Biz de aynı şeyleri yaşadık geçen sene.
Oğlumu psikiyatristlere,psikologlara götürdüm.Raporlarda,çocuğun hiçbir sorunu olmadığı
ve hatta fazlalıkları olduğu çıktı fakat öğretmen tarafından yeterince iteklenmediği,ilgilenilmediğini söyledi uzmanlar.
Öğretmenle konuşmak,yardımlaşmak için yanına her gittiğimizde bizimle de,
doktorlarla da alay etti neredeyse..Sonunda yaptığı diğer icraatlarından ortaya çıktı ki,derdi özel
ders vermekmiş bize..(Oğlumda İstanbulun hatırı sayılır bir semtinin,isim yapmış bir devlet okulundaydı.)
Ben aldım çocuğumu ve imkanım vardı (özünde eğitimde eşitliğin olması gerektiğine
inanan birisiyim,fakat mevcut sistemin zorlamasıyla) özel okula verdim.Bu sene 3.sınıfa
gidiyor ve herşey çok şükür yoluna girdi..
Benden bir önce mesaj yazan arkadaşa katılıyorum.Memnun değilseniz mutlaka iyi bir araştırmaya
başlayın şimdiden ve öğretmeninizi değiştirin.İlla özel okul olması da gerekmiyor.Bir çok
arkadaşımın çocuğu devlet okulunda okuyor ve inanın öğretmenlerinden çok memnunlar.
Ben her zaman şunu söylüyorum sizin durumunuzdaki kişilere.Unutmayın çocuğunuzun bir
daha bu sınıfları tekrar okuma şansı yok.O yüzden zararın neresinden dönerseniz kardır diyorum...