• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıf öğretmeni arkadaşlar 2010KPSS netleriniz nasıl?

eminik

Sensiz mi?...Asla!!!
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
389
1
96
Tokat
Sonuçta bizim için önemli olan puan değil sıralama,biz de burada netlerimizi paylaşalım diyorum.
ben biraz geç baktım unutuklarım hatırlamadıklarım vardı ama ortalama 100 gk-gy , 94 de eğitim yapmışım.inşallah herkes emeklerının karsılıgını alır :Saruboceq:

bn varım ama senn netlerinin yanında bn yazmasam daha iyiii valla 99 gkgy 77 eb

Hadi yazın sınıf öğretmenleri benim görümcemde bu sene 74 aldı atanırmı bilmiorum ama çok üzgün..

Hadi yazın sınıf öğretmenleri benim görümcemde bu sene 74 aldı atanırmı bilmiorum ama çok üzgün..

canım puan değil de sıralama daha önemli çünkü bu sene puanlar baya az geldi.geçen yıla göre yorum yaparsak atanması zor ama puanların düştüğünü hesaba katarsak olma ihtimali de var. ama dediğim gibi yine de sıralamaya bakmak lazım...benim sıralamam 7700 .

canım puan değil de sıralama daha önemli çünkü bu sene puanlar baya az geldi.geçen yıla göre yorum yaparsak atanması zor ama puanların düştüğünü hesaba katarsak olma ihtimali de var. ama dediğim gibi yine de sıralamaya bakmak lazım...benim sıralamam 7700 .

Sıralama olarak nerde yazıyor canım..

Ama o tüm öğretmenler için geçerli değilmi?Sadece sınıf öğrt.arasındaki başarı sıralaması değil..

Sınıf öğretmenliği için taban puan 69 muş.Görümcemde 74 aldığı için şansı var yani...Herkes için hayırlısı bakalım..

Back