıp kafasını dinleyebilir yani.

Merhaba kızlar su an acayip sinirliyim. Sebebi de insanların değişik bakışları. Bir ay önce okula ders çalışmaya gittim kütüphaneye iki kizin onunden geçtim bisey deyip güldüler. Sinir oldum ama ayakkabim ses çıkarıyordu belki ona takilmislardir diye çok üstünde durmadim. Dun yolda yürürken bi kafede oturan iki kız arkalarını dönüp bana bakarak fisildastilar. Ona da uyuz oldum. Kiskanmislardir demeyin çünkü kiskanilacak kadar güzel değilim kesinlikle. Az önce de yurtta yemek yerken embesil tiplinin teki bana bakıp birşeyler söyledi ben görünce hemen kafasını çevirdi diğer yanindaki iki kızı goz ucuyla izledim bana bakıp konuştular. Sonunda güldüler. Çok güzel sayilmam ama çirkin kısa ya da şişman da değilim. Yurtta yalniz takilirim hep arkadaş edinmemeye özen gösterdim odamda kafa dinlemek için. Neden sizce bu kızlar boyle salaklik yapıyor. Bi daha söylüyorum kiskanilacak bi güzelliğim yok. Ama dalga geçilecek bi cirkinligim de yok isteyene foto da yollayabilirim acaba çok tipsizim de benim mi haberim yok. Neyse görüş bildirirseniz sevinirim hepinize tesekkurler
Bence takma kafana her yerde konu sensen güzel bile. Demek ki birsey yapmadan bile iktidar sensin. Anca konuşurlar ötesi ne ki onların ayıbı arkadaşım

Merhaba kızlar su an acayip sinirliyim. Sebebi de insanların değişik bakışları. Bir ay önce okula ders çalışmaya gittim kütüphaneye iki kizin onunden geçtim bisey deyip güldüler. Sinir oldum ama ayakkabim ses çıkarıyordu belki ona takilmislardir diye çok üstünde durmadim. Dun yolda yürürken bi kafede oturan iki kız arkalarını dönüp bana bakarak fisildastilar. Ona da uyuz oldum. Kiskanmislardir demeyin çünkü kiskanilacak kadar güzel değilim kesinlikle. Az önce de yurtta yemek yerken embesil tiplinin teki bana bakıp birşeyler söyledi ben görünce hemen kafasını çevirdi diğer yanindaki iki kızı goz ucuyla izledim bana bakıp konuştular. Sonunda güldüler. Çok güzel sayilmam ama çirkin kısa ya da şişman da değilim. Yurtta yalniz takilirim hep arkadaş edinmemeye özen gösterdim odamda kafa dinlemek için. Neden sizce bu kızlar boyle salaklik yapıyor. Bi daha söylüyorum kiskanilacak bi güzelliğim yok. Ama dalga geçilecek bi cirkinligim de yok isteyene foto da yollayabilirim acaba çok tipsizim de benim mi haberim yok. Neyse görüş bildirirseniz sevinirim hepinize tesekkurler
Bence yanlız olduğun için senin hakkında konuştuklarıni sanıyorsun

X