Sinir olmamak elde degil

gider alırım eşyalarımı,bu saatten sonra da bir daha o eski yüzü bulamaz benden ve ayrıca arkadaş olarak ta kalamam artık

Bu kıyafet paylaşımı en çok kasba, köyde gerçeleşiyor , çünkü anneler şalvarla t-shirtle idare ediyor ama gençler öyle değil birde parasızlık var şehirde rastlamadım
Üniversite de yurtta kaldim o kadar kiyafet isteyen vs oldu ama acik ve net bir sekilde asla kiyafetlerimi paylasmadigimi soyledim. Dolayisiyla hic de sorun yasamadim. Kiyafet paylasiyorsaniz bunuda goze alacaksiniz

21 yasinda okuyo akli basinda onceleri kardes ayagina yatiyodu giveniyodum ama gormeye basladim artik yuzunu kendi kardesim bile benden bu kadar cok sey alip gitmez habersiz

Kapisina dikilicen Allah ne verdiyse sayican. Esyalarinida alip gidicen.
Onu essekten dusmuse ceviririm be.
Agzima geleni sayarim yerin dibine sokarim. Yok arkadas yok kirilmasin demem. Yuzsuzlugunde bi adabi var canim.

Kufru basar gidetim. Sikiyosa gelsin arkamdan konussun. Pisman ederim.

Herhalde arkandan saftiriğin teki diyordur ve gülüyordur

kıyafetlerinizi özel eşyalarınızı neden bir başkasına verirsiniz ki inanki hiç anlamıyorum sizi benim gömleğimi bir başkası giydikten sonra ben hayatta giyemem hemen aklıma terlediği gelir. Bence bundan sonra hiç bir eşyanızı vermeyin böyle sorumsuz bir insanla da arkadaşlığınızı kesin.

X