Öğretmen olsam böyle olurdum tahminimce, çocukları motive eden, onlara bardağın dolu kısmını gösteren bir öğretmen.
Aslında öğretmen olmalıydım diyorum ama sonra diyorum ki sen idealist olcaksın da ne olacak, bu ülkedeki ebeveynlerin saçmalıklarla doldurduğu beyinlere sahip gençlerin %80'i seni salaklıkla suçlayacak, gerzeğe bak ne yapmış falan diyecek. Ama olsun belki %20'ye ulaşabilirdim...
Öğretmen olsam böyle olurdum tahminimce, çocukları motive eden, onlara bardağın dolu kısmını gösteren bir öğretmen.
Aslında öğretmen olmalıydım diyorum ama sonra diyorum ki sen idealist olcaksın da ne olacak, bu ülkedeki ebeveynlerin saçmalıklarla doldurduğu beyinlere sahip gençlerin %80'i seni salaklıkla suçlayacak, gerzeğe bak ne yapmış falan diyecek. Ama olsun belki %20'ye ulaşabilirdim...
Evet Ahmet Naç ,böyle öğretmenlerin çoğalması dileğiyleGuzelmis gercekten.. =)
Ahmet ogretmendi sanirim. O geldi aklima.
Rap sarkilarla egitim veriyordu gecenlerde tv de gormustum.
Degisik ve akildi kalici oldugu ve bizim ulkemizde de bu sekilde hem eglenceli hemde farkli
yontemlere basvuruluyor olmasi guzel bence =)
Evt bazen fedakâr öğretmenler haber oluyor ve olmayan daha çok vardır.Ülkemizin bundan daha iyi jestler yapan, motive eden çok sayıda öğretmeni var.
Bu yaptığı ne ki , cebinden dahi harcayıp o öğrenciyi usutmeyen öğretmenlerimiz var.
Evet ben diyorimyine diyeceğim , bu batı hayranliginiz öldürecek beni.
Altı üstü 3 5 not yazmış. Tebrik ederim ancak abartılacak bit durum değil.
Eğitim sistemimiz sorunlu , ancak öğretmenlerimizin çoğu bu sisteme yeniliyor.
Işinin ehli olmayan öğretmenler var elbet onların elinde de çocuk ziyan oluyor.
Evt bazen fedakâr öğretmenler haber oluyor ve olmayan daha çok vardır.
Bu hayranlık benide gebertecek birgün.
Yani batı ağımıza micsa ki miciyor: dünyanın gözü önünde iraka özgürlük için giren amerikan askerleri penislerini önlerinde diz cokturdukleri kadınların ağzına sokma fotolarıni hepimiz gördük.
Ama ben diyorum ki ne güzel sokmuslar, o boyuttayiz.
bir tik daha abartırsan abartıdan gideceksin efide.. burada yapılan paylaşımlarda ne Amerikan askerleri var ne de yapılan eziyetler.. ama bak bir altta karısının arabasına bilmem kaç kurşun yağdıran yurdum insanı var.. kaldı ki o ülkelere girilmeden önceki hali de mükemmel değildi, girildikten sonra ki hali de mükemmel olmadı.. ırak da saddamın oğlunun yeni evlenen kadınları, okuldan çıkınca canının istediği kızları nasıl kapadığına dair bir sürü film çekildi bir bak istersen..
burada gayet güzel bir şey yapan bir öğretmen konu edilmiş, beğenmediysen ya da taktir etmediysen oku geç.. sen bu ülkeye hayransın bu hayranlığın beni öldürmüyor ama, direkt ilgilendirmiyor, sende öyle yap tavsiye ederim 100%
Ama ben sana didim sukret diye...
Tez zamanda bu ülkeden gidesin işşalllahhhhyok yani ne diyeyim, en iyisi bir kaç daha batı konusu açayım ben de gözümüz gönlümüz açılsın
Tez zamanda bu ülkeden gidesin işşalllahhhh
Amerikanyalara gidesin işşallah,bıktık kızım senden,git artık be yaaaaa
Git oralardan bağlan bize işşallah.gitsem de bu benden kurtulacakları anlamına gelmiiiibatı heyranlığımı her konuda göstermeye devam ediciiim I Batı
Sana özel değildi cevabım ::) muz Cumhuriyetinin dunyaya yasattigu gerçekler bunlar abartı değil. Biz o dünyada yaşıyoruz. Bunlara rağmen gelipte köprüleri agizlarina dolarlarsa bu cevap elzem olur.bir tik daha abartırsan abartıdan gideceksin efide.. burada yapılan paylaşımlarda ne Amerikan askerleri var ne de yapılan eziyetler.. ama bak bir altta karısının arabasına bilmem kaç kurşun yağdıran yurdum insanı var.. kaldı ki o ülkelere girilmeden önceki hali de mükemmel değildi, girildikten sonra ki hali de mükemmel olmadı.. ırak da saddamın oğlunun yeni evlenen kadınları, okuldan çıkınca canının istediği kızları nasıl kapadığına dair bir sürü film çekildi bir bak istersen..
burada gayet güzel bir şey yapan bir öğretmen konu edilmiş, beğenmediysen ya da taktir etmediysen oku geç.. sen bu ülkeye hayransın bu hayranlığın beni öldürmüyor ama, direkt ilgilendirmiyor, sende öyle yap tavsiye ederim 100% çalışıyor :)
Sana özel değildi cevabım ::) muz Cumhuriyetinin dunyaya yasattigu gerçekler bunlar abartı değil. Biz o dünyada yaşıyoruz. Bunlara rağmen gelipte köprüleri agizlarina dolarlarsa bu cevap elzem olur.
İraka Saddamın ettikleri amerikayi haklimi yaptı şimdi. Saddam kimin askeriydi. ..
Neyse cnm herkesin hayranlığı kendine : p
Ayrıca kötü şeyler cinayetler tek bizim ülkede olmuyor. Ordan çıkışı yok konunun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?