Aklımdan ne mi geçiyor? Geldi yine tipini s..Merhaba hanimlar. Akrabalarınizdan, iş yerinizden yada sosyal hayatinizda, sebepli veya sebepsiz sinir oldugunuz insanlari gördüğünuzde ilk aklınızdan ne geçiyor ? O insanlara Nasıl davranıyorsunuz ?
Ben genel olarak insan sevmiyorum. Disari cikinca markette pazarda esnafta vs bes dakikalik sahte bir gulumseme merhaba konusma.akrabalarimdan sevmediklerime genel olarak hic konusmam yani selamlasirim ama aramam sormam yolda karsilastim yalandan kosarim isim varms gibi.eve zaten genel olarak misafir kabul etmem yani usengecim ayni zamnda. Hayatim boyunca tek olmayi cok sevdim alisveris yapmak disarsa yemek yemek kahve icmek bircok sey. Eşimede bazen sinir oluyorum hemen uyuyorumMerhaba hanimlar. Akrabalarınizdan, iş yerinizden yada sosyal hayatinizda, sebepli veya sebepsiz sinir oldugunuz insanlari gördüğünuzde ilk aklınızdan ne geçiyor ? O insanlara Nasıl davranıyorsunuz ?
Bunun net bir cevabı olamıyor malesef ama genellikle mesafeli.Merhaba hanimlar. Akrabalarınizdan, iş yerinizden yada sosyal hayatinizda, sebepli veya sebepsiz sinir oldugunuz insanlari gördüğünuzde ilk aklınızdan ne geçiyor ? O insanlara Nasıl davranıyorsunuz ?
Ferhans sen bu aralar rahat rahat dur kimseyi (m)ikme.Aklımdan ne mi geçiyor? Geldi yine tipini s..
..min ne geçecek
İş hayatında oluyor. Ve biliyorum ki onlar da bana karşı boş değillerMerhaba hanimlar. Akrabalarınizdan, iş yerinizden yada sosyal hayatinizda, sebepli veya sebepsiz sinir oldugunuz insanlari gördüğünuzde ilk aklınızdan ne geçiyor ? O insanlara Nasıl davranıyorsunuz ?