- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
-
- Konu Sahibi huzurgerek
benimde basima gelmisti ama tam tersi sabhtan aksama kadr msj atmis gelmdydi.ertesi gun hepsi bi geldi 100 u askin bende sasrdydim noluyo dye.teknik bsydr gecerKizlar saat 6dan beri sevgilimin telefonundan surekli mesaj geliyor atmiyorum ben diyor ben telefonu kapatip actim duzelmedi simdide o kapatti hala geliyor mesaj. Boyle bir durumla karsilasan oldumu hatlarimiz avea. Onun telefonu lumia, benimki galaksy ace. Musteri hiz. Arasak?
Hic öyle bir şey duymadım yasamadim..alla alla niye öyle oldu ki
Bnmde ba
benimde basima gelmisti ama tam tersi sabhtan aksama kadr msj atmis gelmdydi.ertesi gun hepsi bi geldi 100 u askin bende sasrdydim noluyo dye.teknik bsydr gecer
Müşteri hizmetlerini arayın teknik bir arıza olabilir bir ara annemin telefonunda sorun olmutu atılan mesajlar Çifter ,üçer hatta beşer beşer bile gidiyordu sonra kardeşim düzeltti geçmiş gün nasıl düzeltti bilmiyorum sonrada telefonunu değiştirdik zaten.Kizlar saat 6dan beri sevgilimin telefonundan surekli mesaj geliyor atmiyorum ben diyor ben telefonu kapatip actim duzelmedi simdide o kapatti hala geliyor mesaj. Boyle bir durumla karsilasan oldumu hatlarimiz avea. Onun telefonu lumia, benimki galaksy ace. Musteri hiz. Arasak?
Mesaj değil de arama oluyor annemin telefonunda. Kadın kaç kere söyledi ben de inanmamıştım. Yanında oturuyorum bir gün baktım ben arıyorum
Telefonlarda ekran kiliti olur senin telefonunda da vardır mutlaka kullanmasan devreye girir,bir ara benim telefonumda da oldu devreye girmemiş tel çantamda annem arıyor ne oldu anne diyorum kızım sen aradın beni diyor hem 4-5 kere aramış bu kız benimle niye konuşmuyor diyormuş annem sonra annem aradı Anlattı durumu.Ayy o daha kotuymus, nasil gecti peki?
Ayy o daha kotuymus, nasil gecti peki?
Telefonlarda ekran kiliti olur senin telefonunda da vardır mutlaka kullanmasan devreye girir,bir ara benim telefonumda da oldu devreye girmemiş tel çantamda annem arıyor ne oldu anne diyorum kızım sen aradın beni diyor hem 4-5 kere aramış bu kız benimle niye konuşmuyor diyormuş annem sonra annem aradı Anlattı durumu.
Geçmedi ki! Hala oluyor. Ben işteyim anneciğim arıyor.Beni aradın Pinoli diyor. Yok aramadım canım diyorum. Beraber otururken filan çalıyor. Biz de gülüyoruz artık.Annemin telefonu da sizinle aynı marka.Sadece model değişik .Telefondan kaynaklı bence.
İnternetten geliyor olabilir öyle site vardı gönderen noyu yaziyorsun sanki o atiyormus gibiKizlar saat 6dan beri sevgilimin telefonundan surekli mesaj geliyor atmiyorum ben diyor ben telefonu kapatip actim duzelmedi simdide o kapatti hala geliyor mesaj. Boyle bir durumla karsilasan oldumu hatlarimiz avea. Onun telefonu lumia, benimki galaksy ace. Musteri hiz. Arasak?
Neyseki bu ariza annene ozel :)
Sadece abimle benim numaramda oluyormuş.Ya cidden çok komik ama.