- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Ne çabuk kız..Eline saglik balım basarilar diliyorum
Canım emeğine sağlık,çok lezzetli görünüyor,offf pideyi bandır bandır ye
Üstüne bir de buz gibi ayran içip kolunun tersiyle ağzımızı sildik mi tamamdır.Bir daha yemek yarışmasına akşamları girmeyeceğim,valla canım çekiyor.Kendimi Erol Taş gibi hissediyorum sonra.
Aynen öyle oldu canım. Pideyi bandırdık. Hatta eşim niye bi pide aldırdın bilsem 2 pide alırdım dediCanım emeğine sağlık,çok lezzetli görünüyor,offf pideyi bandır bandır ye
Üstüne bir de buz gibi ayran içip kolunun tersiyle ağzımızı sildik mi tamamdır.Bir daha yemek yarışmasına akşamları girmeyeceğim,valla canım çekiyor.Kendimi Erol Taş gibi hissediyorum sonra.
Teşekkür ederimÇok güzel görünüyor, ellerinize sağlık
Başarılar dilerim:)
Basit aslında tarifi verdim sende yap. .biras aksilikler oldu ama şükür katıldım.Vayyy gelmişsin
Eline emegine saglık canım. Başarılar diliyorum. Yalnız afiyet olsun yazmişsin ya asıl sana afiyet olsun.
Biz bakamadık bu şahane lezzete
Lahmacun yiyoruz halen evdeBasit aslında tarifi verdim sende yap. .biras aksilikler oldu ama şükür katıldım.
Adam haklı.Soğanların cücüğünü de yedi miAynen öyle oldu canım. Pideyi bandırdık. Hatta eşim niye bi pide aldırdın bilsem 2 pide alırdım dedi
Yedi yediAdam haklı.Soğanların cücüğünü de yedi mi
Bende senin tarifini görünce lahmacun mu yapsam acaba dedim ama sonunda çok yoruldum demişsin bi gözüm korktu..Lahmacun yiyoruz halen evde
Bitsin denerim inşallah
tek tek pisti ya o yüzden yoruldum galiba.Bende senin tarifini görünce lahmacun mu yapsam acaba dedim ama sonunda çok yoruldum demişsin bi gözüm korktu..
Yok kız yarışmaya katılmak için değil senin tarifi denemek için.. Allah seni..tek tek pisti ya o yüzden yoruldum galiba.
iyikide yapmamıssin. Bir lahmacun tarifi yeter bu yarısmaya
Ayy gerçekten mi?? Çok sevindim cnm.. sende Adanalısın.. kısır sizin deyinizle sarma içi yaparak katılabilirsin.Işte şimdi kalbimi çaldın:))) Ellerine sağlık çok güzel görünüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?