sinir zıplatan kadinlar

Size acı söylemekten çekinmeyecek dobra bir dostunuza absürt bi tarafınızın olup olmadığını sorun.
Samimi olarak varsa da söylemesini rica edin açıkça.
Birden fazla 'yok' cevabı alırsanız kontrollü deneyiniz sonuçlanır, yalnız kalmayı isteyen sağ yanınızın haricinde, sol yanınızın da istemsizce sürekli yalnız takılmaktan ilgi paranoyasına tutulduğu sonucuna varabilirsiniz.

Ben neden anlatamiyorum yahu :)) bilerek yurtta arkadaş istemedim. Zaten sürüyle arkadaşım var. Ve bir sevgilim de var. Ancak su da bir gerçek ki yurtlarda cok eğlenceli gibi görünen ilişkilerin arkasında bi yığın dedikodu fitne de girla gidiyor. Ben de gecen sene gozlemledim ve kesinlikle boyle bir şey var. Eğlence anlayışları da farklıdır herkesin. Ben de mesela odaya yıkılıp mezdeke oynamayı ya da fal bakmayı çok eğlenceli bulmam. Saygı duymak lazim

sizin bu özgüveniniz yeter. bayılıyorum sizin gibi insanlara :)

Kisa sisman kısmına takilirdim normalde ama bir bakima dogru insanlar kilolulara ya da asiri zayiflara bakiyorlar, bence bu kadar bakilip konusulan biriyseniz ya tarzinizda ya fiziksel gorunusunuzde dikkat cekecek bisey vardir (ilginc bir sac rengi, farkli bir giyim tarzi, dovmeler, piercingler vs)

Yok aslında. Normal giyinen öyle sıradan görünümlü bir insanim

bence senin yardım alman şart.
herkesin sana baktığını düşünmekten vazgeç.

Bu kadar cok kisi arkanizdan birsey soyleyip guluyorsa bir terslik var demektir. Giyim tarziniz cok degisik olabilir mesela. Ama bana kuruntu yapiyorsunuz gibi geldi.

gercekten size bakmış da olabilirler,
sizin bulundugunuz tarafta bir yere bakarken üzerinize alınmış da olabilirsiniz,
ya da hic kimse size bakmıyorken dahi kendi aralarındaki gülüşmeleri vs sürekli kendiniz hakkında yorumluyor, olmayan bakışlar bile tanımlıyor olabilirsiniz.

ancak bu durumun sizi yordugu açık.
mesela biri bana baksa umursamam bile, birine benzettiyse de gelsin sorsun. tanımadıgım insanların davranıslarına anlamlar yükleyip kendimi yoramam.
fakat siz böyle degilsiniz. tam tersine sinirleniyor ve işinize konsantre olamıyorsunuz belki de gününüzün kotu gecmesine neden oluyor bu durum.
yerinizde olsam bir psikiyatra giderim, olan biteni anlatırım. belki telkin belki ilac, bana soyleyeceklerine göre hayatımı yonlendirir sinirsiz pamuk gibi devam ederim.
insanlar bakıyor diye kendinizi üzmeye deger mi?

Yok aslında. Normal giyinen öyle sıradan görünümlü bir insanim

Bazen bize normal-siradan gelen seyler baskalarinin ilgisini cekebiliyor, mesela bir arkadas saclarinizin cok guzel oldugunu soylemis, ben de bakarim oyle blendax reklamindan firlamis gibi saclara

Ya da şöyle diyeyim benim 15 yillik dovmelerim var benim icin artik coook siradanlar ama ozellikle bu tarz seylere alisik olmayan bolgelerde dovmeli bir anne cok dikkat çekiyor. Bakip fisir fisir konuşuyorlar, benim normalim onlara anormal geliyor çünkü.

Bu kadar cok kisi arkanizdan birsey soyleyip guluyorsa bir terslik var demektir. Giyim tarziniz cok degisik olabilir mesela. Ama bana kuruntu yapiyorsunuz gibi geldi.
Yoo hic değişik değil. Bilmiyorum neden boyle yapıyorlar 3 oldu bu

aman bosver bakan baksin gülen gülsün
dert edinme bunu kendine

acaba o gün icin giydiginiz renkler veya giyiminiz mi cok dikkat cekti bilemedim sizi görmeden bunu söylemekte zor ama üst üste oldugu sanki tesadüf olmadigini gösterir
yinede kendinize güveninizi kaybettirecek bir olay degil siz özgüvenli bir bayansiniz böyle hissettim cok takilmayin bunlara

Off bu bir ego değil neden kotu niyetlisin. Herkes demedim uç defa olunca insan düşünüyor haliyle

ben de diyorum ki düşünmüş olabilirsiniz,
1-2kez gercekten baktılarsa 3. 4. yü üzerinize alınmaya baslamıssınızdır belki?

fakat 1.de bile kafanıza takacak kadar sinirlendiyseniz gün icerisinde gerilimli bir hayatınız var diye düşündürttü bu durum bana.
ömrünüzü huzursuzlukla, stresle, hele böyle onemsiz seylerle tüketmeyin bosu bosuna.
gidin bir doktora,
güzelce konusur hem rahatlarsınız hem de belki bakısları takmayı bırakırsınız.
diger üyelerin dedigi gibi takıntıdır belki sizinki?
hayat kalitenizi düşüren bir durum varmış sonucta, sinir stres sahibi olmaya deger mi böyle ufak seyler icin...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…