Sınıfa Geldiklerinde Karşılaştıkları Şeye İnanamadılar!

8ci sınıf birinci sömestrde karneme matematiğim zorla iki düşecekti,sınıf öğretmenimiz de matematik hocamızdı.. Karne dağıtılırken sıra bana gelince hocanın yüzünde pis bi sırıtma görünce anladım bi tuhaflık var, karneyi görünce çıldırmıştım, mat 1di ve hoca o bir rakamının önünde arkasında koca birer nokta yapmıştı... Gözlerim dolu dolu hocam benim iki düşüyordu bu yanlış dedim, o da hayır doğru kanaat notu kullanıp 1 yaptım dedi... Niye dedim, çünkü diğer derslerim çok iyiydi ama matematiği sevmiyordum ve o 1le teşekkür belgesi elimden gitmişti... Hoca bana, çünkü senin hakkın bu 1 değil lingen, sen zeki bir çocuksun ve matematik zekan var kullanmalısın dedi.. Şubat tatilinde okulda kurs verdi hoca eksiksiz gittim ve öyle bir çalıştım ki 2ci dönem 5 düşürdüm... O günden sonra ben değil matematik benden korktu:)
Adı bile hala aklımdadır canım hocamın, seni çoooook seviyorum Orhan hocam

tam benim kafadan bu hoca helal olsun ama ben hızımı alamaz kopyada yazardım

yok canım öyle olmuyor ya,
çok çok farklı bir felsefe hocam vardı lisede,
sayısalcılar bile kadına bayılırdı düşün.

ki her zaman motive edici olmuştur, hatta kendi muhafazakar biri olmasına rağmen inanılmaz açık fikirli biriydi, o yönüyle de diğer bir çok kişiden farklıydı.
Ve sınav kağıdının sonuna her zaman "başaracaksınız" yazardı...

Aman da ne kadar duygulandim bulunmaz bir öğretmen. .
Hem da Türk deyıl ..

Guzelmis gercekten.. =)

Ahmet ogretmendi sanirim. O geldi aklima.
Rap sarkilarla egitim veriyordu gecenlerde tv de gormustum.
Degisik ve akildi kalici oldugu ve bizim ulkemizde de bu sekilde hem eglenceli hemde farkli
yontemlere basvuruluyor olmasi guzel bence =)

karınca yola çıkmış...hacılığa...yolda sormuşlar nereye..kaa beye...(keşke şapkalı aa lar geri gelse)
sen varamazsın,yol uzun.......varamasam da uğrunda ölürüm.....

öğretmenlik ,,kutsal meslek....uğrunda ölünüp ölünemeyeceği tartışılır..bir tek çocuk bir tek genç için bile olsa...bence uğraşmaya değerdir...
ender de olsa duyuyoruz,okuyoruz idealist öğretmenleri...ben de çok isterdim onlardan biri olmayı..

kalbinizin sesini dinlerseniz kendinizi 1100 rakımda bir köy okulunun duvarını boyarken bulursunuz
ya da ağaçların dans ettiği bir çocuk oyununu soluksuz izlersiniz
sadece insanları değil fındığı da yuva sahibi yapmaya çalışırsınız.......................

diye devam eden reklamda......idealist tüm öğretmenlerin ellerinden öpüyorum.

Bu ülkenin de çok güzel öğretmenleri var imkanları çok kısıtlı olduğu halde İmkansızı zorlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum
İşini severek yapan kim olursa olsun güzel işler başarır

Ülkemizin bundan daha iyi jestler yapan, motive eden çok sayıda öğretmeni var.

Bu yaptığı ne ki , cebinden dahi harcayıp o öğrenciyi usutmeyen öğretmenlerimiz var.

Evet ben diyorimyine diyeceğim , bu batı hayranliginiz öldürecek beni.

Altı üstü 3 5 not yazmış. Tebrik ederim ancak abartılacak bit durum değil.

Eğitim sistemimiz sorunlu , ancak öğretmenlerimizin çoğu bu sisteme yeniliyor.

Işinin ehli olmayan öğretmenler var elbet onların elinde de çocuk ziyan oluyor.

Keske butun ogretmenler boyle olsa biz hala siddetci ogretmenle ugrasiyruz.
Ne aci

Evet Ahmet Naç ,böyle öğretmenlerin çoğalması dileğiyle

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyle karşılaşacağım acaba dedim başlığı okurken,kim kime tacizde bulundu da basıldı yada kim kimi bıçakladı vs aklımdan bir süru olasılık geçti,neyse ki güzel bir habermiş tebessüm ettim.
Ne kadar güzel bir düşünce,birde tek tek hepsine özel yazmış,helal olsun. Rabbim evlatlarımızın karşısına da dilerim böyle güzel öğretmenler çıkarır inşallah.

Evt bazen fedakâr öğretmenler haber oluyor ve olmayan daha çok vardır.

Bu hayranlık benide gebertecek birgün.

Yani batı ağımıza micsa ki miciyor: dünyanın gözü önünde iraka özgürlük için giren amerikan askerleri penislerini önlerinde diz cokturdukleri kadınların ağzına sokma fotolarıni hepimiz gördük.

Ama ben diyorum ki ne güzel sokmuslar, o boyuttayiz.

bir tik daha abartırsan abartıdan gideceksin efide.. burada yapılan paylaşımlarda ne Amerikan askerleri var ne de yapılan eziyetler.. ama bak bir altta karısının arabasına bilmem kaç kurşun yağdıran yurdum insanı var.. kaldı ki o ülkelere girilmeden önceki hali de mükemmel değildi, girildikten sonra ki hali de mükemmel olmadı.. ırak da saddamın oğlunun yeni evlenen kadınları, okuldan çıkınca canının istediği kızları nasıl kapadığına dair bir sürü film çekildi bir bak istersen..

burada gayet güzel bir şey yapan bir öğretmen konu edilmiş, beğenmediysen ya da taktir etmediysen oku geç.. sen bu ülkeye hayransın bu hayranlığın beni öldürmüyor ama, direkt ilgilendirmiyor, sende öyle yap tavsiye ederim 100% çalışıyor :)

Ama ben sana didim sukret diye...

Sana özel değildi cevabım ::) muz Cumhuriyetinin dunyaya yasattigu gerçekler bunlar abartı değil. Biz o dünyada yaşıyoruz. Bunlara rağmen gelipte köprüleri agizlarina dolarlarsa bu cevap elzem olur.
İraka Saddamın ettikleri amerikayi haklimi yaptı şimdi. Saddam kimin askeriydi. ..
Neyse cnm herkesin hayranlığı kendine : p
Ayrıca kötü şeyler cinayetler tek bizim ülkede olmuyor. Ordan çıkışı yok konunun cnm..

Evet haklisin, ama birtek bizim ulkede ne halt yersen ye serbest kaliyorsun, bak buradan cok iyi yurunur :) kaldi ki hakli cikartiyor demedim ama daha oncesi de pur-i pak degildi dedim.. saddam amerikanin askeri diyorlar bizimkine de bop esbaskani diyorlar ozetle diyorlar da diyorlar.. kopruler konusuna hic girme istersen, offf baybridge gozumde tuttu bak sen kopru deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…