- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
Ben neden anlatamiyorum yahu :)) bilerek yurtta arkadaş istemedim. Zaten sürüyle arkadaşım var. Ve bir sevgilim de var. Ancak su da bir gerçek ki yurtlarda cok eğlenceli gibi görünen ilişkilerin arkasında bi yığın dedikodu fitne de girla gidiyor. Ben de gecen sene gozlemledim ve kesinlikle boyle bir şey var. Eğlence anlayışları da farklıdır herkesin. Ben de mesela odaya yıkılıp mezdeke oynamayı ya da fal bakmayı çok eğlenceli bulmam. Saygı duymak lazimAa siz o yurtta tek kisi kalan ve kimseyle konusmayan kisilerdenmisiniz? 4 yil yurtta kaldim.hayatimin en eglenceli yillariydi.gir gir samata ohh miss gibi eglenceli yillardi...
Hep merak ederdim bunlar hangi dunyada yasiyor.tas olsa catlar?
Ne demek kimseyle arkadaslik kurmamaya calismak..
10 yil sonrada hic arkadasim yok diyip sizlarsiniz
Tabii ki hayır. Benim dışarda çok arkadaşım var. Bu sene özellikle yurtta tek kişilik odaya çıktım ki en azından ders çalışayım rahat rahat ve kimse rahatsız etmesin diye. Öyle bi durum kesinlikle yok.
sizin bu özgüveniniz yeter. bayılıyorum sizin gibi insanlara :)bizede çift olarak gezerken çok bakarlar şaşkın şaşkın ama sebebi benim kilolu olup eşimin normal olması birazda yakışıklı sayılır olmasıbu adamın bu kadınla ne işi var bakışları yani hiçde umrumda değil sizde takmayın bakan baksın
Yok aslında. Normal giyinen öyle sıradan görünümlü bir insanimKisa sisman kısmına takilirdim normalde ama bir bakima dogru insanlar kilolulara ya da asiri zayiflara bakiyorlar, bence bu kadar bakilip konusulan biriyseniz ya tarzinizda ya fiziksel gorunusunuzde dikkat cekecek bisey vardir (ilginc bir sac rengi, farkli bir giyim tarzi, dovmeler, piercingler vs)
teşekkür ederim canımsizin bu özgüveniniz yeter. bayılıyorum sizin gibi insanlara :)
Teşekkürler canım.ben foto gordum :) sacları cok guzel masallah ona bakıyolardır :)
Yok aslında. Normal giyinen öyle sıradan görünümlü bir insanim
Yoo hic değişik değil. Bilmiyorum neden boyle yapıyorlar 3 oldu buBu kadar cok kisi arkanizdan birsey soyleyip guluyorsa bir terslik var demektir. Giyim tarziniz cok degisik olabilir mesela. Ama bana kuruntu yapiyorsunuz gibi geldi.
Off bu bir ego değil neden kotu niyetlisin. Herkes demedim uç defa olunca insan düşünüyor haliylebence senin yardım alman şart.
herkesin sana baktığını düşünmekten vazgeç.
ben ego manasın da demedim zaten.Off bu bir ego değil neden kotu niyetlisin. Herkes demedim uç defa olunca insan düşünüyor haliyle
acaba o gün icin giydiginiz renkler veya giyiminiz mi cok dikkat cekti bilemedim sizi görmeden bunu söylemekte zor ama üst üste oldugu sanki tesadüf olmadigini gösterir
yinede kendinize güveninizi kaybettirecek bir olay degil siz özgüvenli bir bayansiniz böyle hissettim cok takilmayin bunlara
Off bu bir ego değil neden kotu niyetlisin. Herkes demedim uç defa olunca insan düşünüyor haliyle