Bu arada arkadaşlar, sınıfıma bilgisayardan sonra projeksiyon da aldım.
Çok rahat edeceğimi biliyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum.
Tahta ve tebeşiri sadece matematik derslerinde kullanır oldum. Ben wordde yazıyorum, onlar perdeden deftere geçiriyorlar. İnanılmaz güzel oluyor. Slayt gösterileri, farklı sunumlar hazırlıyorum. Zaman zaman film izliyoruz.
Geçen hafta Sarı Zeybek'i izlettim. Daha önce de izlemişlerdi ama dev ekran olunca daha çok ilgilerini çekti.
Keşke her sınıfta olsa...
Offf off! Benim gözüm yıldı şimdiden:1no2::bbo:
Bunca yıllık öğretmenim, her şeyi tam bilen bir müfettişle hiç karşılaşmadım. Üstelik aynı grupta yer alıp da aynı şeyleri savunmayanlar da cabası...
Tüm çalışmalarımız, yıl boyu yapacağımız her şey bir adamın iki dudağının arasında...
Öğretmenliğin tek can sıkıcı kısmı da bu teftiş meselesi zaten.
Bir tane doğru vardır, tüm öğretmenler de onu yapar. Bizim memelekette müfettiş sayısı kadar doğru var malesef...
Arkadaşlar, epeydir uğrayan olmamış buraya. Hem güncel kalsın hem de bugünkü sınavı tartışalım isterim.
Ben 6. sınıfta gözetmendim, bu nedenle sorularla müfredatı kıyaslama şansım olmadı. 4 ve 5. sınıflarda gözlemci olan arkadaşlara sesleniyorum:
Müfredat dışı soru var mıydı? Bu çok önemli; çünkü kaynak kitap almayın diye çarşaf çarşaf yazılar yolluyor bakanlık. Ders kitapları bize yetiyor mu yetmiyor mu merak ediyorum.
Sevgiler...
merhaba uzun zamandır kimse girmiyor sanırım ben bu sene mezun oldum tercih yapmadım tekrar hazırlanıyorum üniversiteye sınıf öğretmeni olmak istiyorum + ve - yanlarını paylaşabilirseniz sevinirim