- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
Ramazan diyet serüvenleri kapıdaO ne ya Bende ramazanda öyle oluyorum, sahura kadar oturuyorum sonra artık gündüz kaçta kalkarsam çoğunukla 12de kalkıyorum ama
Öyle de olmuyor be canım :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan diyet serüvenleri kapıdaO ne ya Bende ramazanda öyle oluyorum, sahura kadar oturuyorum sonra artık gündüz kaçta kalkarsam çoğunukla 12de kalkıyorum ama
O ne ya Bende ramazanda öyle oluyorum, sahura kadar oturuyorum sonra artık gündüz kaçta kalkarsam çoğunukla 12de kalkıyorum ama
Ice serinletici çarşaf deneyeniniz oldu mu, almıştım kayboldu
kel merhemi kullandı. çıkmadı saç.O ne ilk defa duydum :44: Kelin merhemi olsa kendi başına sürer diye bir laf var Nihilcim, sen neden kullanmıyorsun
Ramazan diyet serüvenleri kapıda
oyle napim uyku gelmiyor...
o degilde bugunu 1 tabak kahvaltilik gevrekle gecirdim saat kac olmus birsey yemedim vay be
kel merhemi kullandı. çıkmadı saç.
saat oniki olmuş. acıktım.
klimalı şilte alalım sana. tek kişiliğini alıp çift kişilik de uyuyabilirsin.Ben duydum, yatana kadar buzluğa koyuyorsun yatmaya yakın yatağa seriyorsun sonra serin serin yatıyorsun... Ama beni o da çarpar yaaa
klimalı şilte alalım sana. tek kişiliğini alıp çift kişilik de uyuyabilirsin.
teki bin tl. çifti iki bine veriyorlar.
Kim diyet yapıyor ramazan da yaa :44: Ben var yta ne bulsam yiyorum valla, normalde ekmek yemem ramazanda ekmeğe dayanıyorum açlıktan
Lezzetli şeyler yapmamıştım umarım annem. Bir bakayım,Ye canım, yarasın..
Normal klima üstten üfler yaO nasıl bir şey ki :44: Pahalıymış yahuuu
Kim diyet yapıyor ramazan da yaa :44: Ben var yta ne bulsam yiyorum valla, normalde ekmek yemem ramazanda ekmeğe dayanıyorum açlıktan
Kız hasta olursun ye biraz.. :26: Kilon kaç canım senin?
Normal klima üstten üfler ya
bu yatak kliması. Biraz alçaktan üflüyor havayı
161 boy 49 kilo
Valla bilim çok ilerledi neler yapıyorlar
Kıskandım
senin kac :26::26::26::26::26::26:
1.69 boy
62 kilo :26:
5 kiloyu bana ver tamamdir
Valla ne iyi dedin, keşke verebilsem sana Aslında boyuma göre iyi ama bölgesel kilom var.. Basenlerim ve tam üst bacak kısmım birazcık fazla
bana ver hepsiniiiiiiii