Ama daha öncekiler tanimiyordusizin belki de sürekli yalnız olmanız, sosyalleşmemeniz onlar için konu olmuştur..
Tabii ki hayır. Benim dışarda çok arkadaşım var. Bu sene özellikle yurtta tek kişilik odaya çıktım ki en azından ders çalışayım rahat rahat ve kimse rahatsız etmesin diye. Öyle bi durum kesinlikle yok.Sosyal fobiniz var destek alın. Hatta muhtemelen obsesif dereceye yükselmiş.
Bu tür bakışları yakaladığınız da ellerinizi nereye koyacağınızı bilemeyip, kaçma hissi mi oluşuyor? Terliyor musunuz?
Lafın gelişi öyle dedim. Genelde benim yaşıtım kişiler bunu yapanlarBu arada sizin gibi genç kızların, bunu yapan diğer kızlara kadın dediğini hiç duymamıştım, Konu başlığınız nedeniyle diyorum. Kadın diyince aklıma daha orta yaş insnlar geldi.
Yok canım. Çok güzel değilim.belki üstünüze alınıyorsunuzdur. brn merak ettim acıkcası sizi, boyle diyenler hep cok guzel cıkar :)
Tesekkur ederim yorumunuz için. Ama önceden başka bir bayana daha yazmıştım size de söyleyim. Benim dışarda çok arkafasim var. Özellikle ben istedim yurtta olmamasını. Erkek arkadasim da var ve yurdu çoğu zaman otel niyetine kullanıyorum. Gece ders çalışayım kimse rahatsız etmesin diye özellikle arkadaş edinmemeyw özen gösterdimsaç şeklini kıyafetleriniz falan farklıdır belki, dönüp baktıklarına göre, dikkat çekecek bişey var demek ki sizde. Ama neyse ne , çok takılmayın diycem ama kime olsa bi morali bozulur yani haklısınız. Bu arada arkadaş edinin lütfen, daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz.
Eminim cook guzelsinizdir. Beni değil ama sizi kiskandiklari için göz hapsine aldıkları bellibizede çift olarak gezerken çok bakarlar şaşkın şaşkın ama sebebi benim kilolu olup eşimin normal olması birazda yakışıklı sayılır olmasıbu adamın bu kadınla ne işi var bakışları yani hiçde umrumda değil sizde takmayın bakan baksın
Az once yazdim bu yorumunuzu gormeden yazdim affolaTesekkur ederim yorumunuz için. Ama önceden başka bir bayana daha yazmıştım size de söyleyim. Benim dışarda çok arkafasim var. Özellikle ben istedim yurtta olmamasını. Erkek arkadasim da var ve yurdu çoğu zaman otel niyetine kullanıyorum. Gece ders çalışayım kimse rahatsız etmesin diye özellikle arkadaş edinmemeyw özen gösterdim