Ba-yıl-dımDünyanın bir yerinde böyle güzel şeyler de oluyor.. okuyun da en azından yüzünüzde gülümseme oluşsun dedim :)
Biz o %20'nin içindeki veliler seni takdir ederdik :)Öğretmen olsam böyle olurdum tahminimce, çocukları motive eden, onlara bardağın dolu kısmını gösteren bir öğretmen.
Aslında öğretmen olmalıydım diyorum ama sonra diyorum ki sen idealist olcaksın da ne olacak, bu ülkedeki ebeveynlerin saçmalıklarla doldurduğu beyinlere sahip gençlerin %80'i seni salaklıkla suçlayacak, gerzeğe bak ne yapmış falan diyecek. Ama olsun belki %20'ye ulaşabilirdim...
Biz o %20'nin içindeki veliler seni takdir ederdik :)
Cidden neden öğretmen olmadım ki Name?
Aslında mühendis olarak formasyon alıp, KPSS'yi kazanıp, bıyığı yeni çıkmış Meslek Liseli ergenlere ders verme şansım var ama onlara da ne kadar idealist olabilirim bilemiyorum. En azılı zamanları, full erkek sınıflar...
Sıralarında kim bilir neler yazıyor, gideyim bir şeyler yazayım, motive edeyim desem, sırada yazan "yalarım, yutarım" tarzı şeyleri görüp, başlarım idealizme diyip istifa edebilirim..
ergenlerle uğraşmak ZeyMurEL kolaymı sanıyorsun ben biriyle zor uğraşıyorumCidden neden öğretmen olmadım ki Name?
Aslında mühendis olarak formasyon alıp, KPSS'yi kazanıp, bıyığı yeni çıkmış Meslek Liseli ergenlere ders verme şansım var ama onlara da ne kadar idealist olabilirim bilemiyorum. En azılı zamanları, full erkek sınıflar...
Sıralarında kim bilir neler yazıyor, gideyim bir şeyler yazayım, motive edeyim desem, sırada yazan "yalarım, yutarım" tarzı şeyleri görüp, başlarım idealizme diyip istifa edebilirim..
Ergenlerle uğraşmak çelik gibi sinir gerektirir ZeyCidden neden öğretmen olmadım ki Name?
Öğretmen olsam böyle olurdum tahminimce, çocukları motive eden, onlara bardağın dolu kısmını gösteren bir öğretmen.
Aslında öğretmen olmalıydım diyorum ama sonra diyorum ki sen idealist olcaksın da ne olacak, bu ülkedeki ebeveynlerin saçmalıklarla doldurduğu beyinlere sahip gençlerin %80'i seni salaklıkla suçlayacak, gerzeğe bak ne yapmış falan diyecek. Ama olsun belki %20'ye ulaşabilirdim...
Aaa ne ayip yine mi yabanci hayranlığı. Bizim egitimimizde cok guzel elimizdekine sukretmeliyiz ki bizi yikamasinlar
Her öğretmen mesleğe binbir hayalle idealist olarak başlıyor bu ülkede. Birkaç sene içinde de sistemin çarkları arasında ezilip gidiyor.
Dünya da oluyor da, biz o dünyanın niresindeyiz ecebaa?
Ben öğretmen olacağım kısmetse.Cidden neden öğretmen olmadım ki Name?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?