Sınıf Öğretmenleri Paylaşım Alanı

Çok uzun bir aradan sonra yeniden buralardayım. Bu süre içinde neler oldu neler... Eğitim programları mı değişmedi, 4+4 ler mi olmadı, okullar tam güne dönüştü de bizler norm fazlası mı olmadık, eski köye yeni adetler mi gelmedi...
Tam 9 yıldır çalıştığım, evim gibi benimsediğim okulumdan norm fazlası olduğum için ayrılmak zorunda kaldım. 20 yıllık öğretmenim (sadece devlet okulunda 20, bir de 5 yıllık dershane öğretmenliğim var), norm dışında kalmak gururuma dokundu. Bu yüzden içim kan ağlayarak da olsa tayin istedim. Çok şükür iyi bir okula geldim; ama karar vermek zor oldu. Bizi daha ferah günlerin bekliyor olmasını umut ederek görevime devam ediyorum şimdi.

Merhaba,

Benim kızım 28.10.2009 doğumlu.Bu ayın 28'in de 70 aylık olacak.Ben bu sene okula göndermek istemiyorum.
Anaokuluna devam etmesini istiyorum.Sizce doğru mu?Eğer rapor alınacaksa nereden alınması lazım?Devlet hastanesi-aile hekimi-özel fark ediyor mu?Birde hangi doktordan alınıyor bu rapor ve doktora ne demek lazım lütfen bana yardımcı olur musunuz?

neden istemiyorsunuz ?

Merhabalar tüm öğretmenlerime ve öğretmen adaylarına. Ben de sınıf öğretmenliği bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. İyi bir puanla isteyerek seçtiğim bir bölüm. Malum herkesin dilinde "ataması zor". Ama inanıyorum ki çalışana Allah yardım eder. Şimdiden kpss ye başlamak istiyorum fakat bir tülü başlayamadım çünkü nerden nasıl başlasam karar veremiyorum. Acaba ilk iki yılın konularını mı halletsem tecrübelerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim. Seneye de dershane düşünüyorum plan ve programlı olmak açısından.

Benim taktiğimi söyleyeyim canım, haftalık alışverişini yapıp, telefonu kapayıp, bir odaya kapanmak günde 10 saat çalıştım. Dersaneye falan gitmedim. 3 ay dişimi sıktım ve istediğim puanı aldım (ilköğretim matematik 92 puan) Biraz can sıkıcı bir taktik ama benim gibi bir insanda işe yaracak başka taktik yok, o yüzden kendine göre bir şey belirlemen gerekiyor.

Sevgili ogretmenlerim ogretmenler adaylari oncelikle merhaba. Bende bir ogretmen adayiyim sinif ogretmenligi bolumu ogrencisiyim. Sizden yardim almam gereken bir konus var. Donem odevim "ilkokul seviyesindeki bir cocuga cinsellik nasil anlatilir" afis hazirlanacak ve resimlerle desteklenecek. İnanin hic bir fikrim yok ve gunlerdir kara kara dusunuyorum yardimci olursaniz cok seviniriim. Simdiden tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…